Batil inanclar

62sinem

02.01.2010
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
5.599
0
106
Almanya
Burda ki konuyla alakasiz olucak ama buraya yazim dedim kus yuvasi bozmak bir evliligin bitmesine mi sebep olur yoksa sadece batil bir inanc mi sizce benim esim bir kac kez evin balkonuna yuva yapan kuslarin yuvasini bozdu bunun icin endiselendim sizlerden bilgi almak isterim.

Tesekkürler...:kedi:

%100 öyle olacak die bişey yok ama bunu söyleyen büyüklerimiz bir canlının zahmetle yaptığı yuvayı bozan kişinin yaptığı karşılıksız kalmaz onun da yuvası bozulur mantığıyla söylüyorlar. Ama bilemiyorum sırf böyle birşeyden de yuva yıkılırmı. zaten günümüz evlilikleri de çok sağlam değil ki her yıkılan yuva kuş yuvası ya da karınca yuvası bozmaktan yıkılmıyor ya. ıleride böyle bişe olsa bile ille de buna bağlamamak lazım. Ama eşiniz yine de kuşların yuvasını bozmasa iyi olurdu tabi, ne de olsa onlar da emek veriyorlar yavrularını güvenli bir yerde besleyip büyütebilmek için...

bende öyle biliyorum..ama kalbini bozmayasakkelime
bidaha yapmasın,bırakın kuşlarla komşu olun:asigim::kahve:

Evet eveet kuşların ahı tutar ondan...Yok canım adı üstünde batıl inanç bu, bence sen kafanı takma bunlara. Ne düşünürsen o olur. Yani sen eğer kuş yuvası bozuldu vah benim de evliliğim bozulacak dersen, kendini şartlarsan hem sana yazık olur hem de eşine. Öyle kötü şeylere yorma yani...:olmaz:

saçmalıktan başka bişe değil
benim evimin 1balkonu vardı orayada yuva kurdular içindede 2 yumurta ilk önce öle dediler yuva bozma günah falan yumurtalar doğdu lohusa ziyaretlerini sorma ciddiyim balkon demirim sırayla güvercin doluydu
yavrulr büyünce atıcam dedim bi baktım 2 yumurta daha akannehirakannehir
balkonumdaki b.ku anlatamam
çamaşır suyu,cif,tuzruhu terliğimin altına tel alıp kaynar sularla tam 2saate temizlemiştim
yuva yaptıkları sebzeliği attıktan sora
kocamla öle mutluyumki şimdi karşı daireye geçtim kuşlar tekrar gelmeye başlamış kimse kirayalamıyo evi bütün balkonlarda raylı cam var bi onda yok ev sahibi ilgilendirmiyo beni kovun demişti alt katımdaki dangalak kapıma gelip ya kuşlar balkon camıma mıçıyo die :mymeka::mymeka:
günah falan değil kısacası senin sinirini bozuyosa dağıtmadan git sokağa bırak

Back