- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #1.861
he bu.aşırı oluyor biraz ama napıyım elimde değil
mütevazilik buysa ben bir şey bilmiyorum öğrenmiş oldum.kızlar bende çok mütevaziyim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he bu.aşırı oluyor biraz ama napıyım elimde değil
sen geçmişi okudun mu?derman bırakmamak neymiş görürsün o zaman.yarım saatte bir yapıyorlarmış sabaha kadar.üstelik çıplak geziyorlar üstlerini giyinmiyorlarmış
mütevazilik buysa ben bir şey bilmiyorum öğrenmiş oldum.kızlar bende çok mütevaziyim :))
Kizlar yumurtlama gununde olanlar varmi acaba?????
yarım saatte bir mi yapıyorlarmış.iyide anam ilişki içinde ilişki mi yaşıyo bunlar o zaman.bi sevişeyim desen nerden baksan 40 dakka sürüyo zaten..öyle hayat mı olur
yada ben mi yanlış yapıyorum acaba bu işi.oda olabilir bak
maalesef bebişim ben adet oldum
sürüyor mu o kadar maşallah :) yapıyorlarmış yarım saat dikiyormuş ayağını sonra hooooop bir daha
mütevazilik iyidir ama ben kadar çok olma.sonra gerçekten öylesin sanıyorlar, olmuyor.dozunu bil sen.
Kismet canim insss birdaha ki aya....maalesef bebişim ben adet oldum
Ok istedim....sen iste ben olurum.
sen iste ben olurum.
tamam/dinleyeceğim seni
Kismet canim insss birdaha ki aya....
Ok istedim....
Yine erken mens olacağım sanırım günüm şaşmazdı şu hale bak geçen ayda sarı akıntım çoğaldı mens oldum yine aynı Ama üzülmek yok (( dicem beceremicem
Inss hamilesin de ama takvimi eklemissin....bende olmak üzereyimde inşallah olmam diye bekliyorum
Haha ha alemsin....sen zaten tavuk gibi geziyorsun ortalıkta
sen zaten tavuk gibi geziyorsun ortalıkta
Hemen atla kocisine....heh oldum.şimdi napcaz.