batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Canim kis cogu kadinda olan normal birsey onun tedavisi var uzme kendini ve moralini bozma

kızlar bu gün kan testi yaptım 1.20 çıktı çok üzgünüm galiba progestandan dolayı adetim gecikmiş offfffffff bu ay olmadı ya iğnye ramen

cnm yine iç soğan suyunu eğer faydsını gördüysen inş. gider yerinide bebeğe bırakır cnmm

kızlar bu gün kan testi yaptım 1.20 çıktı çok üzgünüm galiba progestandan dolayı adetim gecikmiş offfffffff bu ay olmadı ya iğnye ramen

cnm üzülme yaa bi dahaki aya bomba gibi hazırlann inş. bi dahaki aya bende geçen ay kan testi yaptırmıştım 1.20 çıkmıştı benimde koy onu kenarıya arada çıkar bak ona bu ay hamileyim ben sen görürsünn bidahaki yaptırığımda hamile olucam dee

normal doğum izletmem kız zaten neden doğuma giren erkekler uzaklaşıomuş karısından kızzz

ayy ne bilim tatlım. vajinadan bebeğin çıktığını görmesi mi yoksa o sırada gelen kan, idrar mı bilemem :26:erkekleri karısından uzaklaştırma ihtimali varmış

olsun kızz benim de geçen ay muhtemelen öyle olmuştu.boş ver bu aya bakalım biz.

kızz eslem bayılıyorum senin bu pozitifliğine yaa.

:) inşallah canım ama birdaki ay kafama fazla takmycam takınca üstüne çok düşünce olmuyo ondan dolayı kafama fazla takmıycam daha doğrusu takmamaya çalışcsm

eslemcim ne giden var ne gelen adet zamanı test yapmıştım bi daha da yapmadım.ama yok bişi bence.doktora mı gitsem die düşünmeye başladım ama 2 ay önce gittiğimde hormonlar fln normal çıkmıştı bi tek smear testi yaptırmadım korktum.acaba gidip onu mu yaptırsam yaa? smear testi nasıl yapılıo kızlar parça fln alınmıyo demi? acıyo mu ki :? kafam karışık.bu aralar çok stres yaşıorum ondanda olabilir

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR ben geldim ama fazla duramıcam benim ki bi saatte kalmaz gelir
eee ne var ne yok

bende burdayım
petekçim senin hamilelik nasıl gidiyor

şimdilik iyi çok şükür bahsetmiş miydim bilmiyorum dün kontrolüm vardı veeee keseyi gördüüükk sürekli tuvaletim geliyor gidesim gelmiyor tutayım diyorum bu kez de bebiş aklıma geliyor gidiyorum bir de bugün 2.bulantım oldu 5-10dk.ya geçiyor kusmuyorum da ama inşallah artmaz ve devam etmez

ay ne güzel bebeğin kesesinide gördün çok şükür
bulantıya gelince olsun bişey olmaz snırım çünkü bebeğin kendini hatırlatıyor sana her bulantında
canım bizede dua et siz hamillelerin duası çabuk kabul oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…