Bata gün bekleyenler... Ovulasyon takibi yapanlar... hadi toplanalim ve birbirimize destek olalim..

Ben gecen ay gittim sadece d vitaminin eksik dedi ilac kullaniyorum simdi ama benim icime sinmedi yani yumurta rezervime felan bakmadi biraz o yüzden icime sinmedi bilmiyorum ki cok kafam karisik

Yaaa benimkide 18 nisan bende cok beklentiye girmemeye calisiyorum ama insan yinede hep aklinda oluyo iste hayirli haberlerimizi bi an önce veririz insallah

Kızlar tekrar sormak istiyorum belki bilen başka biri çıkar .. yada yaşayan. Duyan.. pko var bende kızlar adete 1 gün kaldı 3-4 gün adete kala ilişki oldu tutma ihtimali varmıdır? Böyle birşeyi duyan yada yaşayan oldu mu hele bilaki pkolu kızlar yazsın 4 cu yıla gircez artık gına geldi

Kızlar bata 10 gün var... Ama inanılmaz bir bel ağrım var yani şöyle tarif ediyim oturamıyorum o derece yatmak zorunda gibi bunu yaşayan var mı. Gebelik bekledigim için hiç ağır falan kaldırmıyorum da

BAT yarın, testlerde silik de olsa çift çizgi gördüm ( ortalama on tane falan testten bahsediyorum) kasıklarım çok fena sanki yarın regl olacakmış gibi hissedip korkuyorum Bu sene ocakta evlendim, evlendikten sonra bir ay korunduk, şimdi de saçma sapan hissediyorum

Testini atabilirmisin canim

Eklentiler

• image.jpg
    142,1 KB · Görüntüleme: 126
Pazartesi adetime 3 gün vardı kan testi yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı, bugün tekrar yaptırdım yine 5.3 çıktı. Yarın normalde adet olmam lazım

Pazartesi adetime 3 gün vardı kan testi yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı, bugün tekrar yaptırdım yine 5.3 çıktı. Yarın normalde adet olmam lazım

Aminn . 6 aydir evliyim çocuk istiyoruz 6 aydir olmuyor. Cok kafaya takiyorum testler temiz cikti hep

Ben gecen ay gittim sadece d vitaminin eksik dedi ilac kullaniyorum simdi ama benim icime sinmedi yani yumurta rezervime felan bakmadi biraz o yüzden icime sinmedi bilmiyorum ki cok kafam karisik
Biz senle birebir aynıyız yani..6 ay sürelerimiz falan da aynı hiç korunmama mevzuları da aynı bakalım..insanların 9. Aydan sonra 1 seneyi aştıktan sonra oluyor genelde. Bak regli olmasak dicem hani işimiz zor diye ama regli olabiliyoruz çok şükür. O yüzden ben en kısa vakitte hamile olacağımızı umuyorum

Inşallah öyle olur yaz buraya olursa mutlakaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…