Canim bu cizgi bende tam 4 gundur oluyor ama kanda hic birsey cikmadi.hatta ciplak gozle daha belirgin fotoda biraz daha hayalet gibi duruyor.hatta çizdim yerini
idrarda görüp kanda çıkmayanı duymuştum daha evvel ilginç bir durum umarım hamilesindirCanim bu cizgi bende tam 4 gundur oluyor ama kanda hic birsey cikmadi.hatta ciplak gozle daha belirgin fotoda biraz daha hayalet gibi duruyor.
Bu yuzden allak bullak durumdayim.kanda cikmayan sey idrarda var
Kuzum banada var gibi geldi fotoda .arkadasiminda aynı böyle oldu sonra gidip hassas test aldı onda net çizgi çıktı. Sende bir denesen hassas testCanim bu cizgi bende tam 4 gundur oluyor ama kanda hic birsey cikmadi.hatta ciplak gozle daha belirgin fotoda biraz daha hayalet gibi duruyor.
arkadaşımın ki buydu sonra hassas test yaptı çizgisi net ciktiCanim bu cizgi bende tam 4 gundur oluyor ama kanda hic birsey cikmadi.hatta ciplak gozle daha belirgin fotoda biraz daha hayalet gibi duruyor.
Hepsi ayri marka canim control cizgisi belirdigi gibi ikinci cizgi olusuyor.dun ve bugun daha net ve cabuk oluyor.bir degil 7 8 test yapmisimdir hepside gun icinde sabah idrari bile deil4 gündür yaptığın testlerde farklılık var mı mesela ilk yaptığından daha koyu veya daha hızlı ortaya çıkması çizginin? Birde farklı marka bir testle yapmanın öneririm. Ben de yaşamıştım idrarda çizgiyi görüp kanda çıkmamıştı ve ardına regl oldum. Bazı testler bozuk olabiliyor..
arkadaşımın ki buydu sonra hassas test yaptı çizgisi net cikti
Haklısın neyse bir iki gün daha bekleyip tekrar yaparsın inşallah pozitiftir gerçekten de ..Benimde oyle aslinda ama kanda cikmamasi beni ikilemde birakiyor.yoksa bunlar neden cikiyor
Insallah canim boyle belirszlikte ayri stres yaratiyor insandaHaklısın neyse bir iki gün daha bekleyip tekrar yaparsın inşallah pozitiftir gerçekten de ..
Insallah canim..Eğer ki günler arasında testte farklılık varsa hamilesindir. Malum her cihaz aynı değil belki kanını ölçen cihazda sıkıntı vardır. Bence 2 gün sonra bir test daha yap öncekilerden farklı ise başka bir hastanede kan testi yaptır.
İnşallah dilediğin gibi olur. Çocuk özlemiyle yanmak nedir bilirim. En kısa zamanda bebeğini kucağına alman dileği ile..Insallah canim..
Zaten oyle birsey ki ruyamda hamile oldugumu ve bebegimi karnimda seversen.kafasini avucumun icine getirdigini bana karnimin icinden guldugunu gordum.ve bu hisle testi yaptim ikinci silik cizgi sonrasi oyle devam etti.
Hayirli bakalim
Yerlesme kanamasi olabilir canim. Cogu zaman adet donemine denk geliyormuşYA kızlar anlamıyorum çok sancım var midem bulanıyor hafif kahve akıntım var adetim den iki gün öncesi bat ım Pazartesiydi normalde bu geçen ay da çok düzensiz oldu anlamıyorum ki sadece silince gelen bi akıntı afedersiniz ped var ama bi kaç leke o kadar bugün öğlen oldum böyle anlamıyorum artık böyle olan var mı ya da normal bir durum mu bu belim kırılıyor resmen
Bikeresinde benim de böle oldu,burda gösterdim hatta, herkes hamilesin dedi,ertesi gün kan testi negatif çıkmıştıCanim bu cizgi bende tam 4 gundur oluyor ama kanda hic birsey cikmadi.hatta ciplak gozle daha belirgin fotoda biraz daha hayalet gibi duruyor.
Çıkar canım.bana da haber vermeyi unutmaarkadas bata 8 gun var. pazartesi kan testi yaptiracagim cikar mi erken mi? supheli iliski uzerinden 10 gun gecmis olacsk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?