Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa ben olsam bende kızarım nie karışıo yamuk yumukda olsa ben örüyorum eşime ne karışıo kiiKizlaarrr bende atki oruyorumm ilk once esime ormeye basladim biraz ordum kayinvalidem bu olmamis dedi söktü kendisi basladi biraz orup bana verdi bende onunkini begenmedim cok salas ormus, bende onunkini söktüm tekrar basladim kayinvalidem begenmedi yeniden söktü biraz ordu verdi bana yarin bunu bu kadar gorcem dedi bende hic ormedim ertesi gun dedim ya sen or ya ben oriyim esimde benim ormemi istedi ama ben istemedim verdim kayinvalidem oruyo simdi bende kendim icin basladim oruyorum ama bitene kadar gostermicem kayinvalideme![]()
![]()
cnm üzülme yaa bi daha ki aya inşşş.şafak1 yarın regl günüm. ama bugün de gelebilir. sanki belirti var gibi gibi![]()
13 çıktı eslemcim,bugün dahiliyeye gittim boynumdan ultrasyona girdim nodül yok fakat bezler büyümüş,öğleden sonra kan tahlilini almaya gitcem ve doktorla konuşcam,ben bebeğim için endişelendim baya inş bişey olmaz dua edin...
arkadaşlar mrbb bende bu siteye bayadır bakıyorum cokda hosuma gidiyor konular sohbetler.
Ben 4 aydır evliyim sanırım bebek istiyorum son tarihimde 23 ü sanrım bat dediğiniz o oluyor ben tam bilemiyorum ne demek istediğinizi henuz o konulara vakıf değilim :)
Kızlar nerdesiniz bugun kimse yok neler oluyor
benim keyfim hiç yok![]()
benimde keyfim yok![]()
Bat ım ayın 20sine . Yarın test yapsam sonuç alabilirmiyim acaba kızlar
Ya kizlar sizin iki adet arasinda kac gun oluyo benim adet bitti bitecek yeni adet tarihim 14subat ama yeni adet olan arkadaslar yine benden once adet olucak 31-32gun cok mu fazlaaaa
Canim erken gibi test icin ama merakini gidermek icin yapabilirsin, belirti filan var mi peki?
Ya kizlar sizin iki adet arasinda kac gun oluyo benim adet bitti bitecek yeni adet tarihim 14subat ama yeni adet olan arkadaslar yine benden once adet olucak 31-32gun cok mu fazlaaaa
ya 4 gün önce falan sağ kasığımda şiddetli bir batma oldu. ve süt beyazı akıntı geldi. ve göğüslerimde şiş. bilmiyorum yani emin değilim gülüm . yap mı diyorsun yani?
canım en az 21 gün en fazla da 35 gün olması gerekir. yani seninki normal
benim 30 gün canım bu ay progestan kullandğm için 2 gün gecikti