görüşürüz cnm
aynen yaa bende bi tek bende oluyo zannediodumm aynn benimde düğünüme denk geliodu kına geceme bende geciktirici kullnmıştım düğünümde çok zor olurdu çünkü o gelinlikle tuvaelete gidemem bide 2. günüm yoğun oluyorum batardı gelinliğim falan heraldee
Benimde düğünüme denk gelmiştii ama son günleri olduğu için ben bişey kullanmamıştım.
benimde stresten dolayı yogun olmamıştı Allahtan
Benimde düğünüme denk gelmiştii ama son günleri olduğu için ben bişey kullanmamıştım.
aynen yaa bende bi tek bende oluyo zannediodumm aynn benimde düğünüme denk geliodu kına geceme bende geciktirici kullnmıştım düğünümde çok zor olurdu çünkü o gelinlikle tuvaelete gidemem bide 2. günüm yoğun oluyorum batardı gelinliğim falan heraldee
bnede kullandığıma pişman oldum eskiden tam ayın 9 u veya 10nda olurdum bigün şaşmazdı ilacı kullnınca hep adetim bozuldu 15 günde bir olmaya başladım falan bütün hormonlarım bozuldu troidim çıktı falann filan keşke kullanmasaydımm
bnede kullandığıma pişman oldum eskiden tam ayın 9 u veya 10nda olurdum bigün şaşmazdı ilacı kullnınca hep adetim bozuldu 15 günde bir olmaya başladım falan bütün hormonlarım bozuldu troidim çıktı falann filan keşke kullanmasaydımm
ay tam bulmuşuz birbirimizi 3bahtsızlar
ama olan olmuş iştee düzelir canım sonra o ilaç da o kadarrr mı bozuyo hormonları 2 sene geçmiş aradan etkisi kalmaz herlade..
yaa bu arada acaba ben yarın mı hasta olacam diye düşünmeye başladımm. çünkü14 gün önce salı çok ağrım olmuştu bi daha yumurtlamıştım galibaa..
15 günde bir miiii ne erken öyleeeee benim annemde öyle oluyodu
normalde öyle olmazdı çok çok önceden ilk adet olmaya başladığım zamanlar 15 gün bitiyodu 16. gün illa adet oluyodum 1 sene ye yakın öyle sürmüştü ama sonra senelerce gayet düzenliydi ilaçtan sonra bi ik ay çok düzenim bozuldu sonra düzenleyici flan kullanmaya başlayınca düzeldii
ben de ilk adet gördüğüm zamanlar öylee kısa sürüyodu adet döngüm ama sonradan düzeldi. Büyüdükçe o da düzene girdiDDD
ayy bu arada hamilelik takvimi nerden ekleniyo yaa bulamadım ben..
cnm kullanıcı kontrol panaliene giriyosun orda bebeğinizin doğucağı tarih diye yer var oraya yazıosun tarihi kaydediosun çıkıo otomatik doğum tarihini de benim hamilelik takvimin altında yazıo hamilelik takvimi ekle die ordan öğreniosun galiba
tşekkür ederim canım yaptım bende heveslendimm nası olmuş bi bakıyım
yap cnm yap totem yapalımm inş. tutarrr
inşallah canım yaaa...
ben çıkıyorumm canım artık gideyim yemek yapayımmm gözümde yemekler uçuşuyo yinee yiyorum yiyorum doymuyourm
ak koyun kara koyunu da yarın haber veririm size.. Zaten sabah gellmemiş olursa kırmızılar hemen bi test alır yaparım ..
yap cnm yap totem yapalımm inş. tutarrr
eslem geçen sene 2 defa 2 şer 3 er gün kaldı bizde..Ondan sonra arkadaşlarım çok kızdı bana bekar kızın senin evinde ne işi var diye.. birde hoş olmayan harekleri gözüme batmaya başladı sinir oldum artık asla evimde kalamaz diyordum ama geçen yine söyledi ocak ayında sizdeyim bir kaç gün kalıcam diye bende sevinmiş gibi yaptım ama gelmesini istemiyorumm ne yapmam lazımm..
Senin de söylediklerin bana öyle umut olmuştu ki yine canlanıvermiştim ama sonra yine yıkıldım..Şimdi eslemin dediği gibi ovulasyon testlerinden kullanıcam..Çünkü ben bat tarihime yakın hiç ilişki yaşamadım büyük ihtimalle yumurtlamam o zamanlar oldu ve ben kaçırdım o günleri..Şimdi ona dikkat etmeye çalıcam..İnşallah sen hamilesindir canım çok istiyorum senin hamileyiiimmmm diye yazmanı gerçektenn..Sakın ümitsizliğe kapılma sen tamam mı.
canım benim desteğin için teşekkürederim..İyi dileklerin içinde tabiki..ovulasyon testi yararlı olur canım en azından yumurtlama dönemini öğrenirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?