- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
- #1.221
Vala bende bu ay ilk deniorum pek bilmiorim ama değerlendir bence mutlakaKızlar bu doruk değil dime. Doruk yarın olucak sanırım ama emin olamadım. 11. günüm benim de
İnşALLAH guzel. Artmistir cnm bnm pek bilgim yokKızlar benim 21 inde hcg değerim 6.31 çıktı daha sonra 23 unde 20.33 cikti nornal mi . Bu arada bat 24 ocakti.
amin canım hayırlısı olsun .nezer159 canım benim herşeyin bir zamanı var Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin İnşallah cümlemize AMİN
Bu arada cam silme işinde şampuanı hiç duymamıştım ben çok güzel bir yöntem iş hiç sevmem de cam silmeyi hele o penler falan gözümde büyür hep ama bunu deneyeceğim
Hayirlisi oldun cnm bu degerlere sakın takılma kafana takma yani ozaman düşüş başlıyormuş beyine kendimiz yolluyormusuz düşmesi için olan şeyi benim günümden 3 gün sonra test yaptirdim 138.50 çıkmıştı dr bana tam bi hafta (dün ) sonra gel keseye bakalım dedi hiç degerini kontrol ettir faln demedi ama ben dayanamadım meraktan 4 gün sonra tekrar baktırdım 604 lu bişey çıktı ultrosanda cuma gözükmez dedi herkes ama çok şükür dün keseyi gördük bebisim hesabımdan küçük çıktı hatta orda 4+4 çıktı ona rağmen göründü adetin bi hafta geçsin öyle git derim dr 'a folik asıt kullaniyorsan eğer devam et dr n yazmasını bekleme dün bana sordu ben hamilelikten önce kullanmaya başlamıştım dedm ilacı gosterdm çok güzel aynısına devam haftaya cuma kontrol :) ( büyük ihtimalle kalp atışı için çağırdı ) Bebisin sEninledir Allahın izniyle bi kaç güne farklı belirtiler yaşamaya başlarsınKızlar benim 21 inde hcg değerim 6.31 çıktı daha sonra 23 unde 20.33 cikti nornal mi . Bu arada bat 24 ocakti.
canım ya maşAllah senin adına çok sevindim, darısıda bizlere inşAllah :)Hayirlisi oldun cnm bu degerlere sakın takılma kafana takma yani ozaman düşüş başlıyormuş beyine kendimiz yolluyormusuz düşmesi için olan şeyi benim günümden 3 gün sonra test yaptirdim 138.50 çıkmıştı dr bana tam bi hafta (dün ) sonra gel keseye bakalım dedi hiç degerini kontrol ettir faln demedi ama ben dayanamadım meraktan 4 gün sonra tekrar baktırdım 604 lu bişey çıktı ultrosanda cuma gözükmez dedi herkes ama çok şükür dün keseyi gördük bebisim hesabımdan küçük çıktı hatta orda 4+4 çıktı ona rağmen göründü adetin bi hafta geçsin öyle git derim dr 'a folik asıt kullaniyorsan eğer devam et dr n yazmasını bekleme dün bana sordu ben hamilelikten önce kullanmaya başlamıştım dedm ilacı gosterdm çok güzel aynısına devam haftaya cuma kontrol :) ( büyük ihtimalle kalp atışı için çağırdı ) Bebisin sEninledir Allahın izniyle bi kaç güne farklı belirtiler yaşamaya başlarsın
Teşekürler ederim cnmcanım ya maşAllah senin adına çok sevindim, darısıda bizlere inşAllah :)
inşAllah canım Allah razı olsun :)Teşekürler ederim cnm
sizler de hep benim aklımdasıniz o yüzden sizlerin de müjdeli haberini alana kadar konuyu takip etmeye çalışacağım :)
canim bende bugun catlatma ignesi yaptim kendime yani ayin 14 u bat gunum hayirlisiylaVala bende bu ay ilk deniorum pek bilmiorim ama değerlendir bence mutlaka
İnşALLAH guzel. Artmistir cnm bnm pek bilgim yok
Hadi hayrlisi cnm insAllah guzel sonuclar alirsn kaydediyorumcanim bende bugun catlatma ignesi yaptim kendime yani ayin 14 u bat gunum hayirlisiyla
Ne icin kullaniliyor hic fikrim Yok bnm cnmKızlar hayıt otunu duyan varmı aranızda?
tesekkür ederim canım bende cok cok beğenerek aldım :) :)günaydın , G gamzeli_bebis forumlarda dolaşırken senin evini gördüm çook güzelmiş güle güle oturun canım koltuklarının rengi şahaneydi :)
:) benim salonumda da mor renk kombini var . acaba bende mi paylaşsam dedim :)tesekkür ederim canım bende cok cok beğenerek aldım :) :)
neler yapıyosun nasılsın ? bu arada
Sende paylaş :):) benim salonumda da mor renk kombini var . acaba bende mi paylaşsam dedim :)
iyiym çok şükür canım regl devaam ediyor hala
bu ay enteresan bir şekilde ilk bir gün boyunca kahverengi damla damla geldi hiç böyle olmazdı , ve hiç sancı olmadı
2. gün az az açık pembe kanamayla yogunlaştı daha önce hiç böyle olmamıştım hayrolsun.
sen nasılsın neler yapıyorsun
bende anlamadım valla , ama böylesi daha iyiymiş öbür türlü ağrıdan kıvranıyordum :)Sende paylaş :)
allah allah niye öyle olduki acaba
ben napim yumurtlama dönemi bitti değerlendirdik şimdi bat beklemece
eşimden istemedi 3 kimysal gbelik olduysa dmekki hamile kalabiliyosun şu aşamada sperm testi istemicem dedi belki ilerde:)bende anlamadım valla , ama böylesi daha iyiymiş öbür türlü ağrıdan kıvranıyordum :)
yok canım ya şimdi olumsuz yorum yaparlar canım sıkılır :)
hadi hayırlısı olsun bu ay gelsin bebişlerimiz :)
canım dr eşinden de tahlil istedi mi
inşAllah canımsın , eğerr bu ayda olmazsa bian önce testi yaptırın canımeşimden istemedi 3 kimysal gbelik olduysa dmekki hamile kalabiliyosun şu aşamada sperm testi istemicem dedi belki ilerde:)
ama inş bu ay hamile kalırımda geerek kalmaz :)
ilaç ben folik asit içiyorum sadece bide sabhları aç karnnına çörek otu yağı o kdr :)inşAllah canımsın , eğerr bu ayda olmazsa bian önce testi yaptırın canım
ilaç falan kullanıyor musun , ben eşime keçi boynuzu kürü yapıyordum yarım bıraktım bitince gidip alamdım kaldı öyle :)
hmm anladım canım, şifa olur inşAllah evet bende folik asit içiyorum bi ara bırakmıştım tekrar başladım 1 hafta kadar oluyor. bakalım bu ay ne olacak :)ilaç ben folik asit içiyorum sadece bide sabhları aç karnnına çörek otu yağı o kdr :)
eşim birşey içmiyor.:)
inş hepimiz için güzel haberler verebilceğiimiz bi ay olsun :)hmm anladım canım, şifa olur inşAllah evet bende folik asit içiyorum bi ara bırakmıştım tekrar başladım 1 hafta kadar oluyor. bakalım bu ay ne olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?