- Konu Sahibi tarantula9812739
- #9.081
piknik tüpü mü alla alla çok istiyosa kendine yaptırsın
bende öyle dedim.canın çok çekiosa kendine yaptır bi tane dedim.iyi demişim demi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
piknik tüpü mü alla alla çok istiyosa kendine yaptırsın
ben yemekleri pazar günü yapıyom.buzluğa atıyom.geliyom çıkarıyom.az eriyo.ısıtıom.yanına çorba salata.oooh mis.
galiba öyle bacım.çocuk olmayınca el kızı olmaktan çıkamıosun.
yok bacım.
karnıyarık olcak mesela.
olmadı mı..
köfte patates olcak.
oda olmadı mı dolma olcak.
çorbasız olmaz.
salatasız olmaz.
oy başıığğğm ..
bende öyle dedim.canın çok çekiosa kendine yaptır bi tane dedim.iyi demişim demi.
Ya o değil de. Bişe dicem. Kayınvalidem çocuk istediğimi anladı iki lafından biri bebek oldu. Annem zaten çok istiyodu ben ona çaktırmıyodum ama bugün ona da patladım anne benim çocuğum olmuyoaaaaq şeklinde. İyi mok yedim. Şimdi m gözler benim üstümde
O yapsın nannnn 3 yılda adamı besle besle yoruldum
azcıkda o baksın bana
nannn torun denen o minikler varya çook seviliyo be
ondandır sen sevilmesmisin yoksa
Muhasebeciyim az alıyorum aslında ama rahatın şükürler olsun. Çok işsiz kalınca şükürler olsun diyoruz.
Eşimin işi fena değil aslında ama 3 vardiya çalışıyo, günlük 4 saati yolda geçiyo,
üniv. mezunu kafasıda çok fena çalışıyo, hal böyleyken bende çalışsın memur olsun istiyorum.
nere olursa gideriz gerekirse, ben muhasebe işini her yerde bulurum olmadı sekreterlik yaparım oda olmadı market magaza n iş olsa yaparım yaaaa
valla hacım köfteyi bol bol yap
buzluğa at çıkar çıkar yap yesin. ( babam müthiş köfte yapar, geldiğinde yaptırıyorum çıkar çıkar ye)
dolmayı annelerine yaptır,
benim iki annede sarıp getiriyo buzluğa atıyorum, misafir gelecek, canımız isteyecek, çayın yanındada iyi gider valla
ne zaman istersem çıkarıp yapıyorum.
şimdide cici annem (arada kızıyorum ama:26:) mantı yapcakkkk
ohhhh bana hazır yemekkk
lan herşey eltimgillere.ilk onları düşünüyolar.
kaynanam çok ayrım yapar ikimiz arasında.
o anne dese kızım der.
ben ağzımla kuş tutsam neden dötünle tutmadın der.
yok anam yok.ben kimseye söylemedim.sorana erken daha zamanı gelsin hele diyorum.
iyi demişsin tabi :125: iki tene oğlan doğurunca sultan mı olmuş yani ne yapmışlar madalya mı takmışlar
o sana duyuyosa sende ona duy dedilerdi ama yanlış mı olmuş nolmuş lan.
bizimkilerde ayırım yapıyor ama normal bence hem ben yeniyim hem uzaktayım hemde o kardeşinin kızı hemde çocuğu var
allah şöyle iki tane birden versede bi vursam çocukları kafasına kafasına.
Ya o değil de. Bişe dicem. Kayınvalidem çocuk istediğimi anladı iki lafından biri bebek oldu. Annem zaten çok istiyodu ben ona çaktırmıyodum ama bugün ona da patladım anne benim çocuğum olmuyoaaaaq şeklinde. İyi mok yedim. Şimdi m gözler benim üstümde
canım çok zor ya. benim abimde öyle çalışıyor fabrikada. beden sağlığımı kaybettim diyo kıyamam
baksın lan valla.aferim.
yok bacım.çocuk olmadan bal olsan sevilmiosun.
allahımmmmmmmmm biliyorda sana çocuk vermiyor.kafasına vuracakmış tuuuuuuuuuuuuuuuu
hehhehehehahhahahah iyi yapmışsın söylemekle, ben kv söyledim, biliyolar istediğimi, doktoragit diye baskı var ama zamanı var daha.
eltisiyle çalışıyorum, ona demişki gelin beni dinlemez söyle belini çektirelim.
arkadaşımı aramış, kaynanayım sonuçta söylesem yanlış anlar bi ilaç var alıyım kullansın dieee
baktı ben tepki vermiyorum sadece ara ara soruypo naptın dieee
Allah böyle çalışanların yardımcısı olsun, birbirimizi göremicez nerdeyse,
bu hafta o gelmeden uyumucam, sabah nası gitcem işe bilmiyorumm
valla bizimde gelinimiz var 8-9 yıldır bizimle 5 yıl aynı evde kldık.
kız kardeşim yok, abla kardeş olduk, anacığıma babacığıma off demişliği yok,
bizimkilerde yağamı batırsalar balamı batırsalar bilemiyolar. seviliyo valla
bebeden öncede çok seviyodum, hiç bişi değişmöedi.
rabbim k. kardeşimede öyle iyi huylu melek kalbli bi kız nasip etsin
elti nalet pis bişidir.ayyyyh allah düşmanımın başına vermesin
bizimkisi normal değil.çok sinirleniyorum bazı bazı.gerçekten kendimi zor tutuyorum çoğu zaman.
canım.benim yanımda kaynanam var.ondan bişi istemem.çünkü bir isterim bin söylenir.annemde uzakta çok.ben başka şehre gelin geldim.annemede yaptıramıyorum.