• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

benımde bat 7 mart

Merhaba kızlar ;
Biliyorsunuz ki bat'a az kalınca heyecanda artıyor benim gibi heyecanla bekleyen arkadaşlarım warsa beraber bekleyelim istedim bu ay ebe bir kadına gittim bitkisel bir ilaç werdi adet boyunca onu içtim we adet bittikten sonra kasik we bel cektirdim yakı yapistrdim birde insallah faydası olmuştur

Esr02 Esr02

Merhaba kızlar ;
Biliyorsunuz ki bat'a az kalınca heyecanda artıyor benim gibi heyecanla bekleyen arkadaşlarım warsa beraber bekleyelim istedim bu ay ebe bir kadına gittim bitkisel bir ilaç werdi adet boyunca onu içtim we adet bittikten sonra kasik we bel cektirdim yakı yapistrdim birde insallah faydası olmuştur

Esr02 Esr02

Son saniyelerdeyim sıra tartışması var allahımmmmm

Rabisscyln Rabisscyln Bn biliyodum yarına kalacagini kuzum neyse bekle bakalim
Hayırlısı unutmaya çalışıcam yoksa uyuyamam yarına yavaş yavaş evi silip süpüreyim anneme gidicem yarın evim temiz olsun ne olur ne olmaz hadi öptüm canımm

Kızlar ins hamileyimdir ins sizde hamilesinizdir :) kızlar tek belirtim ackmam adetm bttgnden beri hep cnmn tatlı cekmesi normlde bole olmazdı anlcnz bilmyrm belkide deglmdir :bicak:
Çok dikkat er kendine canım ben normalde fazla wc gitmem bu aralar attı bugün sabah wc girdim 15 dk sonra tekrar girdim.
Sol kasığım mesela benim devamlı kendini belli ediyoe sancılı ağrılarım felan yok :anne:

Çok dikkat er kendine canım ben normalde fazla wc gitmem bu aralar attı bugün sabah wc girdim 15 dk sonra tekrar girdim.
Sol kasığım mesela benim devamlı kendini belli ediyoe sancılı ağrılarım felan yok :anne:
Bende daha once oluyordu wc ye cok gitmeler arada sol kask agrıları butun belirtileri yasyordum ama noldu fos cktı belirtilere inanmamak lazm artık adetm gecmeden inanmyrm birde burda cok taklmakta etkiliyor bence ben bu ay cok girmedm cock dusunmedm zaten baska sıkntlarm vardı onlarla ugrastm bakalm beklyrm ins senn icinde ufaklk vardr cnm o yapyrdur sende tutar ins :)

Bende daha once oluyordu wc ye cok gitmeler arada sol kask agrıları butun belirtileri yasyordum ama noldu fos cktı belirtilere inanmamak lazm artık adetm gecmeden inanmyrm birde burda cok taklmakta etkiliyor bence ben bu ay cok girmedm cock dusunmedm zaten baska sıkntlarm vardı onlarla ugrastm bakalm beklyrm ins senn icinde ufaklk vardr cnm o yapyrdur sende tutar ins :)
İnşallah canım benim bu ay adet sancım felan olmadı allahtan o bile bir ipicu.

Kahrengi lekem çok az oldu 3 gün sürdü.

Rabbim inş bir bebek bağışlicak bana:anne:

Back