Oyle canım Allh in hikmetinden sual sorulmaz mis insallh sende hamissindrrBende beklemeden 3 gün var geç yumurtluyorum. Geçenlerde ilginç bir şey duydum komşumuz ben samimi değilim kendisiyle 4 çocuğu var Hepsi sezaryen olduğu için tüplerini bağlatmış. Ama duydum ki yine hamile şok oldum.Allah verdi mı oluyor ne diyelim bende istiyorum 6 ay önce kürtaj oldum bebek gelişmemişto herşeyin hayırlısı
İnsallh cnm test mi yaptinBen galiba hamileyim......
İdrar testi yaptinmi hiç kuzum
Umudunu kaybetme canım.kanda çıkmıştır belki.belli olmayabilir evdeki testleGünaydın kızlar,cerrain in erken gebelik testini yaptım bu sabah,silik bir çizgi bile yok,bata 3 gün var, bi silik çizgi çıkardı enazından
Werdin mi kan kuzumKuzum ben evde ki testlere güvenmiyorum ocak ayında hamileymişim ama negatif sonuç verdi hep kanda hamilelik çıktı ama kimyasal oldu bu ayda yaptım 3 tane onlarda negatif içimde hep şüphe var kana baktırcam inşallah Rabbim tez vakitte nasip eder cümlemize
Testi beklettin mı canım.yoksa hemen görmeyince attın miGünaydın kızlar,cerrain in erken gebelik testini yaptım bu sabah,silik bir çizgi bile yok,bata 3 gün var, bi silik çizgi çıkardı enazından
Tabisiiiii hayr cnm adet ağrısı çeken çok kişi warrBat yarın. Ara ara adet ağrısı oluyor. Ümidimi yitirmeli miyim kızlar?
Test yap aydın yaBat yarın. Ara ara adet ağrısı oluyor. Ümidimi yitirmeli miyim kızlar?
Evde test yok. Bilerek de almadım çünkü hayali çizgiler görmeye filan başlıyorum. Eğer adetim gelmezse pazartesi doktora gidip kan vericem İnşallah. Ama karnım ağrıdıkça ödüm kopuyor adet olcam diyeTest yap aydın ya
Yok bekledim de,hayalet çizgi bile yoktuTesti beklettin mı canım.yoksa hemen görmeyince attın mi
İşallah öyledir de,zaten adet olana kadar umudumu kaybetmiyom da,azalıyo işte,hatta adet olduğunda bile acaba yerleşmemi diye teste devam ediyom ,ama azalıyo tabi umutUmudunu kaybetme canım.kanda çıkmıştır belki.belli olmayabilir evdeki testle
Belirtilerin var mı canım ne durumdasınİşallah öyledir de,zaten adet olana kadar umudumu kaybetmiyom da,azalıyo işte,hatta adet olduğunda bile acaba yerleşmemi diye teste devam ediyom ,ama azalıyo tabi umut
İnsallh olmazsın canimEvde test yok. Bilerek de almadım çünkü hayali çizgiler görmeye filan başlıyorum. Eğer adetim gelmezse pazartesi doktora gidip kan vericem İnşallah. Ama karnım ağrıdıkça ödüm kopuyor adet olcam diye
Belirtiye bakarsak ben her ay hamileyimBelirtilerin var mı canım ne durumdasın
Bide sık çişe gitme de var,gecede 2 kere falan kalkıyomBelirtiye bakarsak ben her ay hamileyim. Kasıklarda batma,bulantı,garip ruh hali,akıntı her ay mevcut olanlar,bu ay ek olarak biraz daha üşüyorum havalar ısınmasına ramen,bide meme ucunda acı var,bu zamana kadar meme ucunda acı olmamıştı hiç,ondan çok umutlanmıştım zaten
Yok canım vermedim ümitli değilim de her ay ağlamak üzülmek çok yıprattı bebek varsa lekelenmem kesilir yoksa da zaten adet olurum bana kalsa bi kaç ay korunup kafamı dinlicem ama eşim izin vermiyo ruh halim çok bozuk sağlıklı düşünemiyorum soğan kürünü incir havuç kürünü denedim adetim sökülünce bal tarçın çörek otu kürü yapıcam inşallah tez vakitte Rabbim kucaklarımızı doldursun hayrlısı ileWerdin mi kan kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?