batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

pek umutlanmıstım,pekı hamıleysem bu adet söktürücü işi iptal eder yani dimiiiiiiiii

Canim icme bekle biraz zaten catladiysa ve tutmadiysa yumurta en erken 14 en gecte 18 gun sonra adet olursun bekle icme bebek varsa zarari olabilir

Canim burda kac kisi ikk once negatifi gorup sonra pozitif olanlar valla benim yengemde besinci bebegine hamileydi kanda cikmamis kadin diyo yav ben hamileyim biliyorum kendimi nasil cikmaz diyo sonra biraz daha bekliyo en son tekrar yaptiriyo bu sefer cikiyo bekle sen canim

bilmiyorum ki yaaa

ben bu ay çatlatma iğnesi oldum ayn 24 yumurtladm galiba ama 3 4 gün sonra 2 gün beyaz akıntm oldu yani ne zamn yumrtladım blmyorum belkide 2 kere yumurtladm

Aha sen gec yumurlamissin o akintida yumurtlama akintisi igneden 3 gun sonra yumurtlamissin canim sen hamile degilsen 2 3 gune adet olacaksin simdi haspladim da eget yine adet olmazsan testti tekrarla derim sana

Aha sen gec yumurlamissin o akintida yumurtlama akintisi igneden 3 gun sonra yumurtlamissin canim sen hamile degilsen 2 3 gune adet olacaksin simdi haspladim da eget yine adet olmazsan testti tekrarla derim sana

yok canım ben iğneyi 22 sinde oldum yumrtlama tarihim 24 yanlş yazdım galiba

kızlar herkese iyi akşamlar,internetimde sorun olduğu için bir kaç gün aranızda olamadım canlarım,ben doktora gittim bu arada,kan tahlili yaptı herşey normal fakat TSH hormonumda yükseklik var yarında dahiliyeye gitcem,kızlar bu konuda bilgisi olan var mı??? öpüyorum hepinizi :)

kızlar adetimle bugün 8. güne girdik yahu bir geldi gitmek bilmedi :9: ama 2 gündür kahveye dönmüş durumda. bitecek dedikçe geliyor Allah geliyor anlamadım ben bu işi
:44:
kızlar bu gün kan testi yaptım 1.20 çıktı çok üzgünüm galiba progestandan dolayı adetim gecikmiş offfffffff bu ay olmadı ya iğnye ramen

üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun. bu kadar anne olmayı isteyen bizleri Rabbim güzel haberlerle müjdeler inşallah

bende bu ay klomen kullandım hersey ıyıydı adetde olmadım gıttım kan testı negatıf,simdi adet söktürücü verdi dr kullanıom,hala gelen giden yok

:52::52::52::52::52::52: klomen dediiiiiii. kabusum kız benim bu ad. bu ilaç yüzünden hormonlarım alt üst oldu benim. aman diyeyim doktoruna mutlaka yumurta takibi yaptır. benim yumurta takibim hiç yapılmadı kloemni 3 ay kullandım ben :50:

Kizlar siz elisi falan yapiyo musunuz ya
ayy cnm ben başkasına yapıorum parayla seccade işliorum 6 tane siperiş almıştım 4 tanesi bitti 2 tane kaldı ama ben yapamıorum hele buraya takıldıktan sonra iyice boşladım annemde kızıpo bitirde ver beklio insanlar diee:6::6::6:
kızlar herkese iyi akşamlar,internetimde sorun olduğu için bir kaç gün aranızda olamadım canlarım,ben doktora gittim bu arada,kan tahlili yaptı herşey normal fakat TSH hormonumda yükseklik var yarında dahiliyeye gitcem,kızlar bu konuda bilgisi olan var mı??? öpüyorum hepinizi :)

cnm benim de tsh yüksek çıkıo ilaç kullanıorum sürekli kaç çıktı cnm seninn

ayy cnm ben başkasına yapıorum parayla seccade işliorum 6 tane siperiş almıştım 4 tanesi bitti 2 tane kaldı ama ben yapamıorum hele buraya takıldıktan sonra iyice boşladım annemde kızıpo bitirde ver beklio insanlar diee:6::6::6:

cnm benim de tsh yüksek çıkıo ilaç kullanıorum sürekli kaç çıktı cnm seninn

Ay bende oyle buraya bakacam diye yapamiyorum suan elimde bi onu yapiyorum iki tele bakiyorum

canım ben el nakışı kursuna gidiyorum haftada üç gün. çok eğlenceli bişey ama bana günler yetmiyor :1: nakış yaparken zaman çok çabuk geçiyor ve benim işte hiç bi ilerleme yok :52:

ben evlenmeden önce 2 sene gittim mefruşata çeyizimi yaptımm çok güzel şeyler yaptımmm çok zevkliydi eşimle aracımızlada orda tanıştım :9::9::9:
hem çeyiz yaptım hem koca buldum yani hahaha :6::6::9::9::9:

Back