İnsallhhh balim ya allhm gerek bırakmasın bnada bi doktor rahminde egrilik war demsti bi doktor yok dedi kafam karstihormon vs esımın sperm testı hepsı yapıldı cok sukur sorun cıkmadı rahım fılmıde temız ancak rahım şeklı T şeklınde dedı dr oda engel degıl dedı ama gecıktırebılır dedı hamıle kalmanı 1 ka. ay dene ıstersen aşılama yada histereskopı ıle rahım darlıgını acabılırız dedıinş gerek kalmaz cnm
rahım fılmı cekıldınmı cnm senİnsallhhh balim ya allhm gerek bırakmasın bnada bi doktor rahminde egrilik war demsti bi doktor yok dedi kafam karsti
Yok kuzum cekilmedim doktor 6 ayda bekle öle çekelim dedi bide korkuyorum acikcasiirahım fılmı cekıldınmı cnm sen
valla bende cok korkuyordum anestezılı cekıldım ıyıkıde anestezılı cekıldım 6 ay dene sonra dr gerek duyarsa zaten ceker ama anestezılı cekılmenı tavsıye ederımYok kuzum cekilmedim doktor 6 ayda bekle öle çekelim dedi bide korkuyorum acikcasii
Nasil oluyor kuzu ne kadr baygın kalıyorsun uyandığında acin oluyormuvalla bende cok korkuyordum anestezılı cekıldım ıyıkıde anestezılı cekıldım 6 ay dene sonra dr gerek duyarsa zaten ceker ama anestezılı cekılmenı tavsıye ederım
19 canımTM canım hakkında hayrlisi neyse o olsun yaş kaçtı bu arada
İyiyms canımm19 canım
Sen kaç yaşındasınİyiyms canımm
toplam ıslem 20 dk bısey anestezıye ona gore verıyorlar hemen uyanıyorsun benım rahmım dar oldugu ıcın uynaınca evet sancım oldum kanama az oldu bu normalmıs zaten benım vuvdum gerecekten hassas oldugu ıcın ben eve geldıkten sonra bısey yıyıp ıcvemedım kusmaya basladım ve basım donuyordu dr gıttık ıgne yaptı sonra dfuzeldımNasil oluyor kuzu ne kadr baygın kalıyorsun uyandığında acin oluyormu
20 yaşındayım aynı sayilirzz canimSen kaç yaşındasın
Aynen öyle canımm20 yaşındayım aynı sayilirzz canim
Bu çabaların boşa çıkmaz insallh bebisin gobusundedrtoplam ıslem 20 dk bısey anestezıye ona gore verıyorlar hemen uyanıyorsun benım rahmım dar oldugu ıcın uynaınca evet sancım oldum kanama az oldu bu normalmıs zaten benım vuvdum gerecekten hassas oldugu ıcın ben eve geldıkten sonra bısey yıyıp ıcvemedım kusmaya basladım ve basım donuyordu dr gıttık ıgne yaptı sonra dfuzeldım
amın ınsallah cnm ne cektıgımı bı Allah bi ben bılıyorum inşallah bosuna cekmemısımdır Rabbım hayırlısını nasıp etsınBu çabaların boşa çıkmaz insallh bebisin gobusundedr
Amin canım aminnamın ınsallah cnm ne cektıgımı bı Allah bi ben bılıyorum inşallah bosuna cekmemısımdır Rabbım hayırlısını nasıp etsın
Canım hiç test yapmadın mıKan verdimya onun için yapmıyorum belli olur heralde şimdi yapsam
Pazar günü yaptım negatif çıktı.Canım hiç test yapmadın mı
Canım pazar adetin kaçıncı günüydü.. bence üzerinden 4 gün geçmiş bugün çıkarPazar günü yaptım negatif çıktı.
Yeni doğım yapan bir arkadaşıma sordum yerleşme kanaman oluyorsa ne olursa olsun negatif çıkar dedi.
28şubat adetimin günü canım hiç adet sancım felan olmadı.Canım pazar adetin kaçıncı günüydü.. bence üzerinden 4 gün geçmiş bugün çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?