Gebeliğe Hazırlık Bata bir gün kala test yardımm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
T Çizgisi C çizgisinden daha koyu olması gerekiyor canım ovulasyon testlerinde. Ama akşama doğru tekrardan yap ve ona da bak koyulaşma var mı? Çünkü burada neler okuduk neler gördük:)) İnşallah vardır biraz daha bekle ilaç için zaten 2 günün kalmış. Bende bu ay çatlatma iğnesi vuruldum bugün 15. günü sabah test yaptım negatif çıktı maalesef. Büyük ihtimalle benimde adetime 2 gün var size de atayım size bakın bir teste :)

Renkten nasil anliyorlar ne renk oldunuzki

Eklentiler

• IMG_20200210_092344.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 29
Ben yumurtlama gunu disinda ilskiye grdigim icin cok bekledigim bi durum degil ama yinede ilac icin tereddutte kaldim sende mi obulasyon yapton gebelik mi atsana resmini

Simdi gordum resmi evet yok gbi duruyo ama kiminin gecikmeden 1 hafta sonra cikiyomus umut etmezsek nasil yasariz sen ovulasyon testi denedin mi

Ben yumurtlama gunu disinda ilskiye grdigim icin cok bekledigim bi durum degil ama yinede ilac icin tereddutte kaldim sende mi obulasyon yapton gebelik mi atsana resmini
Ben 2 aydır doktor kontrolunda yumurtlama takibi yapıyorum canım ya ilaç verdi femara ve çatlatma oldum işte 27 sinde. Bana kan ver ayın 8 inde dedi ama vermedim bir sürü şey oldu veremedim. Vermeyi de düşünmüyorum zaten adetimi bekliyorum. Valla artık adet geçerse o zaman direk kan veririm diyorum testle falan uğraşmayacağım. Evet belli olmuyor geç döllenme vs olunca da sorun artık hayırlısı Allah'tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…