Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Ağzından bi daha anne olamcm lafını duymuyum canım Allh razi olsun insalllhh

Esr02 canım ben yeni bat söleyemiyom çünkü hala olmadım,pko var bende,bi kaç aydır tam gününde olamıyabiliyom,buay inofolic kullandım,bide doktor yumurtama bakmıştı,gün vermişti,ondan umutlanmıştım ya bebiş olur ya da zamanında hastalanırım diye ama,testler negatif,gelen giden de yok...

Bnde aynı durumdayım test negatf bnde gelen giden yok ya ne zormuş beklemkk

Yok kuzum bide ona umut etmeyelim sil kafandan bnce Bn öle yapicm
Yok zaten ummuyrm cnm olcgna daha once olsaydi olurda sanmyrm bende o yuzen diger ayi beklyrm cnm

@busraangell Esr02 kızlar kaç gündür aradaydınız en azından kırmızılar geldide düşünmekten kurtuldunuz bunada şükür ne diyelim öbür aya inşaallah dua ile
Aynen cnm hayrlıı boleymis sansa bakk ayni andada adet olduk napalim dger aya artk sen oldun mu cnm sende bizjm gbi dger aya mı kaldn?

Aynen cnm hayrlıı boleymis sansa bakk ayni andada adet olduk napalim dger aya artk sen oldun mu cnm sende bizjm gbi dger aya mı kaldn?
Tatlım ben oldum şuan yumurta günlerindeyim ama neye yarar eşim Yok haftaya geliyor yumurta günleri geçmiş olacak bi işe yaramayacak yani ama olsun adam gelsin çok özledim daaa 8.gün bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…