- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence adet gecikmeni bekle cnmsizce test ne zaman yapmalıyım kızlar :)
umarım bekleyebilirimBence adet gecikmeni bekle cnm
Bende geldimmEvet kizlar bugünden sonra artik bata son 9 gun (13 ocak) ayni bat tarihi olanlar beraber bekleyelim kimin ne belirtisi var insAllah bu ay hayırlısıyla kırmızılari gormeyiz:)
@Vuslat ne zaman
Ins beklemek biraz zor olur gerci dimiumarım bekleyebilirim![]()
Hg canm insAllah hayrli haberi aliriz bu topikteBende geldimm![]()
zor olmazmı yaaa :)Ins beklemek biraz zor olur gerci dimi![]()
Günaydın canım belirtilerin nelerkızlar günaydın
benimde bat 10 ocak
6 günüm kaldı :)
canım ara ara giren bazen hafif bazen şiddetli kasık ağrım dışınca pek bişi yok bide bazen sarı bazen beyaz akıntım var ama niyeyse bişi yok gibi hissediyorm :)Günaydın canım belirtilerin neler
YA inşallah vardır hepimiz buraya Kızlar hamileyiiiiiiiimmmm yazarızcanım ara ara giren bazen hafif bazen şiddetli kasık ağrım dışınca pek bişi yok bide bazen sarı bazen beyaz akıntım var ama niyeyse bişi yok gibi hissediyorm :)
szin kaç gün var:)YA inşallah vardır hepimiz buraya Kızlar hamileyiiiiiiiimmmm yazarız
Amin insAllahYA inşallah vardır hepimiz buraya Kızlar hamileyiiiiiiiimmmm yazarız
O BEKLEYEMEYENLERDEN BİRİ DE BENİM SANIRIM.umarım bekleyebilirim![]()
suan cok fena kasık ağrm vr mesela mrak edio insanO BEKLEYEMEYENLERDEN BİRİ DE BENİM SANIRIM.
BEN AYIN 10 UNDA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM. VARSA ÇIKIYOR BENDE YOKSA DA ZATEN KUZU KUZU ADET OMAYI BEKLERİM. 13 OCAK VE YA 14 OCAK DA DA ADET GÜNÜM ZATENsizce test ne zaman yapmalıyım kızlar :)
bnde dayanamam 2 3 kala yaparm buyuk ihtimalBEN AYIN 10 UNDA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM. VARSA ÇIKIYOR BENDE YOKSA DA ZATEN KUZU KUZU ADET OMAYI BEKLERİM. 13 OCAK VE YA 14 OCAK DA DA ADET GÜNÜM ZATEN
EN ERKEN PAZARTESİ SABAH YAPABİLİRSİN SENbnde dayanamam 2 3 kala yaparm buyuk ihtimal![]()