Tamam canim sen bilirsin ama burda bi arkadas hem sogn syunu icmis hemde qlaktarn ilacini kullanmis ve hamileydi yinede sen bilirsin tabi ben ilk suyumu ictm bugun
Kızlar dua edermisiniz kan tahlili yaptırdım
hanımlar hepinize günaydın,hayırlı cumalar...daha önce yazmıştım ama görmeyenler unutanlar olabilir.benim de sela okununca aklıma geldi. biyerde okumuştum cuma selası okunduktan sonra ezan okunana kadar 41 tane kevser suresi okuyan o ay hamile kalırmış.hepimiz okuyalım bakalım,inşallah dualarımız kabul olur.
ayy cnm ben başkasına yapıorum parayla seccade işliorum 6 tane siperiş almıştım 4 tanesi bitti 2 tane kaldı ama ben yapamıorum hele buraya takıldıktan sonra iyice boşladım annemde kızıpo bitirde ver beklio insanlar diee
cnm benim de tsh yüksek çıkıo ilaç kullanıorum sürekli kaç çıktı cnm seninn
canım takvimine bakarsak hamile olduğun görünüyor,gebelikten önce kadın doğum doktorun hormon testi yaptırmamış mıydı ? yoksa yeni mi yükseldi? benim de tsh yüksekti 8 di.Dr, hipotiroidi olduğumu söyledi yani tiroid bezlerim çalışmıyormuş.beni endokrine gönderdi ve o doktor da levotiron adlı ilacı yazdı,ömür boyu kullanacaksın dedi. iki aydır kullanıyorum,en sonki kontrolümde değerlerim normale düşmüş,4 ay sonra tekrar gel dedi.
işte tam da dediğim gibi oldu...
belirtiler geldi.. lekeler başladı....
dedim ama ben regl olucam diye....
hanımlar hepinize günaydın,hayırlı cumalar...daha önce yazmıştım ama görmeyenler unutanlar olabilir.benim de sela okununca aklıma geldi. biyerde okumuştum cuma selası okunduktan sonra ezan okunana kadar 41 tane kevser suresi okuyan o ay hamile kalırmış.hepimiz okuyalım bakalım,inşallah dualarımız kabul olur.
canım biz böyle bir rahatsızlığım oldugunu bimiyorduk,gebelik önceside doktora gitmemiştik zaten 5 aylık evliyim,bu ayda bebiş olmasaydı gitmeyi düşünüyorduk doktora.İlk kan tahlilimde yeni ortaya çıktı,nezamandır var bilmiyorum,nodül yokmuş zaten bezler büyümüş,öğleden sonra kan tahlilimi alıp göstercem inş bebişime bişey olmaz ya çok üzüldüm moralim sıfır oldu
İş yerindeyim çok yoğundum yapamadım :2: haftaya da buaralarda olursan hatırlatırmısın sabahtan falan, keşke kaçırmasaydım bu fırsatı... Çok duaya ihtiyacım var çünkü....
keşke canım yaa,dün aklımdaydı aslında geceden herkese hatırlatmak istiyordum,ama unutmuşum ben de. Bugün de hatta aklımda bile yoktu,selayı duyunca aklıma geldi,gelir gelmez de interneti açtım haber verdim işteBurda olanlar duydular sadece.neyse canım haftada bir imkanımız var ne de olsa,inşallah diğer cumaya unutmayız
kardeş topik nasılsınız ben test sonucumu aldım 6 çıktı değerim çok yeni bi gebelik olabilirde ama net bişi diyemem dedi 2 sonra yine yaptırcam test
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyümeyi kucağına almayı nasip etsin Allah... Şu bir iki haftayı dinlenerek, iş yapmadan, bol su içerek ve dengeli beslenerek geçir bebeğin sana tutunacaktır
bize de dua et bu duyguyu en kısa zamanda bizde yaşayalım
inş canım allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ben çok garip bi duygudayımm değerim düşük diye umarım yüklesir sağlıkla
Senin, bebeğin ve ailen için hayırlısıyla, hayırlısıysa yükselir değerin... Dediğim gibi ben senin yerinde olsam hemen kalkar şükür namazı kılar sonrada yatar bol bol dinlenirdim. Allaha sığındığımız işlerin sonu her zaman hayırdır bence :103:
sağlık olsun gülücük ya, neden bu kadar üzülüyorsun, rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah canım ...
zizag hayırlısı olsun buna göre bişey demek gerçekten çok zor ama yine de olumlu olur gibi,
rabbim sana ve bizlere hayırlısını nasip etsin, isteyenlere hayırlı evlat versin inşallah canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?