petek eşimin anneannesinin adıymış çok istiyor benim de hoşuma gitti ben de tamam dedim ama 2.bir isim daha koycaz ben kızıma da oğluma da çift isim koycam Allah nasip ederse
eee kızlar siz napıyorsunuz orda sohbete katılmayacak mısınız
bu arada Rabbim size de versin bebek de görün o zaman gününüzü
kızlar bu gün kan testi yaptım 1.20 çıktı çok üzgünüm galiba progestandan dolayı adetim gecikmiş offfffffff bu ay olmadı ya iğnye ramen
merhabalar bende aranıza yeni katıldım. bu ay ilk defa bebek denemeye karar verdik bat tarihim 22-25 ocak arası. inş bebek ilk aydan bizi bekletmeden gelirnick ismimde adımın tersten okunuşu
evet ya hadi kızlar katılın bize yoksa uyucam yaaaaaşağısı baya kalabalık ama yukarı gelmiyorlar
ben istiyorum walla bir ismi asortik bir ismi de Kurandan olsunben iki isim istemiorumm
eveeet kızlar size bir konu acayım kullanıcı adlarınızın anlamları neler ya da neyden esinlenip bu adı seçtiniz?
mesela ben başlayayım biz eşimle kızımız olursa adını petek koyacağız yanındaki 11 de evlilik tarihimizden geliyor yani 11.11.2011
Aaaaaaa sende mi 11 11 11sin aynigun evlenmisiz canim
Aaaaaaa sende mi 11 11 11sin aynigun evlenmisiz canim
bende 10.10.10
Kizlar bende girdim hemen cikicamm bu arada nickimin anlami oglumuz olursa ismi ayberk efe kizimiz olursada ece olucak insallaaaaahhhhhh
ayy nekadar güzel bende kızım olursa gülsüm oğlum olursa ya selman yada salih koyucammKizlar bende girdim hemen cikicamm bu arada nickimin anlami oglumuz olursa ismi ayberk efe kizimiz olursada ece olucak insallaaaaahhhhhh
vaaayyy tarihler 10 numara 5 yıldız heee:13:
vaaayyy tarihler 10 numara 5 yıldız heee:13:
Bizim hic aklimizda yoktu hatta yuzuk almaya gittigimizde kuyumcu dedi neguzel denk gelmis diye o gun kafamiza dank etti :)))
aaaa biz eşimle tanıştık anlaştık 2 hafta sonraa hemen dedik 10 10 10 da olsun dieee
Selam arkadaşlar, Size danışmak istedğim bir şey var, Normalde adetim düzenlidir, fakat normalde ayın 12 de olan reglim çok kısa sürdü ve kahverengi akıntı şeklinde 25de tekrar regl oldum kahve rengi ve kırmızı karışık oda kısa sürdü, sizce gebelik belirtisi olabilirmi, ben bilemedim 2. reglimde test yapmıştım negatif çıktı, sizin bir fikriniz varmıdır bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?