Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 4 haziran. İnşallah güzel haberi burda paylaşırım

Canim benide eklermisin bat 6 haziran

bat 2 haziran acayip hallerim var belirtiler var ama tahliller negatif hiçbişey anlamadım bu işten doktor batın geçmesini bekle dedi hadi hayırlısı heyecan ve merak tavan yapmış resmen şafak sayıyorum

Benim bat 25 mayıstı gelen giden yok uykum geliyo ve halsizim ama battan 2 gün önce kaset vardı elimde yaptım negatifti umudum yok ama 35 .günü tamamlayıp tekrarlıycam bakalım ne olacak

Kızlar internet paketim azalmıştı sadece dua gruplarına girebildim mesajlara bu gece bakacağım inşallah baya birikmiş

bat 2 haziran acayip hallerim var belirtiler var ama tahliller negatif hiçbişey anlamadım bu işten doktor batın geçmesini bekle dedi hadi hayırlısı heyecan ve merak tavan yapmış resmen şafak sayıyorum
Benim de bat 2 haziran, şişkinlik ve göğüs hassasiyeti var. Bugün bir kaç damla kırmızımsı lekelenme olmuş devamı yok. Umarım yerleşme kanamasıdır valla bende şafak sayıyordum bugün kafamda deli sorular

Bende kanamada olmadı henüz ama adet sancısı gibi bir agrı var ha oldum ha olucam diyorum her gittiğimde seffaf bir akıntı oldum sanıyorum ama olmamıs ay inşallah seninki pozitiftir genelde o tarz kanamalara yerleşme kanaması diyorlar Allah gönlüne göre versin canım benim,

İnşallah ikimizinde isteyen herkesin de pozitiftir umutlanmak istemiyorum çünkü sonra bir kaç gün çok yıpratıyorum kendimi. Umarım devamı gelmez her saat başı lavaboya gidiyorum nolmuş diye

Merhaba bat 7 haziran yaş 30 ilk denememiz diofol kullanıyorum 3 haftadır ekler misinizz MoonfacedMom

İnşallah ikimizinde isteyen herkesin de pozitiftir umutlanmak istemiyorum çünkü sonra bir kaç gün çok yıpratıyorum kendimi. Umarım devamı gelmez her saat başı lavaboya gidiyorum nolmuş diye
Hahaa hiç stres yapma dicem ama bu söylediğimi ben bile yapamazken sana söylemek te komik oluyor ya en fazla 3 gün az az oluyormus yerleşme kanaması bende bişey akıyor gibi oluyor ikidebir gidip bakıyorum seffaf bir akıntı heyecanla beklemedeyim haber et lutfen banada

Ahahhaha aynen stres yapmamak şu süreçte çok çok zor, şeffaf akıntı da hamilelik belirtileri arasında, 4 güne belli olur bakalım nasipse haber ederim tabi ki sen de et lütfen.

Ahahhaha aynen stres yapmamak şu süreçte çok çok zor, şeffaf akıntı da hamilelik belirtileri arasında, 4 güne belli olur bakalım nasipse haber ederim tabi ki sen de et lütfen.
Tabiki ederim canım umarım bosa heyecan yapmıyorum dur 10 gün oldu 10 günde eşime 10 tane bebek dogurttum heyecandan hamilemiyim diye

He birde bişey sorucam sende de gögüste yesil damarlar belirginleştimi canım bende yemyeşil kabak gibi belli oluyor adet belirtisi mi gebelik belirtisi mi çözemedim adetten önce kadınlarda bu damarlar büyürmü böyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…