Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

İnsallhhh balim ya allhm gerek bırakmasın bnada bi doktor rahminde egrilik war demsti bi doktor yok dedi kafam karsti

Yok kuzum cekilmedim doktor 6 ayda bekle öle çekelim dedi bide korkuyorum acikcasii
valla bende cok korkuyordum anestezılı cekıldım ıyıkıde anestezılı cekıldım 6 ay dene sonra dr gerek duyarsa zaten ceker ama anestezılı cekılmenı tavsıye ederım

valla bende cok korkuyordum anestezılı cekıldım ıyıkıde anestezılı cekıldım 6 ay dene sonra dr gerek duyarsa zaten ceker ama anestezılı cekılmenı tavsıye ederım
Nasil oluyor kuzu ne kadr baygın kalıyorsun uyandığında acin oluyormu

Nasil oluyor kuzu ne kadr baygın kalıyorsun uyandığında acin oluyormu
toplam ıslem 20 dk bısey anestezıye ona gore verıyorlar hemen uyanıyorsun benım rahmım dar oldugu ıcın uynaınca evet sancım oldum kanama az oldu bu normalmıs zaten benım vuvdum gerecekten hassas oldugu ıcın ben eve geldıkten sonra bısey yıyıp ıcvemedım kusmaya basladım ve basım donuyordu dr gıttık ıgne yaptı sonra dfuzeldım

Bu çabaların boşa çıkmaz insallh bebisin gobusundedr

Merhaba hanımlar ben de bu ay geç yumurtladım adetimin 21. günü bat yarın ocak ayında kimyasalım var bende bu ay belime bardak çektirip yakı yapıştırdım psikolojik midir bilmiyorum ama kokulara karşı hassaslık var ara sıra baş dönmelerim oluyor iştahım yok iki göğsüm de koltuk altına yakın yere elleyince acıyo 3 defa evde test yaptım negatif çıktı geç döllenmedir diye umut ediyorum inşallah 9 ay kırmızılar gelmez Rabbim bu yolda sınamasın imtihan etmesin hiç kimseyi

Kizlarrr yardimmm...bata 9 gun var dun akinti 've kahve leklenme vardi umutlandim ..bugunde sabahtan beri her wc de pecetede az bi kan goruyorum...yerlesmemi ustune gormemi yoksa adet mi oluyorum...3 gundur kasik agrim var tek tarafli.dis gebeliktende supheleniykrum..idrar testim negatif...nedir sizce bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…