Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç yasindasin canım bide kaç yaş olmak lazım tutması için
23 e giricem ekimde devlette de 23 yaşı doldurmak gerekiyor sanırım 1 sene var. İyi biryerde aşılama sordum 1980 aşılama ilaçlar hariç dedi. Doktorum sen gebe kalırsın Dedi hsg den sonra ama bakalım rabbim nasip ederse inşallah.

Kızlar ovulasyon testi deneyecek varmı bem aldım netten 10. Gunden başlayacağım yapmaya. Yapan olursa atın yorumlayalım

Bende gecen ay almıştım ama diş çekimi falan derken kullanamadım. Yarin başlıyorum kullanmaya. Adetin 12.günu yarin. Bilgi paylaşımında bulunalım arada.

merhaba kızlar oğlumu 17 yaşımda kucağıma almıştım şimdi aradan neredeyse 12 sene geçti. bu süreçte bazı sağlık sebeplerinden dolayı 2 kürtajım oldu. yavrum tip 1 insüline bağımli diyabet ve bir kardeşi olmasını çoook istiyor. bende sonunda kararımı verdim birkaç güne adet olucam ve ekim ayında nasipse deneyeceğiz. folik 1 kullanıyorum. tahmini bat 22 ekim gibi adet olunca kesinleşir. hepinize gönülden dua ediyorum. inşallah ay sonuna kadar mutlu haberlerimiz olsun sevgiler

Bende gecen ay almıştım ama diş çekimi falan derken kullanamadım. Yarin başlıyorum kullanmaya. Adetin 12.günu yarin. Bilgi paylaşımında bulunalım arada.
Tamam canım başlayonca bende atarım 10.gunde başlamayı düşünüyorum. Daha 5.gunum

İnşallah bekletmeden gelir bebişin

2012 aralık doğumlu geçen sene kresti bu sene anasinifi canım seninki kaç doğumlu
2010 doğumlu benim fısırık
2. sınıfa gecti
ama hala o benim bebeğim
kardes istiyoruz hemde cok ama dedim ya maddi sıkıntılar bizi bu günlere getirdi
ne yapalım kader kısmet allahım yavrumun yüzü gözü hatırı için en kısa zamanda hayırlısyla bir evlat daha ver bize ve tüm isteyenlere

hepinize sevgiler slm lar
bende bu sabah kırmızı kart yedim
işe geldim işteyim sizi takipteyim
biraz karnım hafif agrıyor
bu ay umarım allahın izniyle hamile kalırm
isteyen herkez
hersey hayırlı olsun güzel olsun saglık olsun

Ayy o ne ya ilaç hariç bide cidden adam soyacaklar insallah canım aşılamaya falan gerek kalmadan kendiliginden hamile kalırsin benim eltiminde 2. Hamilelik uzun bi süre olmadı aşılamaya karar verdiler sonra rahim içi biseye bakıldı unuttum adini çok zor bi islemmis sanki ici mi vakumla çekiyorlar gibi demişti tüplerin acikligina mı ne bakmışlar açık demiş ama o aydan sonra hemen hamil3 kalmış demekki tikiyan küçükten olsa biseyler varmış ki onca ay kalamadim dedi inşallah senin bizimde böyle sureclerimiz olmadan hamile kalırız

Canım benim ya çok sağol üzülme hamile kalana kadar ve hamile kaldığınızı gorene kadar pes etmek yok burdayız umutluyuz vede heyecanliyiz bikmak yok üzülmek hele hiç yok el ele sırt sırta vercez hepimiz hamile kalcaz inşallah bikmak yok yola devam bismillah diyip tekrar basliycaz inşallah

İnşallah bu ay olur canımmm moral bozmak yok :)

Elmira ve Gaselle batlarimiz aynı gün 15 ekim.umarım aynı gün aynı guzel haberleri duyururuz buradan:)))

Geldim kızlar ekleyeceğim yeni batları. Sağlık ocağına gittim bebeğimi kaybettim bilenler biliyo anlattım derdimi yeniden düşünüyorum ne tahlil gerekirse yapalım dedim hormon vs. Uzun uzun dusunup 6ay hatta 1sene bekle dedi okadar sabredemem dedim zorbela bikac bisi karaladı yaptır dedi. Rabbim nezaman nasip ederse ozaman olur veya hic olmaz bunu bilemem ama uzun uzun kendi kendimi bekletemem. Korunmayı bıraktım zaten. Hersey olacağına varıyor Hayırlısı artık olana kadar devam :)

Hayırlısı olsun canım yeni bat ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…