Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar :) aranızda yeniyim. Yumurtlama gününü hesaplayarak ikinci denememiz oldu. Regl tarihime bugün itibariyle 6 gün var, ama iki gün önce göğüs çevremdeki kahverengiliğin kenarlarında hafif renk değişiklikleri görmeye başladım. Mide bulantısı vs yok ama belimde ve kasıklarımda iğne batırılıyor gibi sızlamalar vardı bugün belim bildiğiniz ağrımaya başladı. Bu sabah ise iç çamaşırımı fazlasıyla ıslatacak bir akıntım oldu ve beyaz renkliydi akıntı bugün az da olsa devam ediyor. Sanırım dayanamayıp Pazar günü erken gebelik testi yapacağım. Sizlerin de yorumlarını almak isterim.

SAT:5 Haziran
BAT:1 Temmuz Döngü sürem 26; bugün 21.gün

Merhaba kızlar bata iki gun kaldı testime baka bilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20210626_073935.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 95
Kizlar ucuncu defa femara catlatma ignesi vurundum hic agrim sizim olmadi onceki iki ayda da hic agrim falan olmadi ama nasipte olmadi

Günaydın canım benim yeni bat 6 temmuz güncelleyebilir misin

Kizlar ucuncu defa femara catlatma ignesi vurundum hic agrim sizim olmadi onceki iki ayda da hic agrim falan olmadi ama nasipte olmadi
Ben geçen hafta çarşamba günü muayene oldum ve sağ yumurtalık içinde 2 tane yumurta var, solda ise 7 tane var. Ama doktor rezervin azalmış dedi. Eşimden test benden de rahim filmi istedi. Çektirdim testi de yaptırdık ve sonuç bende temiz herşey ama eşimin ileri hızlı hareketli spermi yok. Bunun için takviye verdi eşime, ayrıca keçi boynuzu kullan dedi. Ama bu ay da ümidim yok benim bat 6 yada 7 haziran

Insallah rabbim nasip eder canim ama bilemeyiz belki bir surpriz olur hamis haberi alirsin umarim benimde o zamanlari adet olmam gerekiyor iste beklemedeyim

9 gün kala heyecansız bir bekleyişteyim. Bu 4 ayımız yine olmamıştır kafasından kurtulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…