• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@GaSeLLe kuzum senin bu pozitif haline ben hayran oldum ve çok sevindim hep mutlu ol yakidada bebisli kıyamam sana canm benjm inan kaç gün oldu tanıştık ama sanki yıllardır tanıyor gibiyim :KK200:
Ayni valla canim
Yakin arkadasa anlatamiyoruz bazen. Ama burda sirdas olduk hepimizin sikintisi derdi ayni. Sizin hamis haberlerinizi aldikca mutlu oluyorum ben. Bu bile iyi geliyor bana. Ozelliklede sana cok sevindim kuzunun duasi kabul olfu kardes yolladi allah ona:)

İnşallah sorun çıkmaz cnm keseyi görürsün inşallah buarada az önce sol kasığıma feci bir ağrı girdi ya bıçak saplandı sanki çok kötü neden acaba korkuyorum
İnşallah canım sende bende görürüz keseyi, ara ara bende de ağrılar olup geçiyo kötü düşünme birşeycik olmaz Allahın izniyle
Insallah koyulasir canim :dua::dua: testi tekrar edip dururum artik :KK66: sende insallah gorursun keseyi :)
İnşallah canım sağolasın
Senin deger adet gunumu cikti 400lerde canim? Benimki oglumda tam gunumde 120 idi. Degerin cok guzel rabbim devamini nasip etsin insallah
Adete iki gün kala çıkan sonuç kuzum bat yarın aslında, amin inşallah böyle güzel devam eder..
Gozun aydin cnm.cok mutlu oldm senin adina
Sağolasın kuzum rabbim herkese nasip etsin inşallah

Insallah canim.. senin de kendini iyi hissetmene cook seviniyorum canim cunku hic kolay degil yasadiklari. Allahim en kisa surede hayirlisiyla nasip etsin ve sagliklica kucagina al insallah :dua:
Sagol bitanem. Sizlerin duasi yeter bana zaten. Rabbim hepimizin gonlundekileri en guzel sekilde nasip etsin insallah:KK200:

İnşallah canım sende bende görürüz keseyi, ara ara bende de ağrılar olup geçiyo kötü düşünme birşeycik olmaz Allahın izniyle

İnşallah canım sağolasın

Adete iki gün kala çıkan sonuç kuzum bat yarın aslında, amin inşallah böyle güzel devam eder..

Oyy masallah ozaman cok iyi. Erkenden gelmis bebegin :) gecen ay bekletince daha fazla bekleme demis :) insallah guzel guzel katlanir degerlerin

İnşallah canım sağolasın

İnşallah canm insallah

Ayni valla canim
Yakin arkadasa anlatamiyoruz bazen. Ama burda sirdas olduk hepimizin sikintisi derdi ayni. Sizin hamis haberlerinizi aldikca mutlu oluyorum ben. Bu bile iyi geliyor bana. Ozelliklede sana cok sevindim kuzunun duasi kabul olfu kardes yolladi allah ona:)
Aynen canm çok şükür Rabbime allahım sonunda getişin insallah

EKİM, KASİM LİSTESİ BAT'LAR

@emsaleymen :anneadayı:

@lavinza :anneadayı:

@Seyura :anneadayı:

@mf.aysegul :anneadayı:

@safari_go :anneadayı:

Eskigunler Eskigunler beklemede

@Dykdyk ?

@blueees ?

@asymkrdg :anneadayı:

@Dildildil ?

@Mimobar ?

@neseyasin ?

@elifcaf :duduk: ?

@Elmira2017 13 kasim

@Svghzr 15 ekim

Hadi Yaa :anneadayı:

@Alya_sura88 ?

@TC-TaNcCUuU ?

@Eda3883 :duduk:

@gulsahali88 ?

@patisserieyumyum ?

@gkymc 17 ekim

@workerthenew 17 ekim

@GaSeLLe 14 kasim

RanaZ33 RanaZ33 18 ekim

@mi-nick :anneadayı:

@Herkesgibi06 18 ekim

@IzmirliEGM 18 ekim

@Cokanneyim 18 ekim

@Sanderling 20 ekim

@Erva Yaren 21 ekim

@mihracee 1 kasim

A acem55 21 ekim

@Prmm 21 ekim

@Happymarried 21 ekim

@Smartanne 22 ekim

@derinalya 23 ekim

@Mina_1414 23 ekim

@visne_receli 23 ekim

@lady8 24 ekim

@Bilge631994 26 ekim

@Nilyahmeteymn 27 ekim

@2miracles 28 ekim

@onemorecupeofcoffee 29 ekim[/USER]

@Delfin_ 29 ekim
Eksik kalmayayım bu listeden de :KK76:
Beni de ekleyin
Uğurlu gelir inşallah 30 ekim bat
Çabucak geçsin zaman

kızlar merhaba dünde bahsetmiştim bu gün evlilik yıldönümü olduğu için test yapmıştım bir kaç saat sonra çıkan hayali bir çizgim vardı olumlu olmadığını biliyordum ama lakin yinede kan vereyim dedim. sonuç negatif. bata 3 gün var 1.2 çıktı. yumurtlama gününü değerlendirememiştik ama yinede insan bir umut diyor. nasip değilmiş bu aya.
akşam güzel bir yemek yedik pasta kestik gezdik oğlum eşim ben herşey çok güzeldi.
fakat eşim eve dönerken bu gün bana başka güzel haberlerin olur çifte kutlama yaparız diyodum galiba yok birşey diyince çok çok çok üzüldüm.
gebe olan arkadaşlar Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.
umutları bir sonraki aya kalanlar dualarım hepimiz için öpüldünüzzzzzz

kızlar merhaba dünde bahsetmiştim bu gün evlilik yıldönümü olduğu için test yapmıştım bir kaç saat sonra çıkan hayali bir çizgim vardı olumlu olmadığını biliyordum ama lakin yinede kan vereyim dedim. sonuç negatif. bata 3 gün var 1.2 çıktı. yumurtlama gününü değerlendirememiştik ama yinede insan bir umut diyor. nasip değilmiş bu aya.
akşam güzel bir yemek yedik pasta kestik gezdik oğlum eşim ben herşey çok güzeldi.
fakat eşim eve dönerken bu gün bana başka güzel haberlerin olur çifte kutlama yaparız diyodum galiba yok birşey diyince çok çok çok üzüldüm.
gebe olan arkadaşlar Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.
umutları bir sonraki aya kalanlar dualarım hepimiz için öpüldünüzzzzzz
Esin cok istiyor demekki. Benimki olmasada olur modunda. Nasilsa hem oglan hem kiz var ona kalsa. Bugun vazgectim bebek yapmaktan desem neden demez bosver zaten iki cocugumuz var der hayirlisi der gecer. Uzulme hersey allahtan zaten yumurtlama gununu degerlendirememissiniz. Rabbim birdahaki aya nasip eder insallah

Az kalmis zaten azcik daha sabret ekliyorum :) baya yaradi postum arkadaslara bir kendime yaramadi :KK70: insallah sanada yarar :)
Koskoca 13 gün :işsiz:
İnşallah sana da bana da bekleyen herkese de hayırlısı ile nasip etsin Allah
Bu ay tedavi oldum o yüzden ayrı bir heyecan var inşallah içimde patlamaz

Back
X