Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm sen gecen ay ignedn sonra gaz problemin oldumu aksama dogru karnim patlayacak gibi sisio.cok rahatsiz oluyorum
Bu soru bana sanırım :)
Canım gaz problemi bende de oldu ama ilaçtan mı yoksa üşüttüm mü bilmiyorum. Ben üşüttüm diye düşünmüştüm

Sizin yer çok farklı ordakilerde senin gibi yapıyorlar galiba demi bulundugun yerde türkler varmı
Evet burda genelde herkes boyle cok hizli yasiyorlar yemek yapmayi zaman kaybi olarak goruyorlar, bende vakit cook ama onlara uydum boylesi daha kolay

Pek yok aslinda varda herkes kendi halinde gidip gelme yok.. kendi aralarinda gorusenler tabiki var ama ben pek girisken biri olmadigim icin boyle yanliz kaliyorum.. muge anli izliyorum, dizi izliyorum oyle vakit olduruyorum

Ben hic dikkat etmedim burdan okudum geciktirdigini. Bakalim bana nasil etki edecek
Canım illa olacak diye bir şey yok. Ama yapabiliyor. Ben de artı vajinal kaşıntı ve döküntü yapıyor. İyileşmek için antibiyotik onun etkilerinden kurtulmak için başka bir antibiyotik içmem gerekiyor:)

Canım illa olacak diye bir şey yok. Ama yapabiliyor. Ben de artı vajinal kaşıntı ve döküntü yapıyor. İyileşmek için antibiyotik onun etkilerinden kurtulmak için başka bir antibiyotik içmem gerekiyor:)
Seninki ayri bi seymis :) simdi aksilikya gecikir bende bebek diye umutlanirim sonra yerim

bendede misafir vardi yeni gitti mangal felan ortalik ellialti yarin aksama kadar temzilik stylee ama bel agrisindan olmek uzereyim ya
Neguzel :) bendede yeni bitti oturdum. Millet gitti toparlayip supurdum artik p.tesi genel temizlik yapicam insallah. Ya bende suna dikkat ettim gecen ay herkes erken adet gordu buay cogunluk gec olmus. Ve bel agrisi herkeste var nerdeyse hamilesinde adet olaninda toplu sekildemi yasiyoruz herseyi mevsimlerdenmi anlamadim.

Bende supurmek istiyorum ama esim izin vermio kosturan benim.yorulan o evet gecen hayatimda ilk kez bende erken oldm bu ayda bel agrisi var herkesde bu grup toplu hamile kalcak galiba

Benimde canım tatlı istemeye başladı kızlar hiç hayra alamet değil en belirgin regl belirtimdir 1 hafta kala başlar bu istek bende

Insllah cnm ay sanki ben hic hamile kalamayacak gibi hissediyorum ya nedense :/
Hepimiz hissediyoruz onu daha dun acayip umutsuzluk kapladi sonra dedim iki cocugun var olmazsa var allahin bi bildigi. Elimizden geleni yapiyoruz zaten dahada olmuyorsa havaya zehir etcek degilizya hayati kendimize. Hayirlisi ...

Benimde canım tatlı istemeye başladı kızlar hiç hayra alamet değil en belirgin regl belirtimdir 1 hafta kala başlar bu istek bende
Gebelikle hamilelik belirtileri ayni. Benimde istahim artardi gene arttigi ayda hamile kalmisim. Hatta daha fazla istahim artmisti

Hepimiz hissediyoruz onu daha dun acayip umutsuzluk kapladi sonra dedim iki cocugun var olmazsa var allahin bi bildigi. Elimizden geleni yapiyoruz zaten dahada olmuyorsa havaya zehir etcek degilizya hayati kendimize. Hayirlisi ...
Aynen cnm markette soda kolisi aliyordum esim dur sen agir kaldirma ben alirim dedi..onun cok istemesi beni gerio aslinda benim zaten iki evladim var ama esim onlarda hep cahildim babaligi tadamadim anlamadim ne oldugunu diyo cok istio onun cok istemesi sanki engel oluyor stres yapinca olmuyor bu cocuk

R4bi4 kuzum varmi bi belirti test fln yaptinmi?
Canım kaynanamdayız, yanıma bilerek test almadım yarın öğleden sonra eve dönücez korkuyorum yapmaya
Hâlâ göğüslerim ağrıyor, belim o kadar kötü ki yatağa erken geçtim dayanamadım :s
Alt karnım sancılı. Başka farklı belirtiler de var ama sanırım psikolojik gerçekten
Regl olmak istemiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…