Daha war gününe belirti olmaması normaldr insallh hamissindir canimSelam kızlar Benimde bat 11 mart son on gün belirtim Yok ama hayırlısı :/
İsteyen herkese nasip etsin bnm esimde çocuk delisi onun için çok istiyorm bndeAmin çok seviyorum cocuklari kendimi bildim bileli. Ins olur. Çok istiyorum.
Desene kız ben olmadm adet bnde bnimgi oldun sandm :)Yok şubat
Amin canım ☺İsteyen herkese nasip etsin bnm esimde çocuk delisi onun için çok istiyorm bnde
Aynen gecikince kan testi yaptırırım artık :) inşallah canım aminCanm benimkide bat 8 bakalm bekliyoruz bendede yok belirtiler pek belirtilere kanma adetle aynı adetin gectikten sonra süphelen bende öle ypcm artk ins olur hepimizin :)
Amin inşallah canımDaha war gününe belirti olmaması normaldr insallh hamissindir canim
Degstriyorum canım hmn ne kusuru estağfurullah ❤canım benim bat 13 martmış yanlış hatırlıyorum kusura bakma. takvimden baktım şimdi.
Canim benimde 7 mart belirtin varmi hicbenımde bat 7 mart
Canım senin hikayen nasıl ne kadrdr istiyosun ne zmn Dr evlisin bu ay hamile kalmk için bişeyler denedinmiCanim benimde 7 mart belirtin varmi hic
Önemli diil cansaol cnm.
Canim oncelikle ikinci cocugu istiyoruz ve 8 aydir ugrasanlardanim bu 8 ay icinde 2 defa kimyasal gebelik gecirdim ikinci bu gecen aydi bu ay hayit suyu ictim ve aslan percem cayi ictim hep insallah mart ugurlu gelir belirti olarakta arada kasik agrisi ve gogusler bira yanma ve sizi ama bu normalde adete yakinda olabiliyo bu ay kac defada iliski oldu ama bilmiyorum nezaman yumurtladigimi kimyasal gebelik yuzunden degisti yine ama 22.23.24 subar aralari cok kasik agrim oldu belki ozaman tutmus olabilir boyle iste canim ayy nekadar dolmusum meger sen sorunca destan yazdim valla kusura bakma canim artik canim skilmaya basladi cevremde herkesin hamile kaldigini duyuyorum darisi bize olur insallahCanım senin hikayen nasıl ne kadrdr istiyosun ne zmn Dr evlisin bu ay hamile kalmk için bişeyler denedinmi
evet cnm var yumurtalama gunumden berı devam edem ara ara karın agrım ve ınanılmaz göğüs şişliği ile beraber ağrım var 2 gundurde belım agırmaya basladı ama korkuyorum yıne hüsrana uğrarım diye her ay umutlanıp uzulkuyorum Rabbim bu ay inşallah beni mükafatlandırır. senın ne gıbı belırtılerın var cnmCanim benimde 7 mart belirtin varmi hic
Estağfurullah canım Rabbim en kısa zmn da werir insallh 2 sefer kimyasal olmuş smdi de olur die korkmuyomsn can bnm bi kimyasal im oldu hala korkuyom yine aynı olur die çoğunlukla yumurtanın kalitesizliginden olurms doktora gittinmi hicCanim oncelikle ikinci cocugu istiyoruz ve 8 aydir ugrasanlardanim bu 8 ay icinde 2 defa kimyasal gebelik gecirdim ikinci bu gecen aydi bu ay hayit suyu ictim ve aslan percem cayi ictim hep insallah mart ugurlu gelir belirti olarakta arada kasik agrisi ve gogusler bira yanma ve sizi ama bu normalde adete yakinda olabiliyo bu ay kac defada iliski oldu ama bilmiyorum nezaman yumurtladigimi kimyasal gebelik yuzunden degisti yine ama 22.23.24 subar aralari cok kasik agrim oldu belki ozaman tutmus olabilir boyle iste canim ayy nekadar dolmusum meger sen sorunca destan yazdim valla kusura bakma canim artik canim skilmaya basladi cevremde herkesin hamile kaldigini duyuyorum darisi bize olur insallah
Ekliyorum can bu akintiyi bi Bn çözemedim devamlı akinti war bnde ya neden acabaBenide yazinnnnn benimde 5 mart ins hamileyimdir beyazimsi ic camasirimi kirleten bir akintim var dunden beri bide gene dunden beri feci halde tursu cekiyor canim durmadan tursu yiyorum ins bunlar hamilelik belirtisidir
Olabilir can bi idrar testi yapsan belli olmuyormuKızlar afedersiniz çişim geliyor wc gidiyoeum çüçe parmamı bile geçmiyor sizde de böyle sorun varmı .Allahımmm deli olucam bu bir belirtidir herhal
Gittim canim doktorda bana ayni seyi soyledi yumurta kalitesizliginden dedi ve bidaha olursa jinekologa gondercem dedi tabi korkuyorum yine olur diye ama bakalim yasayip gorcezEstağfurullah canım Rabbim en kısa zmn da werir insallh 2 sefer kimyasal olmuş smdi de olur die korkmuyomsn can bnm bi kimyasal im oldu hala korkuyom yine aynı olur die çoğunlukla yumurtanın kalitesizliginden olurms doktora gittinmi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?