- 27 Ekim 2020
- 746
- 231
- 53
- 30
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
Kızlar gelin hep birlikte bekleyelim. Rabbim bu ay hepimize nasip eder insallah ❤
Benim Bat 13 nisan :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım benimde 8 nisan İnsallah Rabbim hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip eder bizlereKızlar gelin hep birlikte bekleyelim. Rabbim bu ay hepimize nasip eder insallah ❤
Merhaba canim :) senin 6 günün kalmis hadi insallah guzel haberler verirsin ❤ belirtilerin falan var mi ? Benim yumurtlama gününden beri hafif kasik ağrım var. Umitlenmek istemiyorum tek tupluyum 9 ay once dis gebelik ameliyati oldum cok istiyorum ama yoruldum negatif gormekten insallah bu ay olurMerhaba canım benimde 8 nisan İnsallah Rabbim hayırlısıyla güzel haberler almayı nasip eder bizlere
Çok geçmiş olsun canım Rabbim yaşatmasın bir daha. Bende kimyasal gebelik geçirdim.Merhaba canim :) senin 6 günün kalmis hadi insallah guzel haberler verirsin ❤ belirtilerin falan var mi ? Benim yumurtlama gününden beri hafif kasik ağrım var. Umitlenmek istemiyorum tek tupluyum 9 ay once dis gebelik ameliyati oldum cok istiyorum ama yoruldum negatif gormekten insallah bu ay olur
14 nisan insallah pozitifi görürürzKızlar gelin hep birlikte bekleyelim. Rabbim bu ay hepimize nasip eder insallah ❤
Ah yaptigim testlerin haddi hesabi yok icini mi acmadim bakarken kör olacaktim o derece . Cok zor cokÇok geçmiş olsun canım Rabbim yaşatmasın bir daha. Bende kimyasal gebelik geçirdim.
Hiçbir belirtim yok gibi sadece sarı renkte kokusuz akıntım var enfeksiyon mu anlamadım. Ara ara göğüslerimi elliyorum dolgunlaşma hissediyorum ama psikolojik de olabilir. Gerçekten çok zor bir durum Nedense benimde hiç umudum yok, yoksa şimdiye on tane erken gebelik testi yapmıştım
Ayyy aramizda 1 gun var insallah ya ❤14 nisan insallah pozitifi görürürz
Insallah insallah allahim kimsenin kucagnı boş bırakmasnAyyy aramizda 1 gun var insallah ya ❤
Amin canım. Haberleselim belirtilerimizi paylasalim :) en onemlisi birbirimize destek olalimInsallah insallah allahim kimsenin kucagnı boş bırakmasn
Ya ben yunurtlama döngümde iliskim oldu 25 26 yumurtlamamdı akıntım geliyo ordan anlıyrm bide iki günde bir iliski oluyo bizde. Bu ay belirtilerm basladı gibi bilmiyrm, gögüşlerm şiş ve agriyo ara ara kask agrm var. Ümitlenmek istemiyrm ama icimde bi his olcak gibi.Amin canım. Haberleselim belirtilerimizi paylasalim :) en onemlisi birbirimize destek olalim
Benimde icimde degisik bi his var. Misafirlerim vardi o yuzden yumurtlama oncesi 2 gunu ve yumurtlama gununu degerlendirebildik. Hafif kasik agrim oluyor gogus hassasiyetim yok ama. Insallah nasip eder RabbimYa ben yunurtlama döngümde iliskim oldu 25 26 yumurtlamamdı akıntım geliyo ordan anlıyrm bide iki günde bir iliski oluyo bizde. Bu ay belirtilerm basladı gibi bilmiyrm, gögüşlerm şiş ve agriyo ara ara kask agrm var. Ümitlenmek istemiyrm ama icimde bi his olcak gibi.
Olumlu ve ya olumsuz bisey olursa haber veririm umarm bekledigimz gibi olur hersey
Ayy insallah canim gunler gecmiyor beklemek zor geliyor hadi insallahBAT 10 NİSAN :)
İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRİZ :)
Hergün gün sayıyorum yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti diye... birde benim tek ilişki oldu ümitsizim ama bi yandan da sabırsızım :)Ayy insallah canim gunler gecmiyor beklemek zor geliyor hadi insallah
Aminnn cnm allah evlatlarını sana bağışlasın.. Allah razı olsun canımArkadaşlar benim çok şükür 2 çocuğum var. Şimdilik gebelik pilanım yok. Buraya sadece size dua etmek için yazıyorum işallah RABBİM gebeliği dört gözle bekleyen herkese biran önce hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip eder.sıkmayın canınızı Allah ne zaman isterse ozaman olur. 9 sene çocuğu olmayıpta ard arda çocuk doğuranları tanıyorum. Dua edin işallah RABBİM BU MÜBAREK GÜNLERİN HÜRMETİNE HEPİNİZE O DUYGUYU NASİP EDER. AMİN....
Benim de çatlama 24 üydü. 21-23-24 değerlendirdik. 24 ünden beri göğsüm şiş ağrı var. 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. O yüzden sanırım pek umudum yok. Yine de insan bekliyor tabii:)Ya ben yunurtlama döngümde iliskim oldu 25 26 yumurtlamamdı akıntım geliyo ordan anlıyrm bide iki günde bir iliski oluyo bizde. Bu ay belirtilerm basladı gibi bilmiyrm, gögüşlerm şiş ve agriyo ara ara kask agrm var. Ümitlenmek istemiyrm ama icimde bi his olcak gibi.
Olumlu ve ya olumsuz bisey olursa haber veririm umarm bekledigimz gibi olur hersey
Adetin ne zaman ?Benim de çatlama 24 üydü. 21-23-24 değerlendirdik. 24 ünden beri göğsüm şiş ağrı var. 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. O yüzden sanırım pek umudum yok. Yine de insan bekliyor tabii:)
Merhaba benim de 5 nisan şimdiye kadar testlerim hep negatif bir umut hala bekliyorumKızlar gelin hep birlikte bekleyelim. Rabbim bu ay hepimize nasip eder insallah ❤
Ah canım bnmde bat 5 nisan 21_22 de yumurtlama gördüm değerlendirdk ama catlamadan 5-6 gun boyunca sağ kasiğim çok ağrıdı dün yaptığım test negatif çıktı adeti bekliyorumBenim de çatlama 24 üydü. 21-23-24 değerlendirdik. 24 ünden beri göğsüm şiş ağrı var. 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. O yüzden sanırım pek umudum yok. Yine de insan bekliyor tabii:)