- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
- #1.381
Cnm gebe degilsin bu teste göre idrar testleri batan önce dogru sonuc vermiyorMerhaba kızlar bata iki gun kaldı testime baka bilir misiniz
Anladım canım teşekkür ederimCnm gebe degilsin bu teste göre idrar testleri batan önce dogru sonuc vermiyor
Battan sonra mi kesin sonuç veriyorAnladım canım teşekkür ederim
Yaptıgın erken gebelık testı mıBattan sonra mi kesin sonuç veriyor
Günaydın canım benim yeni bat 6 temmuz güncelleyebilir misinBat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım
UYARI
REGL OLAN ARKADAŞLAR YENİ BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
GRUPTA AKTİF OLMAYAN ARKADASLARI LİSTEDEN ÇIKARICAM.
GİRİP SADECE BAT TARİHİNİ YAZIP HEYECANINI BİZLERLE PAYLAŞMAYAN BİR DAHAKİ BATA KADAR HİÇ YAZMAYANLAR ÇIKARILACAKTIR.
HAMİLE KALMIŞ ARKADAŞLAR BENİ ETİKETLEYİP GÜZEL HABERLERİNİ PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM.
İSMİNİ YAZMAYI ATLADIĞIM KİŞİLER VARSA BENİ ETİKETLEYİP BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
LİSTEMİZ
@BankacI269 Mayıs
@wasssaap3 Mayıs
@Asiprenses333121 haziran
@yeshll1 haziran
@ximix3
haziran
@Adesadra3 haziran
@Melekkanat5 haziran
@karaca34438 haziran
@cido098 haziran
@Yi serumu8 haziran
Nane surubu 9 haziran
@Ayca_0610 haziran
@Sadecerenn10 haziran
@Mylv4810 haziran
@Asyaa56110 haziran
ELIF7007 11 haziran
MoonfacedMom 15 haziran
@BESD4 Mayıs
@Kelebek-bek5 Mayıs
@CherryQueen6 Mayıs
@Hulahula8 Mayıs
@akrepprof9 Mayıs
@aynurrrr10 mayıs
@bebikoms11 mayıs
@Brs169112 Mayıs
@Tubiss32112 Mayıs
@Ckale13 mayıs
@teacherirem13 mayıs
@Kivircikkhatun15 Mayıs
@Kubra_ekinci16 Mayıs
@Mof17 Mayıs
@papatyam9517 Mayıs
IncIpek04 18 Mayıs
@dorothy8720 mayıs
@kizkizakiz21 Mayıs
@bcehrm21 Mayıs
@YaseminnO23 Mayıs
@pembemavianne24 mayıs
@Nurimran25 Mayıs
@Yldzyldzay25 Mayıs
@Gunes9727 Mayıs
@gokkusaginadusenbukalemun30 Mayıs
@nur-8031 mayıs
Ben geçen hafta çarşamba günü muayene oldum ve sağ yumurtalık içinde 2 tane yumurta var, solda ise 7 tane var. Ama doktor rezervin azalmış dedi. Eşimden test benden de rahim filmi istedi. Çektirdim testi de yaptırdık ve sonuç bende temiz herşey ama eşimin ileri hızlı hareketli spermi yok. Bunun için takviye verdi eşime, ayrıca keçi boynuzu kullan dedi. Ama bu ay da ümidim yok benim bat 6 yada 7 haziranKizlar ucuncu defa femara catlatma ignesi vurundum hic agrim sizim olmadi onceki iki ayda da hic agrim falan olmadi ama nasipte olmadi
Evet canımYaptıgın erken gebelık testı mı
Benı de yazarmısınız acaba bat 23 temmuz yas 32 2 ay denemeGünaydın canım benim yeni bat 6 temmuz güncelleyebilir misin
Normalde erkrn gebelık testınde cıkıyor ama batını bekle olmasan oyle yaptırEvet canım
Tamam canım batım yarın inşallah hayırlı iyi haberler alırımNormalde erkrn gebelık testınde cıkıyor ama batını bekle olmasan oyle yaptır
Canım ilk sayfaya yazar mısın bu bilgileri topik sahibineBenı de yazarmısınız acaba bat 23 temmuz yas 32 2 ay deneme
Insallah rabbim nasip eder canim ama bilemeyiz belki bir surpriz olur hamis haberi alirsin umarim benimde o zamanlari adet olmam gerekiyor iste beklemedeyimBen geçen hafta çarşamba günü muayene oldum ve sağ yumurtalık içinde 2 tane yumurta var, solda ise 7 tane var. Ama doktor rezervin azalmış dedi. Eşimden test benden de rahim filmi istedi. Çektirdim testi de yaptırdık ve sonuç bende temiz herşey ama eşimin ileri hızlı hareketli spermi yok. Bunun için takviye verdi eşime, ayrıca keçi boynuzu kullan dedi. Ama bu ay da ümidim yok benim bat 6 yada 7 haziran
İnşallah canım benim sağol hepimiz güzel haberler alalım İnşallah en kısa zamandaInsallah rabbim nasip eder canim ama bilemeyiz belki bir surpriz olur hamis haberi alirsin umarim benimde o zamanlari adet olmam gerekiyor iste beklemedeyim
Tüm belirtilerim bu sabah itibari ilr yok oldu9 gün kala heyecansız bir bekleyişteyim. Bu 4 ayımız yine olmamıştır kafasından kurtulamıyorum
Benim gece sağ kasıkta batma oldu hatta uyurken uyandım ama umursamamaya çalışıyorumTüm belirtilerim bu sabah itibari ilr yok oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?