Canim ben aldim kapida odeme olarak ama biraz pahali 30 ovu testti 15 gebelik testi 50 tl ama kargo falan 62 tl toplam ucret. Testmarketim den aldim siparisin ertesi gunu geldi.
kendi bi sayfa açmıştı pastanın günlüğü diye bi de yılbaşı hediyeleşme vs o sayfalarda görmüştüm.
Bende bebişim için bişeyler öreyim diyorum ama beceriksiz çıktımbi patik örmeyi beceremeidm şimdi şapka deniorum becerebilirsem
Mercimek de iyi sanırım pek bi belirti gndermiyo bana .
Sen nasılsın??
Hamilelik belirtisi olabilir canım 3 günün kalmış test yapabilrisin yarın sabah.
yarını beklemiycem valla canımbel ağrım felaket hale geldi nerdeyse..biraz önce idrar yaparkende kasıkğımda çok kötü bi batma oldu hastaneye gitcem bu akşm kan testi için dua edin benim için...inşallah hamişimdir yaa çok bekledim bebeğimi
markası nr canım
Canim insallah hamilesindir sonucu bize de soyle olur mu
Canim insallah hamilesindir sonucu bize de soyle olur mu
Evet ayberkcim gordum karisim olqrakta ta var civan percemiyle karistirilmis esime bi sorayim alayimmi die biliyosun calismayan kadinlarin bankamatikleri kocasi oluyo
buarada seninde bebişin hayırlı olsun canım2 haftalık yazıyo dimi orda ben yanlış okumadım...nasıl öğrendin bukadar erken...
Yok canim ben hamile degilim heveslendim bu takvime totem yapar ugurlu gelir diye yaptim insallah kaldirmama gerek kalmaz :)
inşallah canım hadi bakalım inşallah bu böyle 40.haftaya kadar gider
kizlar kac gundur kimse yok buralarda ya
kizlar kac gundur kimse yok buralarda ya
Aynen yaa nerde bu millettttt
canım 43 gün fazla değilmi hepmi böyle oluyorsun arası çok çünkü
ooff bu arada daha benim bata var bu ara hafif hafif başım dönüyo gerçi ben tansiyon felandır herhalde diyorum ya ben bu ay yumurtlamamı anlamadım acaba hala yumurtlama olmadımı hoş hiç anlamıyorumki zaten çok nadir daha bata 15 gün varya nasıl sabredecem ben
eslemcim ben 2 yasin daha okuyabilirim varsa banada verebilirsin eşimde bu ara sürekli bana senden bir çocuğum daha olsun istiyorum deyip duruyo cinsiyeti önemli değil yeterki senden olsun diyo benim içinde önemli değil sağlıklı olsunda ama Allah biliyoya kızım olmasını çok istiyorum bir oğlum var birde kızım olursa süper olacak
Hiç keyfim yok sinirlerim çok bozuk niye olmadı yine tutmadı
nasrettin hoca gibi ya tutarsa diye her ay bekle elleer yine boş kalsın olacak şey mi allah'tan sabır istiyorum kafayı yiyecem artık yaaa
2gün önce iki arkadaşımında hamile olduğunu öğrendim
biri bebek istemeye başlıyalı iki ay oldu ve hamile kaldı
diğer arkadaşım istemediği halde hamile kalmış
bense 4 yıldan beri boşa kürek çekmekten başka bişey yapamadım
Allahım sen sabır ver bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?