Kizlar selam adete 2 gun var ovulasyon testi bole gebelik testi negatif. Adete 5 6 gun oncedem yaptigim ovulasyon testlerinde bazilari acik bazilaro daha da acik cikiyodu bu ladar koyu ilk defa cikti ama dedigim gbi degiskenlil gosterdigi ve evdeki gebelik testide negatif ciktigi icin umudum yok ama bi yandanda alerjim var ilac icmeye icim el vermiyo nedersiniz bu konuda
T Çizgisi C çizgisinden daha koyu olması gerekiyor canım ovulasyon testlerinde. Ama akşama doğru tekrardan yap ve ona da bak koyulaşma var mı? Çünkü burada neler okuduk neler gördük:)) İnşallah vardır biraz daha bekle ilaç için zaten 2 günün kalmış. Bende bu ay çatlatma iğnesi vuruldum bugün 15. günü sabah test yaptım negatif çıktı maalesef. Büyük ihtimalle benimde adetime 2 gün var size de atayım size bakın bir teste :)
Arkadaşlar bu ay bir sürü farklı belirti yaşadım mide ağrısı/acısı bir hafta boyunca. Kasık batması koku hassasiyeti ve mide bulantım var şuanda. Bügün regl olmam gerekiyordu olmadım ve dün test yaptım hiçbişey çıkmadı fakat her gören hamilesin sen filan diyor rengimden dolayı sizce varsa çıkmamış olabilir mi ayrıteyyen bir kutu inofolic combi kullandım bu ay ins hamileyimdir
T Çizgisi C çizgisinden daha koyu olması gerekiyor canım ovulasyon testlerinde. Ama akşama doğru tekrardan yap ve ona da bak koyulaşma var mı? Çünkü burada neler okuduk neler gördük:)) İnşallah vardır biraz daha bekle ilaç için zaten 2 günün kalmış. Bende bu ay çatlatma iğnesi vuruldum bugün 15. günü sabah test yaptım negatif çıktı maalesef. Büyük ihtimalle benimde adetime 2 gün var size de atayım size bakın bir teste :)
Ben yumurtlama gunu disinda ilskiye grdigim icin cok bekledigim bi durum degil ama yinede ilac icin tereddutte kaldim sende mi obulasyon yapton gebelik mi atsana resmini
Ben yumurtlama gunu disinda ilskiye grdigim icin cok bekledigim bi durum degil ama yinede ilac icin tereddutte kaldim sende mi obulasyon yapton gebelik mi atsana resmini
Ben 2 aydır doktor kontrolunda yumurtlama takibi yapıyorum canım ya ilaç verdi femara ve çatlatma oldum işte 27 sinde. Bana kan ver ayın 8 inde dedi ama vermedim bir sürü şey oldu veremedim. Vermeyi de düşünmüyorum zaten adetimi bekliyorum. Valla artık adet geçerse o zaman direk kan veririm diyorum testle falan uğraşmayacağım. Evet belli olmuyor geç döllenme vs olunca da sorun artık hayırlısı Allah'tan