batı ittıfakı ve israil mallarına boykot....türk malı alın barkod kodu 869la başlıyor

Sagol kardes
donusunuzu beklicez
boykota son hiz dewam herkez boykota davetlidir

Hosbuldumm canımmm senin icin bunlar :)

ColaTurka da mı? :S Ülker'in değil mi ColaTurka :S
boykota kalıcı çözüm 869 kodla balıyan barkodlu ürünleri alıcaz....türk malı 869.....

bu nedir böyle..türk ürünleri de var..falim sakız. beypazari maden suyu ..bu nedir ya..

Sadece Israil degil Dogu Turkistan'da yillardir Uygur Turklerine zulmeden Cinin mallari da boykot edilmeli.

Dünyanın her neresinde olursa olsun, hangi dine, hangi millete mensup olursa olsun masumların hele de çocukların öldürülmesi tabii ki kabul edilemez. Ama bu tip kampanyalar İsrail'e değil Türkiye'ye zarar verir. İsrail mallarını almamanın, evinizde daha önce aldığınız deterjanı tuvalete dökmekten bir farkı yok. Şu an Türkiye'de satılan tüm İsrail ürünleri zaten önceden parası verilip alınmış ürünler. Yani zaten paraları İsrail'e gitti. Eğer işe yarar birşey yapmak istiyorsanız naçizane fikrim hükümeti protesto edin. Çünkü hükümet bizzat İsrail ile olan tüm ekonomik ilişkileri bitirmezse hiçbir boykot işe yaramaz.

729- İsrail Barkod Numarası

00-13 - ABD Barkod Numarası

30-37 - Fransa Barkod Numarası

869- Türkiye Barkod Numarası

NOT; Türkiye de üretilip israile destek veren ürünler mevcuttur. Bu nedenle de boykot listesine girmişlerdir...

Arkadaşlar yapılan uzun araştırmaların sonunda ÜLKER bazı ürünleri helal sertifikası aldı...

Bunlar;

- Ülker İçim Süt

- Ülker içim Ayran

- Ülker içim Yoğurt

- Ülker içim beyaz peynir

- Ülker içim kaşar peyniri

- Ülker içim tereyağı

İnşallah diğer ürünleri de uygun şartlarda yapılır ve helal sertifikası alır....

Ancak her yıl helalliğini yenilemesi gerekirken yenilememiş üzüldümmmm

Son düzenleme:
tşk.saygı duyarım düşüncenize....malları alırsak yenisi gelecktr.almicaz.israil malını bi nebze de olsa hayatmzdan çkarablyosak ve esnaf bundan etkilenyosa çok şey mi.sezin dediğiniz şey: yanan eve su taşımayın tavuğunu kızartanlar var hesabı....ve lütfen burda konuyu hükümete siyasete getrmeyn.bizim burdaki amacımız;kendi çapımızda karınca misali su taşımak....hiçbir işe yaramazsa bile en azından safımız belli olur....

Arkadaşlarr boykot bu kadar önemsiz olsaydıı İsrail Türk Mallarını boykota kalkışmazdı... İsrail Şuanda Türk Mallarını Boykot ediyor....

Amacım konuyu siyasete getirmek değildi. Ben doğru olanı yazdım. Sizin dediğiniz gibi bir sürecin işlemesi için en az iki sene boyunca bu boykotun sürmesi gerekir. Bakın en az diyorum. Çünkü zaten şu an Türkiye'de en az iki sene yetecek kadar İsrail ürünü mal var. Ama siz de biliyorsunuz ki bizim ülkemizde herşey bir anda olur. Bugün İsrail'i konuşuruz bir hafta sonra aklımıza bile gelmez. Çünkü gündemimiz yoğun. Ama bizim boykot ettiğimiz ürünlerin devede kulak kalabileceği ticari anlaşmaları var Türkiye Cumhuriyeti ile İsrail hükümeti arasında. Başta heronlar olmak üzere... Benim derdim hükümeti eleştirmek değil, madem kadınlarımız iyi niyetleriyle orada ölen masumlara yardım etmek istiyor, madem İsrail'e küçük de olsa bir ders vermek istiyor, bunun yolu yöntemi budur. Hükümeti gerekeni yapmadığı için protesto edeceksin, üstünde baskı kuracaksın. Bakın biz henüz kınama dışında hiçbir şey yapmadık, ki Müslüman bir ülkeyiz. Yoksa sizi çok taktir ediyorum birşeyler yapmaya çalıştığınız için. Niyetim kötü değildi. Sadece bilgilendirme amaçlıydı.

Ne yazık ki insanların içerisine böyle sızıyorlar...

Eki Görüntüle 1196734

Sayın yöneticiler,

Sitede var olan dini hassasiyet sadece müslümanlar için gerçerli olmadığını düşünerek yazıyorum.

Bu, üzerinde "İsrailli veledler" "müslümancıklar" yazan, gayet ayrımcı bir fotoğraftır.

Dün ben konuyla ilgili fikrimi kendi düşüncemle ve tarzımda ifade ettiğim için "Kadınlar Kulübüne yakışmayan Davranış"tan dolayı bir gün ceza aldım. Karar doğrudur muhtemelen sitenin dini hassasiyeti vardır. Kabul ederim.

Ancak, bu forum, İsrail malllarını protestodan çıkmıştır ve yahudi müslüman ayrıştırması üzerinden, ayrımcı, kine yönelik hal almıştır ve fikrimce kapatılması gerekmektedir.

Sanırım İsrail mallarını boykot etmek isteyen bütün üyeler, bu forumda bu ayrımcılığa sebep olmadan da bunu yapabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…