batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

cnm inş. olmazsınn test yaptın mı hiçç

kızlaaarr nasılsınızz yarın sabah 9'da kontrolüm var hamileliğimi öğrendiğimden sonraki ilk kontrolüm dua edin bana bebeğimi görebileyim sağlıklı olsun

Eczaneden almıştım bi kere denemek için bir kutuda 2 tane var 6tl. bence çok pahalı. internetten sipariş verdim bende 20 ovu test, iki tanede gebelik testi 22 liraydı sanırsam...

kızlaaarr nasılsınızz yarın sabah 9'da kontrolüm var hamileliğimi öğrendiğimden sonraki ilk kontrolüm dua edin bana bebeğimi görebileyim sağlıklı olsun

cnm inş. yarın bebğin sana ultrasondan el sallar
kız yaşam öyküsü belgeseli var çok güzel dün eşimle izledik bebk annesinin karnında annesi hopluo zıplıo bebekde bi o tarafa bi bu tarafa zıplıo kızıo bide suratı deişio görsen çok şeker yaa

5tane icin pahaliymis cidden esim internetten almak istemiyo ama o parayida verdirtmem eczaneye ben siteleri bi geziyim bakim :)

internette de vardır dimi ben de izleyeyim bari çok heyecanlıyım eslem bir batı beklerken böyle oldum bir de şimdi inşallah bunda da güzel haberler alırım

ayy cok heyecanliiiiii insallah sagliklidir ultrasonda hem el sallar hem opucuk atar sana

internette de vardır dimi ben de izleyeyim bari çok heyecanlıyım eslem bir batı beklerken böyle oldum bir de şimdi inşallah bunda da güzel haberler alırım

aaa onlar da bir şey mi teyzelerine de selam söyler benim tosunum

var cnm 1.sinde oluşunu anlatıyo 2.sinde büyümesini çok güzel yaa izle bence cnm insan çok garip oluyo çok büyük bi mucize rabbim bizede bi mucize nasip etsin inş...
sende sln söyle annesi mercimeğimizee

var cnm 1.sinde oluşunu anlatıyo 2.sinde büyümesini çok güzel yaa izle bence cnm insan çok garip oluyo çok büyük bi mucize rabbim bizede bi mucize nasip etsin inş...
sende sln söyle annesi mercimeğimizee

söylemem mi hiiiçççç

oyyy teyzeleri onu yerrrr yaa ay icim bi hos oldu yaa ne guzel bi duyguuu

Rabbim hayırlısıyla size de nasip etsin kızlar tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…