• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT’ı 28-29-30-31 Ekim olanlar gelin birlikte bekleyelim çift çizgileri :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Delfin_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
655
679
33
Arkadaşlar merhaba, benim 2 ekimdeki umutlarım 29 Ekim’e kaldı, inşallah bu sefer çift çizgiyi görürüm. 4 aydır deniyoruz. Allah herkese beklediğini nasip etsin bebişlerimiz gelsin :anneadayı::KK200:
Sizde durumlar nasıl? Var mı benim gibi ovulasyon testiyle kanka olanlar :halay:

Ay sonu bat olan yok mu kızlar bir ben mi varım yahu nerdesiniz çıkın gelin konuşalım yaşadıklarımızı paylaşalım beraber :KK76::KK49:

Benimde 30 ekim , pek umudum yok ama yinede insan ümitleniyor. Rabbim hayirlisiyla nasip etsin cumlemize

Hayır kullanmadım canım akışına bıraktım :110:

Amin inşallah canım sen neden umutsuzsun peki? Değerlendiremediniz mi yumurtlama zamanını?
Degerlendirdik ama bende cikolata kisti var dr. Olabilirde olmayabilirde dedi. Yeniyila kadar dogal yollardan deneyecegiz olmazsa tedaviye baslyacagim. Bir tarafim ümitlensede bir tarafim umutsuz oluyor iste..

Degerlendirdik ama bende cikolata kisti var dr. Olabilirde olmayabilirde dedi. Yeniyila kadar dogal yollardan deneyecegiz olmazsa tedaviye baslyacagim. Bir tarafim ümitlensede bir tarafim umutsuz oluyor iste..

Anladım canım, kistin yeri büyüklüğü vs de etken tabii ki ama bu şekilde hamile kalanlar da duymuştum hatta hamilelikte kistin gerilediğini biliyorum. Umutsuz olma Allahın izniyle en kısa zamanda sen de alırsın inşallah bebişini kucağına. Hem artık tıbbın çözemediği şey kalmadı neredeyse, Allah dermansız dert vermesin yeter ki sen inan en önemlisi o. Gerçekten inanınca olur kuzum :KK200:

Anladım canım, kistin yeri büyüklüğü vs de etken tabii ki ama bu şekilde hamile kalanlar da duymuştum hatta hamilelikte kistin gerilediğini biliyorum. Umutsuz olma Allahın izniyle en kısa zamanda sen de alırsın inşallah bebişini kucağına. Hem artık tıbbın çözemediği şey kalmadı neredeyse, Allah dermansız dert vermesin yeter ki sen inan en önemlisi o. Gerçekten inanınca olur kuzum :KK200:
Amin insallah canim. İki gundur kasiklarimda sanci var. İdrar yaparken agri oluyor. Gaz problemi var. Belirti olabilir belki ama ben üşütmüs olabiecegime yorup umutlanmak istemiyorum sonra kotu oluyor..

Rabbim bu ay senin, benim ve tum isteyenlerin yuzunu guldursun insallah..

Amin insallah canim. İki gundur kasiklarimda sanci var. İdrar yaparken agri oluyor. Gaz problemi var. Belirti olabilir belki ama ben üşütmüs olabiecegime yorup umutlanmak istemiyorum sonra kotu oluyor..

Rabbim bu ay senin, benim ve tum isteyenlerin yuzunu guldursun insallah..

İnşaallah canım :dua:
Kaçıncı günündesin adetin?

Kizlar bende geldim aranıza benimde bat 26 ekim bizde 6 aydir deniyoruz ama daha olmadi eşiminde benimde tahlilerimizde bi sorun yok ama böyleykn ben daha cok stres oluyorum ya neden olmuyo dye

Herkese Merhabalar. Ben de site’de yeniyim. İlk kez bu ay korunmadık. Bat 29 Ekim. Rabbim tüm isteyenlere bebişlerini versin inşallah

Kızlar bende yeniyim burda size tavsiyem stres yapmayın ve buradaki herşeyi okuyup belirti olarak değerlendirmeyin derim (naçizane fikrim) :KK49:

Aynen ama akışına bırakırsak bizim yararimiza olur inşallah rabbim hepimize yardım etsin

Back