- 14 Aralık 2016
- 111
- 53
- 48
- 34
rahimde yapisiklik birazda gozukur ama tupler gozukmuyor ancak rahim flimiyle gozukuyor cekerkende doktor tikaliklik varsa o sirada aciyorDoğru canm vajinal ultrasonla o yapisiklik faln olsa gozukmezmi
Gözüküyor Can'ım ama hsg gibi tam net değilDoğru canm vajinal ultrasonla o yapisiklik faln olsa gozukmezmi
Cok dogru gecen bosuna 1 yil bekledimBence bir kac ay hamile kalamayan herkes getekli tum tekikleri yaptirmali. Doktorlarin dedigi gibi bir yil beklemek cok sacma ve zor.
Anladım can Bn sordum doktora perde faln yapisiklik warmi die yok çok temiz dedi tuplere bakilackrahimde yapisiklik birazda gozukur ama tupler gozukmuyor ancak rahim flimiyle gozukuyor cekerkende doktor tikaliklik varsa o sirada aciyor
Yok cnm bu kdr glmyrduNormalde gelirmiydi
Niye kız dur hele daha ne adeti bnde Bn niye kuruyum diye uzuluyomYok cnm bu kdr glmyrdu
adet olcm
anlmna gelyr degl mi
Ne biliyim canm ona sevnyoruz adet ckyrz bu oluyr adet olmsz yani her ay hayal kırıklıgi yasadgmzdan ümidim kalmyr cnm ;(Niye kız dur hele daha ne adeti bnde Bn niye kuruyum diye uzuluyom
Oyle kuzum bnde umitlenemiyormNe biliyim canm ona sevnyoruz adet ckyrz bu oluyr adet olmsz yani her ay hayal kırıklıgi yasadgmzdan ümidim kalmyr cnm ;(
Hoşgeldin canım insllh hamissindr senn için erken olur hiç heyecan yapma bu ay olmazsa bi dahaki ay olur canım tam batini söylersen listeye eklerimSelam kızlar ben de 20yim ve 3 aylık evliyim 1 ay dkhapı kullandım adet düzenimi bozunca bıraktım 2 aydır çocuk istiyoruz:)) bat a 6 gün kaldı acayip heycanlıyımm
Ben ilk hamileligimde kupkuruydum,2.hamileligimde de sürekli akıntı vardı battan önce.simdi de kupkuruyum ben de anlam veremiyorum.bu ay hamilelik bekliyorum ben de.baya belirti de yaşıyorum inşallah vardır. bat 14 mart bu arada.beni de listeye ekleyebilirsin canımNiye kız dur hele daha ne adeti bnde Bn niye kuruyum diye uzuluyom
Hoşbuldum canımm inşAllahh öyleyimdir öyleyizdir tüm isteyenlerle birlikteHoşgeldin canım insllh hamissindr senn için erken olur hiç heyecan yapma bu ay olmazsa bi dahaki ay olur canım tam batini söylersen listeye eklerim
Merhaba kızlar ;
Biliyorsunuz ki bat'a az kalınca heyecanda artıyor benim gibi heyecanla bekleyen arkadaşlarım warsa beraber bekleyelim istedim bu ay ebe bir kadına gittim bitkisel bir ilaç werdi adet boyunca onu içtim we adet bittikten sonra kasik we bel cektirdim yakı yapistrdim birde insallah faydası olmuştur
Esr02
Benim 7 mart iki gün önce erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktıbat 7 mart olup test yapan varmı kızlar
bende de tüm regl belirtileri var hatta oldum olacam dıyorum inşallah gelmez yaBat a 3 gün var. Her ay kendimde çeşitli belirtiler bulup bu sefer oldu diyorum ama sonu hep hüsran. Bu sefer hiç bir belirti yok ama yinede beklemekten alıkoyamıyorum kendimi. Ne zor iş bu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?