Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Cok tskr ederim canim bu guzel dileklerin icin Allahin insallah sizlere en kisa zamanda kismet eder dualarim sizinle canim
Rabbim razı olsun kuzum inşallah Rabbim bizlere de nasip eder hamişlerin duası kabul olur bizlere bol bol dua edin hamiş sultanlar

İns canm ya artık bende anne olmak istyrm ins oluru, senn cnm bat ne zaman?
Kuzum daha çok var bana adetimin 3 günü daha 30 günde oluyordum ocakta kimyasal oldu 35 güne çıktı nisanın 5 i ya da 10' nu yumurtlamaya göre bekliyecem kuzum belirsiz inşallah muradına erersin canım hayrlısı ile

Bnm beyaz akintim war süt gbi adet olurm bnce içimde öle bi his war
Çağırma adetini pozitif düşün 9 ay gelmesin inşallah o kırmızılar inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur

İnsallhhh balim insallhh ta her ay böyle akintim oluyo ya ondan dedim
Rabbim büyük kuzum olmaz dersin olur hem de en güzeli olur Rabbim inşallah eli ayağı düzgün sağlıklı ahlaklı anaya babaya vatana hayrlı olan biri kız biri oğlan ikiz bebekler nasip etsin iki gülün kokusundan yaşatsın balından tattırsın hayrlı sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin bi tanem

Sagl cnm sende ins sennde olur bu sefer hayrlisiyla hepmiz iyi haberler alrz ins

Amin canım inşallah Rabbim kimseyi bu yolda sınamasın imtihan etmesin test ne zaman yapacaksın kuzum
Amin cnm bende bilirim kac aydr deniyorum olmuyor bi biz anları birbirmizi zaten :)

Eklentiler

• IMG_1030.JPG
    27,8 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_1063.JPG
    18,5 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…