batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

canım takvimine bakarsak hamile olduğun görünüyor,gebelikten önce kadın doğum doktorun hormon testi yaptırmamış mıydı ? yoksa yeni mi yükseldi? benim de tsh yüksekti 8 di.Dr, hipotiroidi olduğumu söyledi yani tiroid bezlerim çalışmıyormuş.beni endokrine gönderdi ve o doktor da levotiron adlı ilacı yazdı,ömür boyu kullanacaksın dedi. iki aydır kullanıyorum,en sonki kontrolümde değerlerim normale düşmüş,4 ay sonra tekrar gel dedi.

ben evlenmeden önce 2 sene gittim mefruşata çeyizimi yaptımm çok güzel şeyler yaptımmm çok zevkliydi eşimle aracımızlada orda tanıştım
hem çeyiz yaptım hem koca buldum yani hahaha

ay eslem Allah iyiliğini versin ben de akşamları elime alıp yapayım diyorum biraz,buraya bi takılıyorum gece yarısı oluyor,hiç bişey yapamıyorum

Benim daha bulasiklar duruyor yikanacak aksam yemek yedikten sonra tezgahin ustunde bekliyo burayi birakip gidemyorum

ay eslem Allah iyiliğini versin ben de akşamları elime alıp yapayım diyorum biraz,buraya bi takılıyorum gece yarısı oluyor,hiç bişey yapamıyorum

kız sade kursta yaptığınla bitmio ben evde yapıodum hep bide 4 gün gidiodum kursa çok iş çıkarmıştımm hoca herkese beni anlatıodu

kız sade kursta yaptığınla bitmio ben evde yapıodum hep bide 4 gün gidiodum kursa çok iş çıkarmıştımm hoca herkese beni anlatıodu

kursta zaten yapamıyorsun ki,anca bikaç iğne dürteliyorum o kadar. hoca da bana çok yavşsın elini çabuk tut deyip duruyor.sene sonuna bitiririm inşallah

Kizlaarrr bende atki oruyorumm ilk once esime ormeye basladim biraz ordum kayinvalidem bu olmamis dedi söktü kendisi basladi biraz orup bana verdi bende onunkini begenmedim cok salas ormus, bende onunkini söktüm tekrar basladim kayinvalidem begenmedi yeniden söktü biraz ordu verdi bana yarin bunu bu kadar gorcem dedi bende hic ormedim ertesi gun dedim ya sen or ya ben oriyim esimde benim ormemi istedi ama ben istemedim verdim kayinvalidem oruyo simdi bende kendim icin basladim oruyorum ama bitene kadar gostermicem kayinvalideme

Canim bende onu sormak icin bekliyodum seni, esim bugun aktardan bi karisim almis sogan suyunu icmesem mi ki ikisi cok agir gelir sanki :44:

Tamam canim sen bilirsin ama burda bi arkadas hem sogn syunu icmis hemde qlaktarn ilacini kullanmis ve hamileydi yinede sen bilirsin tabi ben ilk suyumu ictm bugun

GÜNAYDIIIIN kızlar işim yoğun olduğu için sık takip edemiyorum ama siz beni unutmayın valla bi ara fırsat buluyorum bi bakıyım diyorum yazılanları okuyana kadar zaten zaman doluyo varmı yeni hamişlerimiz

hanımlar hepinize günaydın,hayırlı cumalar...daha önce yazmıştım ama görmeyenler unutanlar olabilir.benim de sela okununca aklıma geldi. biyerde okumuştum cuma selası okunduktan sonra ezan okunana kadar 41 tane kevser suresi okuyan o ay hamile kalırmış.hepimiz okuyalım bakalım,inşallah dualarımız kabul olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…