- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.048
- 108
- 32
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
- #1.281
Sorunca bir yokladım yeşil damarlar Vs yok bende ama aşırı hassas sızlıyor hafiften ama adetimde de bu belirtiler olurdu benimHe birde bişey sorucam sende de gögüste yesil damarlar belirginleştimi canım bende yemyeşil kabak gibi belli oluyor adet belirtisi mi gebelik belirtisi mi çözemedim adetten önce kadınlarda bu damarlar büyürmü böyle ya
Benim adetimde hiç bunları yaşamadım en fazla karın agrısı olurdu kendimi tuhaf hissediyorumSorunca bir yokladım yeşil damarlar Vs yok bende ama aşırı hassas sızlıyor hafiften ama adetimde de bu belirtiler olurdu benim
Hadi inşallahBenim adetimde hiç bunları yaşamadım en fazla karın agrısı olurdu kendimi tuhaf hissediyorum
Canım burda kimse benimle konuşmuyor bat tarihimde gelmedi en iyisi sen beni listeden çıkar konuşcak kimse olmayinca durmamın bi anlamı yokBenim bat 25 mayıstı gelen giden yok uykum geliyo ve halsizim ama battan 2 gün önce kaset vardı elimde yaptım negatifti umudum yok ama 35 .günü tamamlayıp tekrarlıycam bakalım ne olacak
Aaa neden trip atıyosun kız bende daha listeye eklenmem ama yazıyorum bekki geç döllenme olmuştur erken gebelik testi almayı düşündün mü başka belirti var mı dikkatini çekenCanım burda kimse benimle konuşmuyor bat tarihimde gelmedi en iyisi sen beni listeden çıkar konuşcak kimse olmayinca durmamın bi anlamı yokMoonfacedMom
Trip atmıyorumda 3dür yazıyorum kimse yok şuanlık sadece uyku ve yorgunluk var adetten 2 gün önce yaptıgım kaset test erken mi olmuştur acabaAaa neden trip atıyosun kız bende daha listeye eklenmem ama yazıyorum bekki geç döllenme olmuştur erken gebelik testi almayı düşündün mü başka belirti var mı dikkatini çeken
Canım benim de 25 mayıstı gelen giden yok 27 sinde test yaptım negatif umudum da kalmadı. Sadece bende de uyku hali var başka birşey yokTrip atmıyorumda 3dür yazıyorum kimse yok şuanlık sadece uyku ve yorgunluk var adetten 2 gün önce yaptıgım kaset test erken mi olmuştur acaba
Evet evet kaset testlerde adet geçiminden 3 4 gün sonra bile anca pozitif görünebiliyormuşş ben trendyoldan eczanede 50 tl ye satılan predıctor mu ne öyle bi marka var ondan aldım tanesi 22 tl idi sende onla bir dene benceeTrip atmıyorumda 3dür yazıyorum kimse yok şuanlık sadece uyku ve yorgunluk var adetten 2 gün önce yaptıgım kaset test erken mi olmuştur acaba
Anladım canım benim bel ağrımda var şişlik var ama ne biliyim negatiftir diye elim teste gitmiyor ama yinede kesin olsun diye 35 günü tamamlayalım ve tekrar test yapalım ozaman en net sonuç olacak diye düşünüyorum rüyamda 3 kere test yaptım pozitif görüyorum dün gece yine yaptım ilk pozitifti sonra negatif oldu kafayı yiyorum sanırımCanım benim de 25 mayıstı gelen giden yok 27 sinde test yaptım negatif umudum da kalmadı. Sadece bende de uyku hali var başka birşey yok
Aaaa öylemi inşallah vardır ya evet bende ovi ve gebelik ikisinide almayı düşünüyorum trendyoldan ovi testi hakkında bilgin var mı hangisini alayımEvet evet kaset testlerde adet geçiminden 3 4 gün sonra bile anca pozitif görünebiliyormuşş ben trendyoldan eczanede 50 tl ye satılan predıctor mu ne öyle bi marka var ondan aldım tanesi 22 tl idi sende onla bir dene bencee
laboquick gördüm 50 tale 100 tl onu alcam galiba bende henüz almadım favorilere ekledim predictor 3lü erken gebelik testi aldım 64tl idi. erken öürenmek isteyenler onu yapıyor genelde 5-6 gün öncesini gösteriyor diyeAaaa öylemi inşallah vardır ya evet bende ovi ve gebelik ikisinide almayı düşünüyorum trendyoldan ovi testi hakkında bilgin var mı hangisini alayım
Anladım teşekkür ederim bende bakayım onlara bilaboquick gördüm 50 tale 100 tl onu alcam galiba bende henüz almadım favorilere ekledim predictor 3lü erken gebelik testi aldım 64tl idi. erken öürenmek isteyenler onu yapıyor genelde 5-6 gün öncesini gösteriyor diye
selamm bende de ne belirti varsa hepsi kayboldu bugün bata 8 9 gün kaldı başa döndümKizlarr naber? Bugun catlatma ignenin 8.gunu ve simdiye kadar hic birsey hissetmedim ne bi belirti ne bi akinti hic bisey yok
Hayirlisi olsun insallahselamm bende de ne belirti varsa hepsi kayboldu bugün bata 8 9 gün kaldı başa döndüm
Bende evde idrar testi yaptım negatifbat 2 haziran acayip hallerim var belirtiler var ama tahliller negatif hiçbişey anlamadım bu işten doktor batın geçmesini bekle dedi hadi hayırlısı heyecan ve merak tavan yapmış resmen şafak sayıyorum
Benimde adetim geldi 4 gün geçikmeli yeni bat tarihim 27 haziranSelam kizlarrr nasilsiniz? Bakiyorumda buralar sessiz Ne var ne yok sizde
Göğüs ağrısıyla yola devam bakalım belki bu ay olur diyorum ama değerlendirme çok fazla olamadı . Belki denk gelmiştir diyorum . Çünkü benim sadece adetime 1 2 gün kala agrirSelam kizlarrr nasilsiniz? Bakiyorumda buralar sessiz Ne var ne yok sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?