Hiç umudum yok nedenseBelkide yerlesmedir cnm
Pozitif sonucu hiç alamayacak gibiyim neden böyle umutsuzumBelli olmaz pinarcim bekliywcehiz iki gün daha :)
İyi düşün iyi olsun.Hiç umudum yok nedense
Pozitif sonucu hiç alamayacak gibiyim neden böyle umutsuzum
Aynen ya sen bence krem peynir al bakalm nlck qynisini olursa hadi vardr peki bole baska brsyn yojnydu kask agrsi felan gbiEvde krem peynir olsa bakicam tadına da. Normal peynirler tuhaf geliyor şu sıra. Eğer hamileyim peynire gebelik testini icaad eden kadın olacağım hahah
Cnm benimde bir yldr olmyr ugrsyrm bole gecikince sevnyrm oluyrm beklcz bakalm gogslern cok agryr muHiç umudum yok nedense
Pozitif sonucu hiç alamayacak gibiyim neden böyle umutsuzum
Yok canım ağrımıyor.sadece sağ kasığımda ara ara batma var.tedaviye bu ay başladık klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.sen ilaç kullandın mı canımCnm benimde bir yldr olmyr ugrsyrm bole gecikince sevnyrm oluyrm beklcz bakalm gogslern cok agryr mu
Hiç hatırlamıyorum valla. Ama şu an kasiklarimda batma oluyor ara araAynen ya sen bence krem peynir al bakalm nlck qynisini olursa hadi vardr peki bole baska brsyn yojnydu kask agrsi felan gbi
Yok kullanmadm cnm benmde kask agrlsrm nrmlde bu ksdr olmazdi bole bende beklyrm nlck cnm ins alrsn iyo habrrYok canım ağrımıyor.sadece sağ kasığımda ara ara batma var.tedaviye bu ay başladık klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.sen ilaç kullandın mı canım
Bendede var o bakalm ama bgn ole olmadi anlamdm kahverengi peki lekelnme varmi sizdeHiç hatırlamıyorum valla. Ama şu an kasiklarimda batma oluyor ara ara
Normlde bole olmyrsa yprsn cnm is ckr ben artk gecrse sevnmyrm ya hep gecikiyor ya ondnHayir lekelenmem vs yok bende. Normalde battaniye bir gece önce pembe lekelenmem olur. Yarın onu takip edeceğim. Normalde adet doğum 28 gündür. Ama bu aralar bazen 29 bazen de 30 günde oluyorum. Bat ı 2 gün geçerse direk doktora gidecegim
İnşallah hepimiz iyi haberler alırız canım.çok zor bi süreç.sabırlı olmayı öğrendikYok kullanmadm cnm benmde kask agrlsrm nrmlde bu ksdr olmazdi bole bende beklyrm nlck cnm ins alrsn iyo habrr
Canım Bat ne zaman seninİyi düşün iyi olsun.
30 ağustos canım :)Canım Bat ne zaman senin
Amin canım. Bayramdan sonra senin bat.anlamazsın bile nasıl geçtiğini. :)Ayy benimde 7 gun kaldi bata sabirsizlikla bekliyorum bakalim bastan sona okudum rabbim hayirlisiyla nasip etsin hepimize
InsallahhAmin canım. Bayramdan sonra senin bat.anlamazsın bile nasıl geçtiğini. :)
Ay nerde o günler :) hepimiz bebislerimizi kucağımıza aldığımızda bu başlığa resim atardık :)Insallahhsizinde 2 gun sonra guzel haberlerinizi alalim bayram oncesi valla super moral olur hepimize
Var mı peki regl belirtileri ay çok heyecanlı çabuk geçsin zaman :)) benim daha 11 gün var30 ağustos canım :)
Var mı peki regl belirtileri ay çok heyecanlı çabuk geçsin zaman :)) benim daha 11 gün var( yumurtlamamdan 4 gün geçti sol kasığım çok batıyor bazen sağ bel ağrım hafif, bide ayaklarım felaket üşüyor bildiğin patik giydim offf nedir bendeki bu haller ... hamişşş olsak bariğğğğ
Ben oldum erkndn kzlarİnşallah hepimiz iyi haberler alırız canım.çok zor bi süreç.sabırlı olmayı öğrendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?