- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 39
Çıkıyor canım ama kalitesiz yumurta döllendiği için rahim atıyormuş çoğu kadın kimyasal gebelik yaşadığının farkına varmıyormuş nette öyle yazıyorduAllah hayırlısını versin canım..kimyasal gebelikte kan testinde hamilelik çıkıyor mu yine ?nasıl oluyor
Amin canım aminnnHer şeyde bir hayr vardır kuzum ölüm , doğum ve nikahın saati şaşmazmış Rabbim cümlemize tez vakitte hayrlısı ile nasip etsin anneliği inşallah
Tabi ki negatif ☺ Sağlık olsunBen regl oldumee senin test ne çıktı?
inşallah ikimiz de kalırızTabi ki negatif ☺ Sağlık olsunMor_cicek inşallah gelecek ay hamile kalırsın. Benim bu ay ümidim falan yok zaten..
Aşılama ne kadar tutuyor biliyormusun maddi okarak? Sorasında olmazsa tüp bebek nekadar bir de? Benim bu konularda hiç bilgim yok daKızlar benimde umutlar bitti bu ay kırmızıları gördüm yine nasip olmadımı olmuyor doktor kontrolünde 2 yumurta çatlamıştı 2sinden biri bile tutmamışçarşamba günü için tekrardan doktordan randevu aldım bu sefer direk aşılama isteyicem... Hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar...
Çılgınca bir o kadar da akıllıca bir yöntem .Ama ben üç damla kan cikartamam kendi kendimdenKızlar bir arkadaşımız ilginç bir test yöntemi buldu ☺ buyrun
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sim-olsun-bebegim-benimle-olsun.993024/page-6
Ya ben de çıkaramadım az az oldu ama 3 damla suyla karıştırmış onu yeni öğrendim ☺Çılgınca bir o kadar da akıllıca bir yöntem .Ama ben üç damla kan cikartamam kendi kendimden
Evet okudum da ben hayatta iğne batiramam kendime.nasil suyla karıştırmış acaba tekrar damlalikta idrar damlatılan yere mı damlatmis acabaYa ben de çıkaramadım az az oldu ama 3 damla suyla karıştırmış onu yeni öğrendim ☺
Ayrıntı bilmiyorum ☺Evet okudum da ben hayatta iğne batiramam kendime.nasil suyla karıştırmış acaba tekrar damlalikta idrar damlatılan yere mı damlatmis acaba
Canim ben test yaptim bu gun dun lekelenme oldu pembe ara ara da kahverengi geliyordu. Sonuc bu hamile miyim sizce ? Ilk defa cok silik de olsa ikinci cizgi ciktiKızlar farkındamisinz kimse adet olmadı günleri geçti @Kertemeyenkelebek @ocak_kizi R Rebelion18
Zeytin_yesili Mor_cicek kızlar durumlar nasıl sizde
Bu da ovulasyon testim o da pozitife yakin cikti. Bazilari ovulasyon adete yakin pozitifse gebelik vardir diyor. Denemek istedimKızlar farkındamisinz kimse adet olmadı günleri geçti @Kertemeyenkelebek @ocak_kizi R Rebelion18
Zeytin_yesili Mor_cicek kızlar durumlar nasıl sizde
Valla canım ikinci çizgi belli oluyo aslında ama yine de yarın falan bidaha tekrarla istersen inş bebiş vardırCanim ben test yaptim bu gun dun lekelenme oldu pembe ara ara da kahverengi geliyordu. Sonuc bu hamile miyim sizce ? Ilk defa cok silik de olsa ikinci cizgi cikti Eki Görüntüle 1963356
Gunun geçmişMiydiCanim ben test yaptim bu gun dun lekelenme oldu pembe ara ara da kahverengi geliyordu. Sonuc bu hamile miyim sizce ? Ilk defa cok silik de olsa ikinci cizgi cikti Eki Görüntüle 1963356
Canim daha yeni yaptim testi idrar felan tutmadim. Belki sabah daha belirgin olur . sabah da yapicam cizgi cikarsa kan testi yaptırcam. Cikmazsa da kismet napalimValla canım ikinci çizgi belli oluyo aslında ama yine de yarın falan bidaha tekrarla istersen inş bebiş vardır
Evet canim gectiGunun geçmişMiydi
Canım benim de bat 14 mart.bugun normal test yaptım öğleden sonra negatif çıktı.Yarın denersen bana da haber verirmisinBişey sorcam bi de ben :) benim BAT 14 mart Yarın 7 çarşamba 6 gün kalmış olcak şu erken gebelik testlerinden alsam 6 gün kala çıkar mı acaba
Kac gun gecti ve lekenmem oldu diyodun devam ediyor muEvet canim gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?