Batık Lekelerine Bulduğum Çözüm: Terramycin (Teramisin)

rohy

HesabımızAllaha
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
970
6
38
Arkadaşlar senelerdir bacaklarımda batık lekeri canımı sıkıyordu.Onu denedim bunu denedim ama istediğim sonucu alamadım.Fakat bir haftadır bir yöntem keşfettim.Denemesi bedava.Deneyin,sonucu göreceğinize inanıyorum.

Terramycin deri merhemini bilirsiniz değil mi?(eczanelerded 3 ytl kadar bir şey sanırım)Adı üstünde deri üzerindeki bazı yara vs tarzı problemleri hızla olumlu sonuca götürür.Ben de lekelerimin üzerine bolca bu merhemden sürdüm ve üzerini yara bandıyla kapattım,7-8 saat sonrasında deri tarafından emilen merhemi yeniledim,yani aynı yerlere yeniden merhem sürdüm ve yine kapattım bantla.Elimde leke vardı,normalde 2ayda zar zor iyileşen lekem 2günde son derece açıldı.Bacaklarımda da açılma var fakat 1gün daha bekleteceğim bu esnada belli aralıklarla bol merhem sürüp tazeliyorum.Ben memnun kaldım.Benden tavsiye etmes,uygulayıp uygulamaması sizden.Sonuta herkes gibi ben de bir paylaşımda bulundum.Deeneyip sonuç alanlarınız olursa yazmasını bekleyeceğim

Son düzenleyen: Moderatör:
Teramycn antibiotik içerikli bir merhemdir.Yaraların iltihaplanmasına yol açmamak için kullanılır.Uygulamanız bana göre kesinlikle sakıncalı..Bir doktora danışın bakalım ne diyecek,sonra bizimle paylaşın lütfen...

Eğer olumsuz netice doğuracağına eminseniz,diyecek bir şeyim yoktur.Sadece teşekkür edebilirim.Ama ben faydasını gördüm bu da yalan değil:=)Benimki öneriydi,hatalı bir şeyse kimse uygulamasın.

Arkadaşlar senelerdir bacaklarımda batık lekeri canımı sıkıyordu.Onu denedim bunu denedim ama istediğim sonucu alamadım.Fakat bir haftadır bir yöntem keşfettim.Denemesi bedava.Deneyin,sonucu göreceğinize inanıyorum.

Teramycn deri merhemini bilirsiniz değil mi?(eczanelerded 3 ytl kadar bir şey sanırım)Adı üstünde deri üzerindeki bazı yara vs tarzı problemleri hızla olumlu sonuca götürür.Ben de lekelerimin üzerine bolca bu merhemden sürdüm ve üzerini yara bandıyla kapattım,7-8 saat sonrasında deri tarafından emilen merhemi yeniledim,yani aynı yerlere yeniden merhem sürdüm ve yine kapattım bantla.Elimde leke vardı,normalde 2ayda zar zor iyileşen lekem 2günde son derece açıldı.Bacaklarımda da açılma var fakat 1gün daha bekleteceğim bu esnada belli aralıklarla bol merhem sürüp tazeliyorum.Ben memnun kaldım.Benden tavsiye etmes,uygulayıp uygulamaması sizden.Sonuta herkes gibi ben de bir paylaşımda bulundum.Deeneyip sonuç alanlarınız olursa yazmasını bekleyeceğ
im
canım yaa gerçekten dogru oabilir annem bu merhemi kaşıntı için kullanıyordu iyi bir merhem bende bir denicem yerimseniben

selam kızlar..bende batıklar için Benev'in glycolic body wash ürününü kullandım.benim bacaklarım resmen bir tavuk derisi gibiydi.ve şimdi gayet düzgün.ancak bu ürünler birlik ponza taşıda kullandım onunda faydası çok oldu.içerdiği asit sayesinde ölü deriyi kaldırıyor,batık ve lekeler için güzel bir ürün bence.ayrıca sivilcelerede çok iyi geliyor zaten saç (yağlı saçlar için),yüz ve vücut için kullanılıyor.fiyatıda 90 tl civarındaydı uzun sürede gidiyor

selam kızlar..bende batıklar için Benev'in glycolic body wash ürününü kullandım.benim bacaklarım resmen bir tavuk derisi gibiydi.ve şimdi gayet düzgün.ancak bu ürünler birlik ponza taşıda kullandım onunda faydası çok oldu.içerdiği asit sayesinde ölü deriyi kaldırıyor,batık ve lekeler için güzel bir ürün bence.ayrıca sivilcelerede çok iyi geliyor zaten saç (yağlı saçlar için),yüz ve vücut için kullanılıyor.fiyatıda 90 tl civarındaydı uzun sürede gidiyor

Arkadaşım bende aynı ürünü aldım bir yıl önce , kullandım ve hiçbir faydasını görmedim sende de büyük ihtimalle ponza taşı daha etkili olmuştur

canım teşekkürler paylaşımın için. Dün kullanmaya başladım dediğin gibi yaptım ama şu an bi gelişme yok batık lekelerini tamamen geçirio mu yoksa hafifletio mu yardımcı olursan sevinirim.

Canım seni hayalkırıklığına uğratmak istemem ama o ürün hiç bir lekeyi geçirmiyor tabi kişiden kişiye değişir umarım sende işe yarar ama bende yaramadı .Çok pahalı ve işe yaramıyor...Sevgiler

maalesef benm de batık sorunum var ve hala çözemedim...
bu teramisin denen merhem de batıklara iyi geliyo onu söyleyim deri altındaki kılın dışarı çıkmasını sağlıyo tecrübe ile sabittir..kesinlikle oynamanıza gerek kalmadan yaranın üstüne sürdükçe kıl kendini dışarı atıyo normalde belki 2 ayda yüzeye çıkacak kılı 1 haftada atıyo..çok etkili ancak yeni batık oluşumunu engelliyo desem yalan olur..yeni batıkta da sürünce ordayıda çıkarıyo ama bacaklarımı her alışımda farklı yerde olduğuı için hangi birine yetişeceğimi bilemiyorum....ama etkili olduğunu söyleyebilirim..

Son düzenleme:
X