- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
- Konu Sahibi meyremasin
-
Canm.ya benim de umudum.silik cikip da hamile olan.varmi acaba diye :) demekki illa.koyu cikmasi gerekiyoBen varim bat gunu yaptim kop koyu cizgi cikti hata dedimm Allah kahretsin o kadarda para verdin sacmaliga bak bat gunude yumurtlamami olur diyeevde gebelik testi vardi bi yaptim cift cizgi ama ben ikizlere hamileyim o yuzdende kop koyu cikmis olabilir
Dedigim gibi cnm belki benimkiler ikiz diyede cok koyu cikmis olabilir bide sen bata yakin demissin bat gunune kadar yap koyulasirsa buyuk ihtimal hamilesindirCanm.ya benim de umudum.silik cikip da hamile olan.varmi acaba diye :) demekki illa.koyu cikmasi gerekiyo
Testinin resmini atsana canımMerak ettiğim ovu testi son gunler silik çıkıp da hamile oldugunu öğrenen varmı acaba?
Tamam koyu olanlar kopkoyuysa hamilelik olabiliyor.
Ama silik olanlar kesin yok demek mi ki...
Benimki son gunlerde silik çıktı ama hamileydim diyen oldu mu hiç?
Benmki.yok denecek kadar silik suandaTestinin resmini atsana canım
Heh iste bende onu merak ediyorum aslinda. Yani koyu cikmadan da tutan varmi diye..Bide burda biri yazmıştı öyle bata yakin ovu testi silik çıkmisti sonra gebelik testindede cikmisti olabilir yani
Merak ettiğim ovu testi son gunler silik çıkıp da hamile oldugunu öğrenen varmı acaba?
Tamam koyu olanlar kopkoyuysa hamilelik olabiliyor.
Ama silik olanlar kesin yok demek mi ki...
Benimki son gunlerde silik çıktı ama hamileydim diyen oldu mu hiç?[/QUO 2 3 gün kala yaptım silikti. Suan hamileyim:)
Anammmm işte beklediğim kişi2 3 gün
Seninki nasıl bilmiyorum ama benim silikti. Bir de ertesi sabah yaptım o da aynı sonra gittim kan testi yaptırdım. 109 cikti:)Anammmm işte beklediğim kişi
Şaka bir yana. Canm benmki kdr silikmiydi? Son gune kadar baktin mi peki. Yoksa birkez mi baktin.
Canm gebelik testi degil ama ben ovulasyon testi diyorum dogru oldu dimi?Seninki nasıl bilmiyorum ama benim silikti. Bir de ertesi sabah yaptım o da aynı sonra gittim kan testi yaptırdım. 109 cikti:)
Benmki.yok denecek kadar silik suandagecen ay daha koyu çıkmıştı ama yine olmadi.
Siyahli olan geçen ayki son 2 gün kala olan. Diğeri bugünkü 4gun var bata.. Hic umut yok
Ooo yanlış oldu canım ya k. Bakma boş yere sevindirdim seni. Dikkatsizlik isteCanm gebelik testi degil ama ben ovulasyon testi diyorum dogru oldu dimi?
Canm dediklernde cok haklisin.bende artk.buaydan.itibaren akisina birakmaya karar verdim.zaten ama bazi seyler kafamda tam.oturmadi bende merakimi.gidermeye çalışıyorum:))He bu arada bunlari yazdim diye tabi senin hemen cocugun olmus ne anlarsin demeyin sakin 2 dusuk yaptiktan 15 ay sonra hamile kaldim her ay taktim kafaya rahim filmi testler yumurta takipleri oooo nelr neler hic bisey yok ama cocuk da yoktu. En son bir doktoru arayip randevu aldik 2 ay sonrasina dedik ki cocuk olmuyo tüp deneyelim gelin muayene edeyim dedi.2 ay sonra gittik.ama o 2 ay cok rahattim yedim ictim gezdim. Ne 1 saat yatakta bekledim ne gun takip ettim ne bir kür yaptim Nasilsa dr bir care bulurdu.muayene sirasinda gebe oldugumu öğrendik eşimle.hayatimizin şoku...ve anladik ki evet zaman kısa hayat bu kadar üzülmeye izin vermiyor isler yolunu buluyor
Benim ki seninki gibiydi canım hamileyim şimdi adete 3 gun vardı yaptigimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?