Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin canım hayırlısı olsun .

aynen bide bu yöntemi dene çok basit :)

Kızlar benim 21 inde hcg değerim 6.31 çıktı daha sonra 23 unde 20.33 cikti nornal mi . Bu arada bat 24 ocakti.
Hayirlisi oldun cnm bu degerlere sakın takılma kafana takma yani ozaman düşüş başlıyormuş beyine kendimiz yolluyormusuz düşmesi için olan şeyi benim günümden 3 gün sonra test yaptirdim 138.50 çıkmıştı dr bana tam bi hafta (dün ) sonra gel keseye bakalım dedi hiç degerini kontrol ettir faln demedi ama ben dayanamadım meraktan 4 gün sonra tekrar baktırdım 604 lu bişey çıktı ultrosanda cuma gözükmez dedi herkes ama çok şükür dün keseyi gördük bebisim hesabımdan küçük çıktı hatta orda 4+4 çıktı ona rağmen göründü adetin bi hafta geçsin öyle git derim dr 'a folik asıt kullaniyorsan eğer devam et dr n yazmasını bekleme dün bana sordu ben hamilelikten önce kullanmaya başlamıştım dedm ilacı gosterdm çok güzel aynısına devam haftaya cuma kontrol :) ( büyük ihtimalle kalp atışı için çağırdı ) Bebisin sEninledir Allahın izniyle bi kaç güne farklı belirtiler yaşamaya başlarsın

canım ya maşAllah senin adına çok sevindim, darısıda bizlere inşAllah :)

tesekkür ederim canım bende cok cok beğenerek aldım :) :)
neler yapıyosun nasılsın ? bu arada
:) benim salonumda da mor renk kombini var . acaba bende mi paylaşsam dedim :)
iyiym çok şükür canım regl devaam ediyor hala
bu ay enteresan bir şekilde ilk bir gün boyunca kahverengi damla damla geldi hiç böyle olmazdı , ve hiç sancı olmadı
2. gün az az açık pembe kanamayla yogunlaştı daha önce hiç böyle olmamıştım hayrolsun.
sen nasılsın neler yapıyorsun

Sende paylaş :)
allah allah niye öyle olduki acaba
ben napim yumurtlama dönemi bitti değerlendirdik şimdi bat beklemece

Sende paylaş :)
allah allah niye öyle olduki acaba
ben napim yumurtlama dönemi bitti değerlendirdik şimdi bat beklemece
bende anlamadım valla , ama böylesi daha iyiymiş öbür türlü ağrıdan kıvranıyordum :)
yok canım ya şimdi olumsuz yorum yaparlar canım sıkılır :)

hadi hayırlısı olsun bu ay gelsin bebişlerimiz :)

canım dr eşinden de tahlil istedi mi

eşimden istemedi 3 kimysal gbelik olduysa dmekki hamile kalabiliyosun şu aşamada sperm testi istemicem dedi belki ilerde:)
ama inş bu ay hamile kalırımda geerek kalmaz :)

eşimden istemedi 3 kimysal gbelik olduysa dmekki hamile kalabiliyosun şu aşamada sperm testi istemicem dedi belki ilerde:)
ama inş bu ay hamile kalırımda geerek kalmaz :)
inşAllah canımsın , eğerr bu ayda olmazsa bian önce testi yaptırın canım

ilaç falan kullanıyor musun , ben eşime keçi boynuzu kürü yapıyordum yarım bıraktım bitince gidip alamdım kaldı öyle :)

ilaç ben folik asit içiyorum sadece bide sabhları aç karnnına çörek otu yağı o kdr :)
eşim birşey içmiyor.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…