Bata yakın Ovulasyon testi silikken hamile olan varmi?

Bat'a yakın ovulasyon testim;

• Ankete Katılan
    45
Üstte ki ovulasyon altta ki dijital gebelik testi o gün kan testi yaptırdım hemen 40.99 çıktı

Bak bu da 2 gün kala yaptığım daha koyu çıktı

Eklentiler

• 20170312_164106.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 896
Estağfurullah olurmu oyle sey. Yaşayan bilir zaten.bu duyguyu. Gercekten de kafaya takmayan kazaniyor. İnsaallah bizde oyle olabiliriz. Hayırlı olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.insaallah

Bilgine istinaden birsey sorabilirmiyim? Lh yukseldigi halde yumurtlama olmayabilir diyorsun. Peki o donemde gelen akıntı bunu destekler mi yani yapiskan sivi ogun geldiyse yine yumurtlama olmamis olabilir mi?

Bilgine istinaden birsey sorabilirmiyim? Lh yukseldigi halde yumurtlama olmayabilir diyorsun. Peki o donemde gelen akıntı bunu destekler mi yani yapiskan sivi ogun geldiyse yine yumurtlama olmamis olabilir mi?
Aynen canim akinti yumurtlama sonucudur eger hem test pozitif hem de akinti var ısıda artış varsa tamamdir yumurtlama vardır.ama kasik agrisi var akinti yok test pozitif ise yumurta hala büyümeye devam ediyor olabilir

Merhaba canim bunu merak etigim icin kimyasal gebeligimde hem hcg hem lh testini ayni anda yapmistim. Koyu ciktiginda hamilesin, silik cizgi cok supheli olur cunki o hep var

Mrb kizlar ovulasyon testi yaptm bugun sizce koyulasmasi icin birikigun dahami var tam koyulasmamis sanki degilmi yorumlayabilirmisiniz rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…