Gebeliğe Hazırlık Bat'a son 1 hafta kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bana doktor 1 tane yumurta söyledi başka yumurta söylemedi acaba neden bende 1 tane? Çoğaltmak için ne yapabilirim ki? Biri olmazsa diğeri çatlasın döllensin :) bide bakarmışım çoğul gebelik :)

Canim zaten normali ayda bir yumurta. Bir ay sağdan bir ay soldan yumurtlardsin. Ben klomen kullandım. Böylece 3 yumurta oldu

Canim zaten normali ayda bir yumurta. Bir ay sağdan bir ay soldan yumurtlardsin. Ben klomen kullandım. Böylece 3 yumurta oldu
Anladım canım çok sağol bu ay soldaydı önümüzdeki ay sağdan o zaman :) inşallah hamiş kalırızda gerekmez :)

Bende şans olsa zaten... saat 7 den sonra dışarı çıkmam gerekti. Açık bir eczaneye denk gelince dayanamadım test aldım. Ama bozuk galiba kontrol çizgisi silik çıktı. Net çıkmadı. Doğal olarak test çizgisi ddiye bisi de yok

Hadi bakalım. İnşallah güzel haberler aliriz senden de :)
Cnm bir senedir o kadar ugrasyrm artk sanmyrm olcagni geven ay 8 gun snra oldm arrk pek kalmadi olcagi dusncesi peki cnm sen ne zmndr denysn gectmi gunn

Cnm bir senedir o kadar ugrasyrm artk sanmyrm olcagni geven ay 8 gun snra oldm arrk pek kalmadi olcagi dusncesi peki cnm sen ne zmndr denysn gectmi gunn
Benim ikinci evliligim. Normalde 3 çocuğum var zaten. Eşimin olmadığından ocaktan beri deniyoruz. Bir kimyasal yaşadım. Bu ay klomen kullandım. 2 gün kaldı bata

Benim ikinci evliligim. Normalde 3 çocuğum var zaten. Eşimin olmadığından ocaktan beri deniyoruz. Bir kimyasal yaşadım. Bu ay klomen kullandım. 2 gün kaldı bata
Ayni hemen hemen gunlermiz bakalm nlck test yaptn mi

Uçları çık hassas. Hatta kahverengi kısımda minik minik bezenmiş noktaciklar oluşmuş. Dokununca açıyor.
Agrmyr gogs uclrm benm cnm ya ama kahverengi gbi bakalm nlck senn cocklrn oldgu zmn ne gbi belrtlern vardi

Benim iki gün önce pembe lekelenmem olmuştu adet olacağım sandım ama gelmedi.bugün yada yarın adet günüm bakalım ne olacak

Agrmyr gogs uclrm benm cnm ya ama kahverengi gbi bakalm nlck senn cocklrn oldgu zmn ne gbi belrtlern vardi
Valla canım hatırlamıyorum ki. En küçüğü 10 yaşında şuan. Sadece krem peynirlerin bozuk gibi geldiğini hiç unutmam. Kızım hatta dalga geçiyor anne krem peynir testi yapalım diye :)
Benim iki gün önce pembe lekelenmem olmuştu adet olacağım sandım ama gelmedi.bugün yada yarın adet günüm bakalım ne olacak

Valla canım hatırlamıyorum ki. En küçüğü 10 yaşında şuan. Sadece krem peynirlerin bozuk gibi geldiğini hiç unutmam. Kızım hatta dalga geçiyor anne krem peynir testi yapalım diye :)
Haha cnm krem peynir mi bende hicbrsy yok off cldrcm artk ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…