Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ostorojen hormonu salgılayıp hamile kalma şansını yükseltiyormuş. Bugünde sabaha karşı rüyamda bebek emziriyordum.
canım o rüyayı bu reglimin ilk akşamında bende görmüştüm. böyle yazınca aklıma geldi duygulandım şimdi

bi rüya bu kadar mı gerçekçi olur bu kadar mı doğal güzel olurdu içim cızz etti şuan .

inşAllah gerçegini yaşarız canım en kısa zaman da keşke hiç uyanmasaymışım . erkekti bide. üzerinde uyku tulumu, geliyor yanıma emekliyor kucagıma alıp emziriyorum.. o kadar güzel bir bebekti ki emzirdigim yerde saçlarını okşayıp seviyorum canım oğlum diye, babası da yanımda uyuyor . ahh

Rabbım hayırlısından bi gun nasip edecek insAllah canım üzülme lütfen herseye vardır bi hayr illa ki zmni gelmemiş demek ki henuz

Rabbım hayırlısından bi gun nasip edecek insAllah canım üzülme lütfen herseye vardır bi hayr illa ki zmni gelmemiş demek ki henuz
öyle tabi canım. bazen çok ötü hissediyorum kendimi bazen deliliğe vuruyorum ama içimde ki boşluğu dolduramıyorum.

canım sakın beni yanlış anlama senin hiç yoktan bir tane evladın var , annesin tatmışsın yaşamışsın herşeyiyle inşAllahta tekrar anne olmayı nasip eder mevlam.

ama hiçlik çok kötü demek istedigimi anladın demi

Yok anlıyorum canım demek istediğini ama imtihan diyorum ben Rabbim en güzelini biliyor haklisin hiç olmasa belki daha fazla üzülürdüm evlat mevzusu nereden tutsan elinde kalıyor insanin zor iş Rabbim düşmanımı evladıyla evlatsizlikla sınamasın

aminnn canım öyle . evet işte demek istedigim de o düşmanıma bile vermesin . tek gayem aratmasın Rabbim uğraştırmasın çok . bu ay boşverdim herşeyi ne kür ne ilaç ne başka bişey ilişkiyi takip bile etmiycem . olursa oldu hesabı bakalım böyle ne olacak

Beklemediğin anda gelir mucizen insAllah cnm

Ay ama şimdi sende beni duygulandırdınBenimki miniciktş yeni doğmuştu ve kızdı. İnşallah kuzum Rabbim nasip etsin hepimize.
Rüya tabirine baktım bebek sahibi olacağınıza delalet eder diyor.

Amin teşekkür ederim. Tabi ki hayırlısı olsun. Ama bu ay adetim çok kısa sürdü. 2 gün geldi. 3. Gün damla damla. Normalde 6 gün sürerdi.
Benim de az sürüyordu bi kac aydır geçen ay normal gelmişti şükür doktora da gittim hatta miktar gün önemli değil geldiyse dedi

Amin teşekkür ederim. Tabi ki hayırlısı olsun. Ama bu ay adetim çok kısa sürdü. 2 gün geldi. 3. Gün damla damla. Normalde 6 gün sürerdi.
geçen ay bende de öyle oldu ilk birgün kahverengi geldi sadece. sonradan da az az geldi ve çok sancısızdı . arada oluyor galiba öyle

Hayırlı sabahlar kızlar.. Nasılsınız ? Ben kendimi çooook yorgun hissediyorum okullar açıldı koşturuyor koşturuyor bir oraya bir buraya kendime yetemiyorum gibi hissediyorum eşime de sinir oluyorum bu günlerde.. böyle garip bir ruh hali içindeyim normalde yarın gelmesi beklenen reglim malum on gün önceden geldi bitti oda gerilmeme sebep oldu sanırım.. artık hiçbir şey düşünmek istemiyorum o moda girdim

hayırlı sabahlar olsun , bende gebelik takibi forumlarında takılmama kararı aldım arada bakıp adet olan olmayan var mı diye bakıyorum.

evet senin yaznı da gördüm baya erken adet olmuşsun hayret bişey .

bende düşünmüyorum ilişki bile bebek için degil biz istersek misali, buraya girmesem aklıma gelmiyor. bi süre sonra insan yorulup akışına bırakıyor. ilişkiden sonra uzanmıyorum bile kalkıp duş alıyorum olacağı varsa olur zaten modundayım bende .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…