pek umutlanmıstım,pekı hamıleysem bu adet söktürücü işi iptal eder yani dimiiiiiiiii
Canim burda kac kisi ikk once negatifi gorup sonra pozitif olanlar valla benim yengemde besinci bebegine hamileydi kanda cikmamis kadin diyo yav ben hamileyim biliyorum kendimi nasil cikmaz diyo sonra biraz daha bekliyo en son tekrar yaptiriyo bu sefer cikiyo bekle sen canim
bilmiyorum ki yaaa
Yumurtlama gununu biliyomuydun sen canim ya
Kizlar siz elisi falan yapiyo musunuz ya
ben bu ay çatlatma iğnesi oldum ayn 24 yumurtladm galiba ama 3 4 gün sonra 2 gün beyaz akıntm oldu yani ne zamn yumrtladım blmyorum belkide 2 kere yumurtladm
Kizlar siz elisi falan yapiyo musunuz ya
ben yapıyorum yazma oyaladım şmdide bebek yelğine başlıycam canım
neden sordun ki canım ? ne tür elişi mesela
Aha sen gec yumurlamissin o akintida yumurtlama akintisi igneden 3 gun sonra yumurtlamissin canim sen hamile degilsen 2 3 gune adet olacaksin simdi haspladim da eget yine adet olmazsan testti tekrarla derim sana
yok canım ben iğneyi 22 sinde oldum yumrtlama tarihim 24 yanlş yazdım galiba
kızlar bu gün kan testi yaptım 1.20 çıktı çok üzgünüm galiba progestandan dolayı adetim gecikmiş offfffffff bu ay olmadı ya iğnye ramen
bende bu ay klomen kullandım hersey ıyıydı adetde olmadım gıttım kan testı negatıf,simdi adet söktürücü verdi dr kullanıom,hala gelen giden yok
ayy cnm ben başkasına yapıorum parayla seccade işliorum 6 tane siperiş almıştım 4 tanesi bitti 2 tane kaldı ama ben yapamıorum hele buraya takıldıktan sonra iyice boşladım annemde kızıpo bitirde ver beklio insanlar dieeKizlar siz elisi falan yapiyo musunuz ya
kızlar herkese iyi akşamlar,internetimde sorun olduğu için bir kaç gün aranızda olamadım canlarım,ben doktora gittim bu arada,kan tahlili yaptı herşey normal fakat TSH hormonumda yükseklik var yarında dahiliyeye gitcem,kızlar bu konuda bilgisi olan var mı??? öpüyorum hepinizi :)
O zaman bir iki gune olursun canim
ayy cnm ben başkasına yapıorum parayla seccade işliorum 6 tane siperiş almıştım 4 tanesi bitti 2 tane kaldı ama ben yapamıorum hele buraya takıldıktan sonra iyice boşladım annemde kızıpo bitirde ver beklio insanlar diee
cnm benim de tsh yüksek çıkıo ilaç kullanıorum sürekli kaç çıktı cnm seninn
Orgu olarak canim vakit gecirecek seyler iste
Ay bende oyle buraya bakacam diye yapamiyorum suan elimde bi onu yapiyorum iki tele bakiyorum
canım ben el nakışı kursuna gidiyorum haftada üç gün. çok eğlenceli bişey ama bana günler yetmiyornakış yaparken zaman çok çabuk geçiyor ve benim işte hiç bi ilerleme yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?