Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim burasi benim icin tatli bi bela oldu
kızlar herkese iyi akşamlar,internetimde sorun olduğu için bir kaç gün aranızda olamadım canlarım,ben doktora gittim bu arada,kan tahlili yaptı herşey normal fakat TSH hormonumda yükseklik var yarında dahiliyeye gitcem,kızlar bu konuda bilgisi olan var mı??? öpüyorum hepinizi :)
ben evlenmeden önce 2 sene gittim mefruşata çeyizimi yaptımm çok güzel şeyler yaptımmm çok zevkliydi eşimle aracımızlada orda tanıştım
hem çeyiz yaptım hem koca buldum yani hahaha
ay eslem Allah iyiliğini versin ben de akşamları elime alıp yapayım diyorum biraz,buraya bi takılıyorum gece yarısı oluyor,hiç bişey yapamıyorum
kız sade kursta yaptığınla bitmio ben evde yapıodum hep bide 4 gün gidiodum kursa çok iş çıkarmıştımm hoca herkese beni anlatıodu
kursta zaten yapamıyorsun ki,anca bikaç iğne dürteliyorum o kadar. hoca da bana çok yavşsın elini çabuk tut deyip duruyor.sene sonuna bitiririm inşallah
nerdesiniz kılzzzzlarrrr :2::2::2:
Canisi yarin sogn suyuna baslayalim olur mu ben icecemde haber verym dedim
Canim bende onu sormak icin bekliyodum seni, esim bugun aktardan bi karisim almis sogan suyunu icmesem mi ki ikisi cok agir gelir sanki :44: