batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

kızlar bu gün kan testi yaptım 1.20 çıktı çok üzgünüm galiba progestandan dolayı adetim gecikmiş offfffffff bu ay olmadı ya iğnye ramen

Of valla cok uzuldum ben senden cok umutluydum ama nasp degilmis uzulme olrmu canim biz seninleyiz her zaman

kızlar ben çıkmak zorundayım size iyi muhabbedler :54::54::54::54::54:
kaçak girebilirsem size yazarım hepinize iyi akşamlar miss kokulu :54::54::54::54::54::54::54: baybay:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

merhabalar bende aranıza yeni katıldım. bu ay ilk defa bebek denemeye karar verdik bat tarihim 22-25 ocak arası. inş bebek ilk aydan bizi bekletmeden gelir :49: nick ismimde adımın tersten okunuşu :52:

ben ilk ayda aldım güzel haberi Raabim sana da nasip etsin inşallah bu arada ben adetimin bittiği günden itibaren bir hafta falan çörek otu bal tarçın karışımı yedim faydası oldu mu bilemicem tabi

aşağısı baya kalabalık ama yukarı gelmiyorlar:5::5::5::5:
evet ya hadi kızlar katılın bize yoksa uyucam yaaaa
ben iki isim istemiorumm
ben istiyorum walla bir ismi asortik bir ismi de Kurandan olsun:9:

eveeet kızlar size bir konu acayım kullanıcı adlarınızın anlamları neler ya da neyden esinlenip bu adı seçtiniz?
mesela ben başlayayım biz eşimle kızımız olursa adını petek koyacağız yanındaki 11 de evlilik tarihimizden geliyor yani 11.11.2011 :16:

Aaaaaaa sende mi 11 11 11sin aynigun evlenmisiz canim

Kizlar bende girdim hemen cikicamm bu arada nickimin anlami oglumuz olursa ismi ayberk efe kizimiz olursada ece olucak insallaaaaahhhhhh :16::16::16::16::16::16:

Kizlar bende oglum olursa ebu bekir koymak istiyorum esimde ufuk yada safak istiyo bende kz olursa onu daha dusunmedim

Selam arkadaşlar, Size danışmak istedğim bir şey var, Normalde adetim düzenlidir, fakat normalde ayın 12 de olan reglim çok kısa sürdü ve kahverengi akıntı şeklinde 25de tekrar regl oldum kahve rengi ve kırmızı karışık oda kısa sürdü, sizce gebelik belirtisi olabilirmi, ben bilemedim 2. reglimde test yapmıştım negatif çıktı, sizin bir fikriniz varmıdır bu konuda?

Selam arkadaşlar, Size danışmak istedğim bir şey var, Normalde adetim düzenlidir, fakat normalde ayın 12 de olan reglim çok kısa sürdü ve kahverengi akıntı şeklinde 25de tekrar regl oldum kahve rengi ve kırmızı karışık oda kısa sürdü, sizce gebelik belirtisi olabilirmi, ben bilemedim 2. reglimde test yapmıştım negatif çıktı, sizin bir fikriniz varmıdır bu konuda?

Olabilir canim ustune gormus olabilirsin

Back