batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Benim gerçek hayatta sadece 3 arkadaşım biliyo bebek için uğraştığımı, onlarda çok samimi beni üzecek rahatsız edecek hiç bir söz ve davranışta bulunmayacak insanlar. Başka akraba, arkadaş, komşu kimseyle asla bu fikrimi paylaşmadım. Çünkü biliyorum insan insanın kurdudur. Üzerler, sözleriyle davranışlarıyla hırpalarlar. mesela biri soruyor
-pazartesisevmez sıra sende bebek yok mu? (iş yerinde herkes ya hamile ya yeni doğum yaptı,akraba çevresi arkadaş çevresi de öyle)benim olası yanıtlarım:

1- Allah hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin:nazar:
2-bebek yok da siz niye durup dururken merak ettiniz benim aile planlamamı ben de bunu merak ettim?:ssz:
3-Sormasanız da olur çünkü bu konu eşimle aramdaki konu ulu orta konuşacak değilim ben olunca haber veririm, çeyreği hazırlarsınız artık:36:
vs...

Bir iki tersledim en başta şimdi kafam rahat, kimse bulaşamıyo bu konuda bana...

Ben de bitek sizle konuşup dertleşiyorum, bi de canım eşimle...

en güzelini yapmışsın canım:kkk:

Benim gerçek hayatta sadece 3 arkadaşım biliyo bebek için uğraştığımı, onlarda çok samimi beni üzecek rahatsız edecek hiç bir söz ve davranışta bulunmayacak insanlar. Başka akraba, arkadaş, komşu kimseyle asla bu fikrimi paylaşmadım. Çünkü biliyorum insan insanın kurdudur. Üzerler, sözleriyle davranışlarıyla hırpalarlar. mesela biri soruyor
-pazartesisevmez sıra sende bebek yok mu? (iş yerinde herkes ya hamile ya yeni doğum yaptı,akraba çevresi arkadaş çevresi de öyle)benim olası yanıtlarım:

2-bebek yok da siz niye durup dururken merak ettiniz benim aile planlamamı ben de bunu merak ettim?:ssz:
3-Sormasanız da olur çünkü bu konu eşimle aramdaki konu ulu orta konuşacak değilim ben olunca haber veririm, çeyreği hazırlarsınız artık:36:
vs...

Bir iki tersledim en başta şimdi kafam rahat, kimse bulaşamıyo bu konuda bana...

ne güzel demişsin kız benim ağzımda bakla ıslanmaz kii ben herkese söyledim istiyorum diee :9::9::9:
bana o yüzden herkes soruyo benden 15 gün sonra evlenen başka akarabamıza kimse soramıo çünkü o hiç istiyorum demedi istemiom dioo veya dedğin gibi terslioo
bizim pazarımızda bugünnnnnn :3::3::3:

hadi kızlar pazaraaaaaaaaaaaaaaa :10::10::10::10::10:

nasıl sinirlendim kızlar yaa biz burda evlat hasretiyle yanıp tutuşurken bunlar nasıl kıyıyolar bu sübyanlara yazıklar olsun inş. onun anasıda donarak ölür bi yerlerde bari giit bi sıcak biyere bırak insafzı çöpe atmak ne demek yaa bunu hakedicek naptı o bebiş sana onun ne günahı vardı vicdansızlarr
:14::14::14::14:Çöpte yeni doğmuş bebek bulundu | Mynet Haber

bu ne arkadaş oku oku bitmedi yahu. ben okuyup bitirene kadar da kimse kalmamış :9:

i.gif
y.gif
i.gif
empty.gif
g.gif
e.gif
c.gif
e.gif
l.gif
e.gif
r.gif
kizlar ben kacar opuyorum hepiniziiiiiii :54::54::54:

ya bayılıyorum senin bu hareketli yazılarına keşke arşiv gibi bişey olsa da bunları oraya kopyalayıp lazım oldukça kullansak.

öncelikle merhabe eslemcim
benim eşim onunla ilğilenmemi istiyor sadece internet değil eliş yapmam bile izin vermiyor :38::38::38:
Halbuki ben bunlar yapmadığım zaman ona sarıryorum demekki adamın hoşuna gidiyor:19::19::19:

ne güzel işte kızz. gerçi o da seninle ilgilenmeli.y tek taraflı olunca olmuyor :19: ben de hep mıncıklıyorum hoşuna gidiyor eşimin ama o pek mıncıklamaz beni :9: ben yapayım o yapmasın yok öyle yağma :10:

cnm inş. fayda eder aldıklarınızz bu ay herkes hamiş olsun burdaki yaa bide şu sözü okudum akşam çok hoşuma gitttii

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz, ama ağlayana neden ağladığı sorulur. Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun.

- Hz. Mevlana.

çok güzel yaa

:52::52::52: bayıldım bu sözee. :16:

bende benimkine sezeryan izlettimm adamın tonsiyonu falan düştü fenalaştı bembeyaz oldu korktum dedim gidio adamm dio sakın sezaryan yapma falan diee
geçen eşimin işten arkadşıyla lkarısı geldi kadın hamile işte hastane falan laf açıldı sezaryen yaparım belki falan eşim dioki hemen sen sezeryanın naıl olduğunu bilionmu izle bide bakim yaptırabilcenm, diee ayy çok güldük yaa :9::9::9:

kız sezeryan olsun normal doğum olsun izletme adamına öyle şeyler. burda neler duyuyoruz. doğumuna katılıp da eşinden uzak duran erkekler var.

Canım doğru değil mi ama dediğim... Her batta bi bunalıma batıp çıkıyorum, o kadar çok istiyorum bebeğim olsun. her türlü fedakarlığa razıyım, eşim diyo çok sancı çekersin yazık sana olucak iş mi yani? dedim analarımız bizi nasıl doğurmuş, iyiki doğurmuşlarda bak birbirimizi bulup sevmişiz... Bu sefer de diyo kız olursa kimseye vermem çok duygusaldır benim eşim kıyamaz:6:

ayyy kız ne güzel işte adam kıyamıyor sana aferim onaa :46:

Kızlar benim sinyaller başladı yakında kırmızılar gelir sancılar gelip gelip gidiyor
bana haber veriyor
bak ben yoldayım geliyorum boşuna ümitlenme diyor:50::50::50::50::50::14::14::14::14:
Sende anne olmaz diyor

:47::47::47: o ne biçim sözz kız senden anne olmaz falan :47: duymayayım bir daha bu tarz sözlerrr.bu kadar bebek isteyen birinden anne olmaz mı hiç

5yıllık eliyim 4yıldan beri her ay umut heray hüsran hayal kırıkları göz yaşı
insanın elinde değil zamanla öyle konuşmaya başlıyorsun
kısmet diyoruz heray ama kısmet olmuyor elden bişey gelmiyor
etrafın konuşmasın insanı öyle daralyıyor ki anlatama bazen kafan göz dal diyor şeytan :47::47::47::47::47::47:

ben de 4 yıldır istiyorum canım. ama nasip elden ne gelir ki. Rabbim "ol" derse olacak bu iş. bize düşen de dua etmek. umutsuzluğa kapılma sakın. bak yanlız değilsin ben de varım. ben de 4 yıldır uğraşıyorum bebek için.

Kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım pazar gidicem alışveriş yapmam lazım geri geldiğim zamanda içli köfte yapacam isreyen var mı:56::56::56::56:

ben ben ben istiyorum içli köfteee :56::56::56:

vs...

ben genelde ısrarcılara beceremiyoruz biz o işi diyorum hem gülüyorlar hem de diyecek laf bulamayıp bir daha sormuyorlar :9:

tüylerim diken diken oldu :14::14::14::14::14::14:
aynn yaa çok moralim bozuldu benimdee
benim kocada aktara gitti daha gelemedi naptıysa kaçtı mı ne :33::33::33:

nie kız nerde ki aktar aramdın mı benimkide pazara gitcek ben çok yoruldum pazar çekemm şimdi sabahtan beri bi ev süpür bi size msj at bi yer sil bi size msj bi halı sil bi msj derken koşturdum durdumm:32::32::32::32::9::9:

aynn yaa çok moralim bozuldu benimdee

nie kız nerde ki aktar aramdın mı benimkide pazara gitcek ben çok yoruldum pazar çekemm şimdi sabahtan beri bi ev süpür bi size msj at bi yer sil bi size msj bi halı sil bi msj derken koşturdum durdumm:32::32::32::32::9::9:

bizsiz olmuyo dimi bende sizsiz yapamıyorum yaaa :16::16::16::16:
aktar çarşıda da başka yerlere de uğramış şimdi geldi :1:

hanımlar mrb hepinize..benim sizlere bir sorum olacak ocak 2 yumurtlama günüm ateşle ve akıntım ile takip ettim..akıntım devam ediyor hala oturduğum yerden kalkınca sanki su geliyor gibi..ateşim zaten adetime 5-6 gün olduğu için yüksek seyrediyor şuan..dün gece uyuyamadım sebebi ise midem bulanıyor yani bu çok saçma tabiki en azından bence öyle :D daha çok çookk erken.. kusma isteğim olmadı ama midem ağzımda yani..kasık ağrım çok şiddetliydi yumurtlama günü ve sonrası bir kaç gün devam etti bugün hissetmedim hiç..test için erken mi yani tutsa bile daha yeni yerleşmiyor mudur??

bizsiz olmuyo dimi bende sizsiz yapamıyorum yaaa :16::16::16::16:
aktar çarşıda da başka yerlere de uğramış şimdi geldi :1:
aynn yaa akşam yatarken diorum yarın girmiycem önce işimi bitiriyim ondan sonra gircem diorum ama daha kalkarkalkmaz önce bilgisayarı açıorum sonra elimi yüzümü yıkıom geliom hemen kk yi açıommm:kkk::kkk::kkk:
hanımlar mrb hepinize..benim sizlere bir sorum olacak ocak 2 yumurtlama günüm ateşle ve akıntım ile takip ettim..akıntım devam ediyor hala oturduğum yerden kalkınca sanki su geliyor gibi..ateşim zaten adetime 5-6 gün olduğu için yüksek seyrediyor şuan..dün gece uyuyamadım sebebi ise midem bulanıyor yani bu çok saçma tabiki en azından bence öyle :D daha çok çookk erken.. kusma isteğim olmadı ama midem ağzımda yani..kasık ağrım çok şiddetliydi yumurtlama günü ve sonrası bir kaç gün devam etti bugün hissetmedim hiç..test için erken mi yani tutsa bile daha yeni yerleşmiyor mudur??

cnm benimdee 2 3 ocak yumurtlama günümdüü benimde sarı bi akıntım gelio iki gündür inş. hamileyizdir cnm ama test için bnce erken daha pazartesi ben erken gebelik testi yapmayı düşünüorum

Kızlar bugün doktora gittim 21 gün adet görmüyorum belki geç döllenmedir ümidiyle gittim ama sağ yumurtalıkla 7.7cm lik kocaman bi kist çıktı:43:ayrıca progersteron testi yaptı o da 2.2 çıktı yani bu ay yumurtam falan çatlamamış belki oluşmamış bileee...Çok sıkıldım artıkk bebek için uğraşmaktan:43::43:Bünyem batmış yaa

amin inşaallah canım yaaa =) ben bu ay takipteydim ama takmadım çok çünkü sınavlarım vardı.daha sonra aklıma nasıl düştü biliyor musun bir iki gün önce arkadaşta oturuyorduk ben kestaneye bayılırım bir tepsi tek yediğimi biliyorum arkadaşım yapıyordu sevindim ama önüme getirdiğinde kestaneden midem bulandı elime aldım isteksiz soydum yokk ağzıma atamadım o an düştü aklıma :D sonrası tabi hep merak veee bi hafta daha devam merak etmeye

Kızlar bugün doktora gittim 21 gün adet görmüyorum belki geç döllenmedir ümidiyle gittim ama sağ yumurtalıkla 7.7cm lik kocaman bi kist çıktı:43:ayrıca progersteron testi yaptı o da 2.2 çıktı yani bu ay yumurtam falan çatlamamış belki oluşmamış bileee...Çok sıkıldım artıkk bebek için uğraşmaktan:43::43:Bünyem batmış yaa
cnm üzülme yaaailaç içince düşer belki kist benim eltiminde kist vardı ilaç kullandı bidahaki ay kist düştü ve hamile kaldı belki seninde olur cnm takma kafanaa nolurr
amin inşaallah canım yaaa =) ben bu ay takipteydim ama takmadım çok çünkü sınavlarım vardı.daha sonra aklıma nasıl düştü biliyor musun bir iki gün önce arkadaşta oturuyorduk ben kestaneye bayılırım bir tepsi tek yediğimi biliyorum arkadaşım yapıyordu sevindim ama önüme getirdiğinde kestaneden midem bulandı elime aldım isteksiz soydum yokk ağzıma atamadım o an düştü aklıma :D sonrası tabi hep merak veee bi hafta daha devam merak etmeye

aaa inş. hamilesindir cnm yaa evet beklemek zor gerçekten ama napalım yaa sabır

cnm üzülme yaaailaç içince düşer belki kist benim eltiminde kist vardı ilaç kullandı bidahaki ay kist düştü ve hamile kaldı belki seninde olur cnm takma kafanaa nolurr

canım yaklaşık 3 ay önce de bu kist oluşmuştu sağ over da ama soğan suyuyla yok olup gitti şimdi yine başlamış resmen kocamandı yaa çok moralim bozuldu..zaten o vardı şimdi yumurtlamama problemide çıktı artık hangi biriyle uğraşıcam bilmiyorum..Adet sokücü ilaç verdi doktor adetin 3.günü gelmemi istedi tekrardan artık inş. adet olabilirsem adetin 3.günü yine gidicem inş.adetle beraber sökülüp gider bu kist yine

Back