batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

benimde stresten dolayı yogun olmamıştı Allahtan

Benimde düğünüme denk gelmiştii ama son günleri olduğu için ben bişey kullanmamıştım.

benimde stresten dolayı yogun olmamıştı Allahtan

bnede kullandığıma pişman oldum eskiden tam ayın 9 u veya 10nda olurdum bigün şaşmazdı ilacı kullnınca hep adetim bozuldu 15 günde bir olmaya başladım falan bütün hormonlarım bozuldu troidim çıktı falann filan keşke kullanmasaydımm

Benimde düğünüme denk gelmiştii ama son günleri olduğu için ben bişey kullanmamıştım.

ay tam bulmuşuz birbirimizi 3bahtsızlar

ama olan olmuş iştee düzelir canım sonra o ilaç da o kadarrr mı bozuyo hormonları 2 sene geçmiş aradan etkisi kalmaz herlade..

yaa bu arada acaba ben yarın mı hasta olacam diye düşünmeye başladımm. çünkü14 gün önce salı çok ağrım olmuştu bi daha yumurtlamıştım galibaa..

15 günde bir miiii ne erken öyleeeee benim annemde öyle oluyodu

ay tam bulmuşuz birbirimizi 3bahtsızlar

bencede tam bulmuşuz birbirizii
cnm yok şimdi geçti zaten ama ilk zamanlar baya bozmuştu gerçektnn

15 günde bir miiii ne erken öyleeeee benim annemde öyle oluyodu

normalde öyle olmazdı çok çok önceden ilk adet olmaya başladığım zamanlar 15 gün bitiyodu 16. gün illa adet oluyodum 1 sene ye yakın öyle sürmüştü ama sonra senelerce gayet düzenliydi ilaçtan sonra bi ik ay çok düzenim bozuldu sonra düzenleyici flan kullanmaya başlayınca düzeldii

ben de ilk adet gördüğüm zamanlar öylee kısa sürüyodu adet döngüm ama sonradan düzeldi. Büyüdükçe o da düzene girdi DDD

ayy bu arada hamilelik takvimi nerden ekleniyo yaa bulamadım ben..

ben de ilk adet gördüğüm zamanlar öylee kısa sürüyodu adet döngüm ama sonradan düzeldi. Büyüdükçe o da düzene girdi DDD

ayy bu arada hamilelik takvimi nerden ekleniyo yaa bulamadım ben..

cnm kullanıcı kontrol panaliene giriyosun orda bebeğinizin doğucağı tarih diye yer var oraya yazıosun tarihi kaydediosun çıkıo otomatik doğum tarihini de benim hamilelik takvimin altında yazıo hamilelik takvimi ekle die ordan öğreniosun galiba

tşekkür ederim canım yaptım bende heveslendimm nası olmuş bi bakıyım

yap cnm yap totem yapalımm inş. tutarrr

inşallah canım yaaa...

ben çıkıyorumm canım artık gideyim yemek yapayımmm gözümde yemekler uçuşuyo yinee yiyorum yiyorum doymuyourm
ak koyun kara koyunu da yarın haber veririm size.. Zaten sabah gellmemiş olursa kırmızılar hemen bi test alır yaparım ..

cnm inş. gelmezler bende yemek yapmaya gidiom görüşürüzz bende çok acıktımmm

aman deyim sakın ha kadınlar hisseder canım bahane bul keşke sevinmiş gibi yapmasaydın daha çok yüz bulur bir daha söylediğinde kem küm yap hadi yaa bizimde planımız var başbaşa ben sana müsait olunca heber vereyim canım gibilerinden ayak yap ama evinden uzak tut eskisi gibi sık görüşmemeye tel. konuşmamaya çalış canım söz konusu olan senin yuvan dikkat et

selam kızlar cok soruyorum ama merak işte doktora gitmeye baslayınca böle oluyomuş demek :) sorum su gecen au dogum kontrol hapı kullandım akıntım oldu kahverengi ama buayda iç dedi kis falanda yok basladım ama akıntım limon sarısı ve kokusuz agrımda yok iltihabımda yok olsa doktor derdi neden olabilir acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…