- Konu Sahibi Fit mutlu anne
8 ocak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var mi belirtti canım senin daha az kalmış8 ocak
Malesef hicbir belirti yok ve umutlu da degilim bu ay hicbisey yapmadim gecen ay catlatma ignesinden sonra biraz dinlenip toparlanip tekrar dr kontrolune gitmeyi düşünüyorum pkosluyumVar mi belirtti canım senin daha az kalmış
Hayırlısı cnm ya belirti olmadan da hamile olduğunu öğrenen çok kişi var bana da polikistik görünümü var dedi doktor bu ay inofolik combi kullandmMalesef hicbir belirti yok ve umutlu da degilim bu ay hicbisey yapmadim gecen ay catlatma ignesinden sonra biraz dinlenip toparlanip tekrar dr kontrolune gitmeyi düşünüyorum pkosluyum![]()
Mrb canım hoşgeldin bu ay son bat bekleyisimiz olur insMerhaba Kızlar benim de 11 Ocak
Bendeee varımmmm kızlar :)Evet kizlar bugünden sonra artik bata son 9 gun (13 ocak) ayni bat tarihi olanlar beraber bekleyelim kimin ne belirtisi var insAllah bu ay hayırlısıyla kırmızılari gormeyiz:)
BerraAksa_K
Üzülme canım yalnız değilsin bende pcoluyumMalesef hicbir belirti yok ve umutlu da degilim bu ay hicbisey yapmadim gecen ay catlatma ignesinden sonra biraz dinlenip toparlanip tekrar dr kontrolune gitmeyi düşünüyorum pkosluyum![]()
Hg canım beraber bekliyoruz insAllah hayırlı haberler paasacagimiz topik olsun bizdeBendeee varımmmm kızlar :)
Aminnn inşallah canım varmı sende birşeylerr yada his diyelim tahminin nedir bu ay :)Hg canım beraber bekliyoruz insAllah hayırlı haberler paasacagimiz topik olsun bizdekervanina kalalım insAllah
Beni buldn mu yine güzelmmmBendeee varımmmm kızlar :)
Bende kaçamazsınnnn :))Beni buldn mu yine güzelmmm
Aynen canım hakkımızda hayırlısı olsunHayırlısı cnm ya belirti olmadan da hamile olduğunu öğrenen çok kişi var bana da polikistik görünümü var dedi doktor bu ay inofolik combi kullandm
Teşekkür ederim tatlm çok yorucu bi süreç Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınÜzülme canım yalnız değilsin bende pcoluyum
Aminnn güzelimm aminnn gerçekten öyle ne kdardır deniyorsunuzTeşekkür ederim tatlm çok yorucu bi süreç Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Sağol tatlımm benim :)Topiğiniz hayırlı olsun. Size uğur getirsin.![]()
Kaçmak istyen yokki mavişimBende kaçamazsınnnn :))