Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

Bnde bekliyorm walla canım insallh ikimizde hamileyzdr ekliyorum listeye hmn

Bat a 3 gün var. Her ay kendimde çeşitli belirtiler bulup bu sefer oldu diyorum ama sonu hep hüsran. Bu sefer hiç bir belirti yok ama yinede beklemekten alıkoyamıyorum kendimi. Ne zor iş bu böyle
Aynen canim bu beklemek yokmu sabır işi o da bizde yok

Bat a 3 gün var. Her ay kendimde çeşitli belirtiler bulup bu sefer oldu diyorum ama sonu hep hüsran. Bu sefer hiç bir belirti yok ama yinede beklemekten alıkoyamıyorum kendimi. Ne zor iş bu böyle
6 mart mi bat cnm

Biliyorum canım Bn ilk zmn lar böyle değildim ama sizde çok heyecan war erken gii durun daha :))

6 mart mi bat cnm
Evet canım 6 Mart. Dediğin gibi hiç sabır kalmıyor insanda.beklemekten başka şansımız yok seninde mi 6 Mart. Umarım müjdeli haber veririz birbirimize

Bata 4 kaldı,bu sabah da testimi yaptım,tek bir çizgicik yine ,hala ümit var,acaba erken gebelik testlerinden mi alsam ya, normal testden yapıyom
Sabret kuzum bu sefer Bn sabretmeye calisiyorm insallh sabredebilirm

Evet canım 6 Mart. Dediğin gibi hiç sabır kalmıyor insanda.beklemekten başka şansımız yok seninde mi 6 Mart. Umarım müjdeli haber veririz birbirimize
Yok kuzum bnm 8 mart Bn senden 2 gün daha fazla beklicm

Yok kuzum bnm 8 mart Bn senden 2 gün daha fazla beklicm
Çok uzun geliyor günler geçmiyor. Ne olacak böyle bilmiyorum inslh iyi haberler duyarız da umut olur bizede

Kaç gün kaldı canım adetine. Bazen belirtiler adete benzeyebiliyormus. İnşallah hamilesindir canim
inşallah cnm ya bu ayda rahım fılmı cekılmıstım bat en gec p.tesı inşallah gelmez dün sarı akıntım oldu afedersınız sümük şeklınde ilk defa oldu karnım desen yumurtlama gununden berı agırıyor gohusde aynı ucu cok agırıyor ve sıstı.

Rahim filmi tetikliyor diyorlar umarım öyle olur sendede. Benimde az az sarı akıntım var ama ilk değil yanılmıyorsam her ay oluyor benim öyle ama 3 gün önceden lekeler başlardı benim bu sefer başlamadı ama yinede artık bunu belirti olarak görmüyorum hayal kırıklığı yaşamamak için ..

Rabbin inşallah hayırlısıyla sağlıklı ve salih evlatlarından nasip eder bol bol dua okuyorum inşallah bu ay isteyen herkese nasip olur acaba bugun kan testı yaptırsammı yoksa beklesemmı bılemedım

Rabbin inşallah hayırlısıyla sağlıklı ve salih evlatlarından nasip eder bol bol dua okuyorum inşallah bu ay isteyen herkese nasip olur acaba bugun kan testı yaptırsammı yoksa beklesemmı bılemedım
Aminn inşallah. Bana sorarsan bekle günün geçsin canım test sonucu negatif görünce insan daha çok üzülüyor en azından bekle yoksada bebis adetin gelmesi daha iyi ki inşallah vardır

Biliyorum canım Bn ilk zmn lar böyle değildim ama sizde çok heyecan war erken gii durun daha :))
Valla ben de en başta yok çok erken diyodum sonra etrafım hamiş doldu benim istek de haliyle tavan yaptı şimdi önüne geçemiyorum canım ya Belirtiler de artınca iyice umutlandık bakalım sizde durumlar ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…