Gebeliğe Hazırlık Bat'a son 1 hafta kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar. Üzülerek pazar günü batı 5 gece hasta olduğumu haber vermek isterim. Moralim çok bozuldu. Bugün 3. Gün doktora gittim. Bana yılbaşına kadar gelme akışına bırak herşeyi. Eğer olmazsa ocakta gel yasin geçiyor dedi. Ben de bu ay ara verip sigarayı bırakma ilacı kullanmaya karar verdim. Çok moralim bozuldu. 38 e 2 ay var. Yaşım geçiyor ve gün geçtikçe umudum azalıyor. Belki önümüzdeki ay başka bir doktora giderim. Bu arada sitede çok fazla aktif olamayacağım. Olmak istemiyorum çünkü. Hepiniz en kısa sürede sağlıcakla bebislerimizi kucağınıza alırsınız inşallah.

Hakkında hayırlısı olsun cnm skma canını herşey gönlünce olur inşallah toparlanıp dönersin tekrardan :)

Sıkan canını artık tıp çok ilerledi.her yolu var herşeyin.ocağa kadar neden bekle dedi o sana bi an önce tedaviye başlasın. Ayrıca gittiğiniz doktorlara benek istiyorsanız 5,6 aylık demeyin 1 senelik evliyim diyim yoksa bekletiyorlar. Sıkma Çan'ımı rabbim biliyor sen iste yeter

But kuzu kuzu me me sanırım sapığın teki. Bir çok konuya alakasız aynı şeyi yazmış. Admin eklemeyi bilen biri eklesin lütfen

Aa buradanda saldırmışsın. Orgazm lafı mı sana sapıklığı çağgrıstırdı. Kaba ve saldırgan bir tutum bu söyledklerin. Cahilliğine ve tezcanlılığına veriyorum diyecem fakat tanımıyorumki seni cahilmisin değilmisin bilmiyorum, fakat, tutumun doğru değil. Forumlar istatiki bir durum ortaya koyuyor farkındaysan. Bende ciddi ciddi sevepsiz inferilite yaşadığını okuduğum kişilere soruyorum orgazm oluyormusunuz acaba eksiklik bu olavilirmi diyerek. Buradaki tüm paylaşımlar birbirinin durumundan bilgi alarak kendi durumu hakkında daha sağlıklı bir değerlendirme yapma üerinedir. Bu tür platformlar tecrübeler deneyimler üzerine bilgi paylaşımını sağlar. Yaftalamadan önce sakin düşünmelisin bence. Ayrıca başka başlıktaki saldırında yazdığım gibi afedesin yanlış kişiye sormuşum yanlış tıklamışım heralde.

Kizlar benim bat 30 ağustos. Son 6 gün içindeyim.

Bir yanım yarın hemen test al dese de diğer yanım 6 gün daha bekle diyor. Sizler ne alemdesin? Test yapanlar yapmayanlar kimler?
ya aynı bende öyleyim 6 gün var uykularım kaçıyor. Ne kadar düşünmeyim desem de olmuyor. Test alıp yapsam mı diyorm snra erken diye düşünüp vazgeçiyorm nasıl geçecek bu günler

ya aynı bende öyleyim 6 gün var uykularım kaçıyor. Ne kadar düşünmeyim desem de olmuyor. Test alıp yapsam mı diyorm snra erken diye düşünüp vazgeçiyorm nasıl geçecek bu günler
Yapma cnm sabret gerçi ben sabrettim uç gün geçti dun ve bu sabah yaptım hala ikinci çizgiyi göremedim bekliyorum bir umut hasta olana kadar

Yapma cnm sabret gerçi ben sabrettim uç gün geçti dun ve bu sabah yaptım hala ikinci çizgiyi göremedim bekliyorum bir umut hasta olana kadar
inşallah hayırlı haberlerini duyarız canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde de bize şu beklemek olmasa stresten ölcem yaa. Rüyalarıma giriyor hep kendimi hamile görüyorm.

inşallah hayırlı haberlerini duyarız canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde de bize şu beklemek olmasa stresten ölcem yaa. Rüyalarıma giriyor hep kendimi hamile görüyorm.
Bende öyle cnm bugün sabah namazında yaptım testi tek çizgiyi gördüm uyudum sonrasında rüyamda çift çizgi görüyordum sabah kalıtım gerçekmiş gibi geldi ama testi tekrardan görünce rüya olduğunu anladım

Kızlar o değil de, dün doktora gittim. Adetin 3. günüydü. Geldikten sonra kesildi. dün öğleden sonradan beri gelen giden bişi yok. Geçen ay da 4. gün kesilmiştim. Normalde 5 gün sürer. Menopoza mı giriyorum acaba?

Bende öyle geçen gece rüyamda 2. Çizgi silikti, bu gece rüyamda da net gördüm o Sevinci rüyamda yaşamak bile harikaydı ya anlatamam..

valla bnde eşime diyorum ki test al yapm bakalm ama şmdi çıkmazsada üzülcem biliyorum. Beklerken de uykumdan oluyorm gözüme uyku girmiyor iki arada bi derede kaldm yaniii

Canım Allahtan ümit kesilmez üzülme lütfen.İnşallah en kısa ve hayırlı zamanda yüzün gülsün.

Kızlar miratect diye bi test aldım adetime 5 gün var deneyim bi dedm. Bu testin ikinci çizgisi normalde de mi gözüküyor anlamadm. Bilen deneyen var mı ?

Kızlar miratect diye bi test aldım adetime 5 gün var deneyim bi dedm. Bu testin ikinci çizgisi normalde de mi gözüküyor anlamadm. Bilen deneyen var mı ?
İkinci çizgi bende hep ilki gibi koyu çıkmadı yani test bunu silik olarak değerlendiriyor,bu durumda ben hiç pozitifi görmemiştim bu anlamda testten verim alamadım ama eczanelerde çoğunlukla bu satılıyor.

İkinci çizgi bende hep ilki gibi koyu çıkmadı yani test bunu silik olarak değerlendiriyor,bu durumda ben hiç pozitifi görmemiştim bu anlamda testten verim alamadım ama eczanelerde çoğunlukla bu satılıyor.
anladım canım normalde kullandıgım testlerde hiç görünmezdi ikinci çizgi bunda görününce testten mi kaynaklı bilmek istedim. 5 gün kala bu testlerde çıkmıyor çogunlukla bunuda bilerek yaptım :) belki çıkarsa diye... Elimde 6 gün öncesini gösteren test war ama güwenemiyorm onada beklemek en iyisi.

Canım n11.com da 30 ovülasyon testi 5 gebelik testi var. 30 tl yaklaşık onu al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…