Canım belirtilere takılma burada ne belirtiler yaşayıp hamile olmayan oldu. Genelde gec döllenme degilse adete 1 gün kaşa çıkar testte. Kesin öğrenmek istiyorsan kan verebilirsin.Arkadaşlar bu ay bir sürü farklı belirti yaşadım mide ağrısı/acısı bir hafta boyunca. Kasık batması koku hassasiyeti ve mide bulantım var şuanda. Bügün regl olmam gerekiyordu olmadım ve dün test yaptım hiçbişey çıkmadı fakat her gören hamilesin sen filan diyor rengimden dolayı sizce varsa çıkmamış olabilir mi ayrıteyyen bir kutu inofolic combi kullandım bu ay ins hamileyimdir
Yok mudur benim gibi testte çıkmayıp hamile olan ya çok umutlanıyorum:/Canım belirtilere takılma burada ne belirtiler yaşayıp hamile olmayan oldu. Genelde gec döllenme degilse adete 1 gün kaşa çıkar testte. Kesin öğrenmek istiyorsan kan verebilirsin.
Yumurtlamanın üzerinden kaç gün gecti canım? İnşallah vardır umudunu yitirme yinede Allah büyük ama ben yaşafıhım tecrübelere göre yorumluyorumYok mudur benim gibi testte çıkmayıp hamile olan ya çok umutlanıyorum:/
Ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum ama regle bir hafta kala sol kaşığıma batma çok olduYumurtlamanın üzerinden kaç gün gecti canım? İnşallah vardır umudunu yitirme yinede Allah büyük ama ben yaşafıhım tecrübelere göre yorumluyorum
Ben hiç ovulasyon takip etmedimNe zaman yumurtladığımı bilmiyorum ama regle bir hafta kala sol kaşığıma batma çok oldu
İnşallah yaBence kan testi verin kesin cıkar inşAllah vardır
Bence de ama işte bi umutKan testi keain çözüm ama testte çıkmıyorsa yoktur bende yaşadım bu ay.
Tamam canım inşallah hamileyizdirGecikmemin 8.günü canım testelrde çıkmadı ama umudum hala var pazartesi kan vericem olmazsam
Eğer sende olmazsan bi kan ver
O kafadan atmak nasıl oluyor bir becerebilsemBata bir gün kala silikte olsa çıkardı kızlar. Bence her ay test yapıp kendinizi üzmeyin. Geçmişte bende çok yaptığım için sizi çok iyi anlıyorum. Kendime söz verip test yapmayı bırakıp kafamdan attığımda hamile kaldım. Güzel Allah'ım sizlere de nasib etsin inşallah.
Bende beceremedim de, artık dr tedavisine başlayalım nasılsa hamile kalamıyorum dedim. O ay kaldım.O kafadan atmak nasıl oluyor bir becerebilsem
Ben de önümüzdeki ay için öyle diyorum adet olursam ki inşallah olmam 3.günü hormon tahlili yaptıracağım sonra da tedaviye başlarım diyorum inşallah bu fikir zihnimi rahatlatır . Ben çok takılıyorum adetten sonra yumurtlama olacak mı diye takıyorum yumurtuluyorum acaba oldu mu diye takıyorum.Bende beceremedim de, artık dr tedavisine başlayalım nasılsa hamile kalamıyorum dedim. O ay kaldım.
Biraz bırak canım takma, takmayınca illa olur demiyorum tabiki ama. Kendini strese sokma boşu boşuna. Çünkü öyle olunca hayata adapte olamıyoruz.Ben de önümüzdeki ay için öyle diyorum adet olursam ki inşallah olmam 3.günü hormon tahlili yaptıracağım sonra da tedaviye başlarım diyorum inşallah bu fikir zihnimi rahatlatır . Ben çok takılıyorum adetten sonra yumurtlama olacak mı diye takıyorum yumurtuluyorum acaba oldu mu diye takıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?