ayy ne bilim tatlım. vajinadan bebeğin çıktığını görmesi mi yoksa o sırada gelen kan, idrar mı bilemem :26:erkekleri karısından uzaklaştırma ihtimali varmış
olsun kızz benim de geçen ay muhtemelen öyle olmuştu.boş ver bu aya bakalım biz.
ayy iyi artık 1 kere yumurtlamamayla yumurtlama problemi mi olurmuş.
kullanacağın ilaçlar büyük ihtimalle adet olmanı sağlar canım. bir hormon testi ster senden. ona göre konuşuruz tekrar. moralini bozma. iyi düşün iyi olsun
kızz eslem bayılıyorum senin bu pozitifliğine yaa.
cnm yaa bende vajinadan bebek çıkarken bakmasını istemem tabi benim başımda beklesin elimi tutsunn bana güç versin doğuma bakmasın yanniii
cnm evet ben bu ay çok pozitifimm bennnn yaşasınnn
eslemcim ne giden var ne gelen
adet zamanı test yapmıştım bi daha da yapmadım.ama yok bişi bence.doktora mı gitsem die düşünmeye başladım ama 2 ay önce gittiğimde hormonlar fln normal çıkmıştı bi tek smear testi yaptırmadım korktum.acaba gidip onu mu yaptırsam yaa? smear testi nasıl yapılıo kızlar parça fln alınmıyo demi? acıyo mu ki :? kafam karışık.bu aralar çok stres yaşıorum ondanda olabilir
cnm ya bi testi tekrarlasana adet gününde çoğu hamile olsa bile çıkmıoo bi test yapp yarınn belki hamilesin nie karamsarlık yapıosunn