Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
ben yemekleri pazar günü yapıyom.buzluğa atıyom.geliyom çıkarıyom.az eriyo.ısıtıom.yanına çorba salata.oooh mis.
galiba öyle bacım.çocuk olmayınca el kızı olmaktan çıkamıosun.

Ya o değil de. Bişe dicem. Kayınvalidem çocuk istediğimi anladı iki lafından biri bebek oldu. Annem zaten çok istiyodu ben ona çaktırmıyodum ama bugün ona da patladım anne benim çocuğum olmuyoaaaaq şeklinde. İyi mok yedim. Şimdi m gözler benim üstümde:KK37:

yok bacım.
karnıyarık olcak mesela.
olmadı mı..
köfte patates olcak.
oda olmadı mı dolma olcak.
çorbasız olmaz.
salatasız olmaz.
oy başıığğğm .. :KK52:

valla hacım köfteyi bol bol yap
buzluğa at çıkar çıkar yap yesin. ( babam müthiş köfte yapar, geldiğinde yaptırıyorum çıkar çıkar ye):KK52::KK52::KK52::KK52:

dolmayı annelerine yaptır,
benim iki annede sarıp getiriyo buzluğa atıyorum, misafir gelecek, canımız isteyecek, çayın yanındada iyi gider valla
ne zaman istersem çıkarıp yapıyorum.

şimdide cici annem (arada kızıyorum ama:26:) mantı yapcakkkk

ohhhh bana hazır yemekkk :KK1::KK1::KK1::KK1:

Ya o değil de. Bişe dicem. Kayınvalidem çocuk istediğimi anladı iki lafından biri bebek oldu. Annem zaten çok istiyodu ben ona çaktırmıyodum ama bugün ona da patladım anne benim çocuğum olmuyoaaaaq şeklinde. İyi mok yedim. Şimdi m gözler benim üstümde:KK37:

yok anam yok.ben kimseye söylemedim.sorana erken daha zamanı gelsin hele diyorum.

O yapsın nannnn 3 yılda adamı besle besle yoruldum
azcıkda o baksın bana

nannn torun denen o minikler varya çook seviliyo be
ondandır sen sevilmesmisin yoksa

Muhasebeciyim az alıyorum aslında ama rahatın şükürler olsun. Çok işsiz kalınca şükürler olsun diyoruz.

Eşimin işi fena değil aslında ama 3 vardiya çalışıyo, günlük 4 saati yolda geçiyo,
üniv. mezunu kafasıda çok fena çalışıyo, hal böyleyken bende çalışsın memur olsun istiyorum.
nere olursa gideriz gerekirse, ben muhasebe işini her yerde bulurum olmadı sekreterlik yaparım oda olmadı market magaza n iş olsa yaparım yaaaa

Şimdik anladım. Ay hayırlısı olsun ya valla şu işi gücü bi oturtaydık

valla hacım köfteyi bol bol yap
buzluğa at çıkar çıkar yap yesin. ( babam müthiş köfte yapar, geldiğinde yaptırıyorum çıkar çıkar ye):KK52::KK52::KK52::KK52:

dolmayı annelerine yaptır,
benim iki annede sarıp getiriyo buzluğa atıyorum, misafir gelecek, canımız isteyecek, çayın yanındada iyi gider valla
ne zaman istersem çıkarıp yapıyorum.

şimdide cici annem (arada kızıyorum ama:26:) mantı yapcakkkk

ohhhh bana hazır yemekkk :KK1::KK1::KK1::KK1:

canım.benim yanımda kaynanam var.ondan bişi istemem.çünkü bir isterim bin söylenir.annemde uzakta çok.ben başka şehre gelin geldim.annemede yaptıramıyorum.

lan herşey eltimgillere.ilk onları düşünüyolar.
kaynanam çok ayrım yapar ikimiz arasında.
o anne dese kızım der.
ben ağzımla kuş tutsam neden dötünle tutmadın der.:KK31:

bizimkilerde ayırım yapıyor ama normal bence hem ben yeniyim hem uzaktayım hemde o kardeşinin kızı hemde çocuğu var

hehhehehehahhahahah iyi yapmışsın söylemekle, ben kv söyledim, biliyolar istediğimi, doktoragit diye baskı var ama zamanı var daha.
eltisiyle çalışıyorum, ona demişki gelin beni dinlemez söyle belini çektirelim.
arkadaşımı aramış, kaynanayım sonuçta söylesem yanlış anlar bi ilaç var alıyım kullansın dieee:KK37::KK37:
baktı ben tepki vermiyorum sadece ara ara soruypo naptın dieee:KK1::KK1:

canım çok zor ya. benim abimde öyle çalışıyor fabrikada. beden sağlığımı kaybettim diyo kıyamam :KK43::KK43:

Allah böyle çalışanların yardımcısı olsun, birbirimizi göremicez nerdeyse,
bu hafta o gelmeden uyumucam, sabah nası gitcem işe bilmiyorumm

baksın lan valla.aferim.
yok bacım.çocuk olmadan bal olsan sevilmiosun.

valla bizimde gelinimiz var 8-9 yıldır bizimle 5 yıl aynı evde kldık.
kız kardeşim yok, abla kardeş olduk, anacığıma babacığıma off demişliği yok,
bizimkilerde yağamı batırsalar balamı batırsalar bilemiyolar. seviliyo valla
bebeden öncede çok seviyodum, hiç bişi değişmöedi.

rabbim k. kardeşimede öyle iyi huylu melek kalbli bi kız nasip etsin

hehhehehehahhahahah iyi yapmışsın söylemekle, ben kv söyledim, biliyolar istediğimi, doktoragit diye baskı var ama zamanı var daha.
eltisiyle çalışıyorum, ona demişki gelin beni dinlemez söyle belini çektirelim.
arkadaşımı aramış, kaynanayım sonuçta söylesem yanlış anlar bi ilaç var alıyım kullansın dieee:KK37::KK37:
baktı ben tepki vermiyorum sadece ara ara soruypo naptın dieee:KK1::KK1:

Allah böyle çalışanların yardımcısı olsun, birbirimizi göremicez nerdeyse,
bu hafta o gelmeden uyumucam, sabah nası gitcem işe bilmiyorumm

valla bizimde gelinimiz var 8-9 yıldır bizimle 5 yıl aynı evde kldık.
kız kardeşim yok, abla kardeş olduk, anacığıma babacığıma off demişliği yok,
bizimkilerde yağamı batırsalar balamı batırsalar bilemiyolar. seviliyo valla
bebeden öncede çok seviyodum, hiç bişi değişmöedi.

rabbim k. kardeşimede öyle iyi huylu melek kalbli bi kız nasip etsin

ne güzel.ama herkes öyle olmuyo işte bacım.bizimkiler mesela. :KK31:

canım.benim yanımda kaynanam var.ondan bişi istemem.çünkü bir isterim bin söylenir.annemde uzakta çok.ben başka şehre gelin geldim.annemede yaptıramıyorum.

uyyy kuzum anasıda uzaktaymış,

ben sarıp kargoyla göndereyim, havalarda soğudu bişeycik olmazzz

ben yaptım die yedir gitsin

X