- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
Evet kuzum malesef cuma 18 aydır 2 ay klomen tdavisi oldum ama cevap olmadı tedaviden Son çare hsg sonrası bin sukurCumami gidiceksin sen canim? Birde kac aydan beri suruyordu denemeleriniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzum malesef cuma 18 aydır 2 ay klomen tdavisi oldum ama cevap olmadı tedaviden Son çare hsg sonrası bin sukurCumami gidiceksin sen canim? Birde kac aydan beri suruyordu denemeleriniz?
Rabbim isteyen herkese versin insallah. Bakarsin olurAllah bağışlasın canım. İkiz ne güzel. Benim de bu ay iki yumurtam oluşmuş. Bi heveslendim ikiz olsa keşke diye
Sonra dedim bire de razıyım allahım
Rabbim bu aya yazdi demekki. Olsun sonuca hayirlisiyla ulastinya o onemli :)Evet kuzum malesef cuma 18 aydır 2 ay klomen tdavisi oldum ama cevap olmadı tedaviden Son çare hsg sonrası bin sukur
Canim yanima anneadayi yazmissinya gorunce aglamaya basladim cook duygulandim ya anlatamam..EKİM, KASİM LİSTESİ BAT'LAR
@emsaleymen
@lavinza
@Seyura
@mf.aysegul
@safari_go
Eskigunler
@Dykdyk ?
@blueees ?
@asymkrdg
@Dildildil ?
@Mimobar ?
@neseyasin ?
@elifcaf?
@Elmira2017 13 kasim
@Svghzr ?
Hadi Yaa
@Alya_sura88 ?
@TC-TaNcCUuU ?
@Eda3883
@gulsahali88 ?
@patisserieyumyum
@gkymc ?
@workerthenew ?
@GaSeLLe 14 kasim
@RanaZ33
@mi-nick
@Herkesgibi06 18 ekim
@IzmirliEGM 18 ekim
@Cokanneyim 18 ekim
@Sanderling 20 ekim
@Erva Yaren 21 ekim
@mihracee 1 kasim
@acem55 ?
@Prmm 21 ekim
@Happymarried 21 ekim
@Smartanne :anneadayı:
@derinalya 23 ekim
@Mina_1414 23 ekim
@visne_receli 23 ekim
@lady8 24 ekim
@Bilge631994 26 ekim
@Nilyahmeteymn 27 ekim
@2miracles 28 ekim
@onemorecupeofcoffee 29 ekim
@Delfin_ 29 ekim
@pinkglove 30ekim
Kuzum benim aglama mutlu ol diye koydumCanim yanima anneadayi yazmissinya gorunce aglamaya basladim cook duygulandim ya anlatamam..
Valla sorma bende buay onca calisma bosa olamaz illaki tutar dedim. Hic es gecmedim. Veletin gelesi yokmus bu ay gelmedi :) seninki gelir insallah. Yumurtlama gunlerinmi su aralar?Ayy kızlar...
Son vakit mirin kırın edip çalışmaya giden adam sabah misafirim var kahvaltıda dedikçe panter kesildi mübarek
Ben olmaz dedikçe mi tatlı geldi anlamadım ki.
Normalde ben yalvaririm bebek istediğimiz için gün aşırı oluyor ya hadi pitircik için gitmemiz lazım bugün demi diyen adam şimdi ben olmaz dedikçe geldi de geldi beni galyana getirdi
Artık bu ay bu çalışma işinden sonra olmazsa tobe bismillah olmaz iligimi kurudu ya![]()
Ekliyorum canim hosgeldin. Evet ilk cocuk icinde burda gun saymistim.ozaman uye degildim misafir olarak tup bebek topiginde belirtileri takip etmistim :) cok sukur kavusmustum kuzularima. Simdide burdayim insallah ilki gibi hemen gelir evladim. Rabbim senide fazla aratmadan yollasin bebegini insallah. Ama erken testlerle yorma kendini gununu bekle derim nasilsa negatif ciksada mecbur adeti bekliyoruzAdminim 20 ekim
Yalnız kırmızı kartım galiba. Umudum yok.
2. Bebek icin. Aaa ilki icinde burda gün sayardım eyy gidi günler eyt
Yarın bir test alıp cabuk sonlandırmayı bekliyorum bu ayı. Yalan yok cunku ben ilk bebek çalısmalarımı hatırlıyorum ... bu beyin 5 gün attı regliyi! Allah tüm bekleyenlere nasip etsin . Tez zamanda. Amin
Aynen canm çok sukurRabbim bu aya yazdi demekki. Olsun sonuca hayirlisiyla ulastinya o onemli :)
Gunaydin kuzum. Cocuklari okula biraktim geldim adetim kesiliyor sanirim 4. Gunum daha. Dun dus aldim oda etkilemis olabilir sanirim. Bitsinde calismalar baslasin :)Günaydın canlarım Nasılsıniz bugün neler yapiyonuz
Bu ay Son calisman olur inşallah canm gelecek aya güzel haberler alırsın inşallah benmkide 40 dakka oluyo okula gideliGunaydin kuzum. Cocuklari okula biraktim geldim adetim kesiliyor sanirim 4. Gunum daha. Dun dus aldim oda etkilemis olabilir sanirim. Bitsinde calismalar baslasin :)
Amin kuzum. Hayirlisi nezamabsa ozaman insallah. Seninki servislemi gidiyor? İnsan ozluyor dimi? Okula biraktim iceri girene kadar donup donup bay bay yapiyorlar ayrilasim gelmiyor :)Bu ay Son calisman olur inşallah canm gelecek aya güzel haberler alırsın inşallah benmkide 40 dakka oluyo okula gideli
Yok canm okul çok yakın bizim evebazen ben goturuyom bazen kuzenleryle gidiyor canm ozlenmezmi buarada benim testim bebetime idi canm sonradan testi araştırdım ama hiç iyi şeyler duymadım canm sıkkin valla yaAmin kuzum. Hayirlisi nezamabsa ozaman insallah. Seninki servislemi gidiyor? İnsan ozluyor dimi? Okula biraktim iceri girene kadar donup donup bay bay yapiyorlar ayrilasim gelmiyor :)
Kiz okadar net cizgi yalnislikla olmaz herhalde. İki test vardi yeniden yap ama zaten ilk yaptigindada silik vardi. Bosuna evhamlaniyorsunYok canm okul çok yakın bizim evebazen ben goturuyom bazen kuzenleryle gidiyor canm ozlenmezmi buarada benim testim bebetime idi canm sonradan testi araştırdım ama hiç iyi şeyler duymadım canm sıkkin valla ya
İkiside bebetime di canm dün akşam yeni test istedim getir di başka marka yaptım çok silik yine zor görünüyo cuma yada yarın gidicem inan psikolojim bozuldu yatak sevinemedim derken bebetime kurbanlarinin yorumları çok kötü oldum yaKiz okadar net cizgi yalnislikla olmaz herhalde. İki test vardi yeniden yap ama zaten ilk yaptigindada silik vardi. Bosuna evhamlaniyorsun
Hele oku bebetime yanlış pozitif veriyo ya yok değildir bebis ama bugün yaptığım test çok silikKiz okadar net cizgi yalnislikla olmaz herhalde. İki test vardi yeniden yap ama zaten ilk yaptigindada silik vardi. Bosuna evhamlaniyorsun
Allah allah ben onkomed kurbani olmustum sen yazinca aklima geldi. Dkontrol kullandigim ay gecti adetim gelmedi aldim yaptim belki unuttugum gunlerde tutmustur diye aninda cift cizgi neye ugradigimi sasirdim ama dusununce yalnistir bu dedim oylede oldu. İlk yaptigin vardiya silik olan onun markasi neydi?İkiside bebetime di canm dün akşam yeni test istedim getir di başka marka yaptım çok silik yine zor görünüyo cuma yada yarın gidicem inan psikolojim bozuldu yatak sevinemedim derken bebetime kurbanlarinin yorumları çok kötü oldum ya