- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
- #1.261
Testleri boşuna ziyan ediyormuşum gibi geliyor.Devam etsem mi biraksam mi bilemedim?Ne dersinCanım bunlar yumurtlama değil değerlendirmişsindir inşallah
Valla eğer döngün kısaysa bırak bnce de ziyan olmasın ama değerlendirmeye devam et bnce 2 3 günde bi yine deTestleri boşuna ziyan ediyormuşum gibi geliyor.Devam etsem mi biraksam mi bilemedim?Ne dersin
Bat 4 haziran. İnşallah güzel haberi burda paylaşırımBat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım
UYARI
REGL OLAN ARKADAŞLAR YENİ BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
GRUPTA AKTİF OLMAYAN ARKADASLARI LİSTEDEN ÇIKARICAM.
GİRİP SADECE BAT TARİHİNİ YAZIP HEYECANINI BİZLERLE PAYLAŞMAYAN BİR DAHAKİ BATA KADAR HİÇ YAZMAYANLAR ÇIKARILACAKTIR.
HAMİLE KALMIŞ ARKADAŞLAR BENİ ETİKETLEYİP GÜZEL HABERLERİNİ PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM.
İSMİNİ YAZMAYI ATLADIĞIM KİŞİLER VARSA BENİ ETİKETLEYİP BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
LİSTEMİZ
@BankacI269 Mayıs
@wasssaap3 Mayıs
@Asiprenses333121 haziran
M mavili_yeshll1 haziran
@ximix3
haziran
A Adesadra3 haziran
@Melekkanat5 haziran
@karaca34438 haziran
@cido098 haziran
@Yi serumu8 haziran
@Nane surubu9 haziran
@Ayca_0610 haziran
@Sadecerenn10 haziran
@Mylv4810 haziran
@Asyaa56110 haziran
@ELIF700711 haziran
MoonfacedMom 15 haziran
@BESD4 Mayıs
@Kelebek-bek5 Mayıs
@CherryQueen6 Mayıs
@Hulahula8 Mayıs
@akrepprof9 Mayıs
@aynurrrr10 mayıs
@bebikoms11 mayıs
@Brs169112 Mayıs
@Tubiss32112 Mayıs
@Ckale13 mayıs
@teacherirem13 mayıs
@Kivircikkhatun15 Mayıs
@Kubra_ekinci16 Mayıs
@Mof17 Mayıs
@papatyam9517 Mayıs
@Genckading18 Mayıs
@dorothy8720 mayıs
@kizkizakiz21 Mayıs
@bcehrm21 Mayıs
@YaseminnO23 Mayıs
@pembemavianne24 mayıs
@Nurimran25 Mayıs
Yldzyldzay 25 Mayıs
@Gunes9727 Mayıs
@gokkusaginadusenbukalemun30 Mayıs
N nur-8031 mayıs
Canim benide eklermisin bat 6 haziranBat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım
UYARI
GİRİP SADECE BAT TARİHİNİ YAZIP HEYECANINI BİZLERLE PAYLAŞMAYAN BİR DAHAKİ BATA KADAR HİÇ YAZMAYANLAR ÇIKARILACAKTIR.
HAMİLE KALMIŞ ARKADAŞLAR BENİ ETİKETLEYİP GÜZEL HABERLERİNİ PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM.
İSMİNİ YAZMAYI ATLADIĞIM KİŞİLER VARSA BENİ ETİKETLEYİP BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
LİSTEMİZ
@BankacI269 Mayıs
@wasssaap3 Mayıs
M mavili_yeshll1 haziran
@ximix3
haziran
A Adesadra3 haziran
@Melekkanat5 haziran
@karaca34438 haziran
@cido098 haziran
@Yi serumu8 haziran
@Nane surubu9 haziran
@Ayca_0610 haziran
@Sadecerenn10 haziran
@Mylv4810 haziran
@Asyaa56110 haziran
@ELIF700711 haziran
MoonfacedMom 15 haziran
@BESD4 Mayıs
@Kelebek-bek5 Mayıs
@CherryQueen6 Mayıs
@Hulahula8 Mayıs
@akrepprof9 Mayıs
@aynurrrr10 mayıs
@bebikoms11 mayıs
@Brs169112 Mayıs
@Tubiss32112 Mayıs
@Ckale13 mayıs
@teacherirem13 mayıs
@Kivircikkhatun15 Mayıs
@Kubra_ekinci16 Mayıs
@Mof17 Mayıs
@papatyam9517 Mayıs
@Genckading18 Mayıs
@dorothy8720 mayıs
@kizkizakiz21 Mayıs
@bcehrm21 Mayıs
@YaseminnO23 Mayıs
@pembemavianne24 mayıs
@Nurimran25 Mayıs
Yldzyldzay 25 Mayıs
@Gunes9727 Mayıs
N nur-8031 mayıs
Benim de bat 2 haziran, şişkinlik ve göğüs hassasiyeti var. Bugün bir kaç damla kırmızımsı lekelenme olmuş devamı yok. Umarım yerleşme kanamasıdırbat 2 haziran acayip hallerim var belirtiler var ama tahliller negatif hiçbişey anlamadım bu işten doktor batın geçmesini bekle dedi hadi hayırlısı heyecan ve merak tavan yapmış resmen şafak sayıyorum
Benim de bat 2 haziran, şişkinlik ve göğüs hassasiyeti var. Bugün bir kaç damla kırmızımsı lekelenme olmuş devamı yok. Umarım yerleşme kanamasıdırvalla bende şafak sayıyordum bugün kafamda deli sorula
Bende kanamada olmadı henüz ama adet sancısı gibi bir agrı var ha oldum ha olucam diyorum her gittiğimde seffaf bir akıntı oldum sanıyorum ama olmamıs ay inşallah seninki pozitiftir genelde o tarz kanamalara yerleşme kanaması diyorlar Allah gönlüne göre versin canım benim,Benim de bat 2 haziran, şişkinlik ve göğüs hassasiyeti var. Bugün bir kaç damla kırmızımsı lekelenme olmuş devamı yok. Umarım yerleşme kanamasıdırvalla bende şafak sayıyordum bugün kafamda deli sorular
İnşallah ikimizinde isteyen herkesin de pozitiftirBende kanamada olmadı henüz ama adet sancısı gibi bir agrı var ha oldum ha olucam diyorum her gittiğimde seffaf bir akıntı oldum sanıyorum ama olmamıs ay inşallah seninki pozitiftir genelde o tarz kanamalara yerleşme kanaması diyorlar Allah gönlüne göre versin canım benim,
Merhaba bat 7 haziran yaş 30 ilk denememiz diofol kullanıyorum 3 haftadır ekler misinizzBat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım
UYARI
LİSTEMİZ
@BankacI269 Mayıs
@wasssaap3 Mayıs
M mavili_yeshll1 haziran
@ximix3
haziran
A Adesadra3 haziran
@Melekkanat5 haziran
@karaca34438 haziran
@cido098 haziran
@Yi serumu8 haziran
@Nane surubu9 haziran
@Ayca_0610 haziran
@Sadecerenn10 haziran
@Mylv4810 haziran
@Asyaa56110 haziran
@ELIF700711 haziran
MoonfacedMom 15 haziran
@BESD4 Mayıs
@Kelebek-bek5 Mayıs
@CherryQueen6 Mayıs
@Hulahula8 Mayıs
@akrepprof9 Mayıs
@aynurrrr10 mayıs
@bebikoms11 mayıs
@Brs169112 Mayıs
@Tubiss32112 Mayıs
@Ckale13 mayıs
@teacherirem13 mayıs
@Kivircikkhatun15 Mayıs
@Kubra_ekinci16 Mayıs
@Mof17 Mayıs
@papatyam9517 Mayıs
@Genckading18 Mayıs
@dorothy8720 mayıs
@kizkizakiz21 Mayıs
@bcehrm21 Mayıs
@YaseminnO23 Mayıs
@pembemavianne24 mayıs
@Nurimran25 Mayıs
Yldzyldzay 25 Mayıs
@Gunes9727 Mayıs
N nur-8031 mayıs
Hahaa hiç stres yapma dicem ama bu söylediğimi ben bile yapamazken sana söylemek te komik oluyor ya en fazla 3 gün az az oluyormus yerleşme kanaması bende bişey akıyor gibi oluyor ikidebir gidip bakıyorum seffaf bir akıntıİnşallah ikimizinde isteyen herkesin de pozitiftirumutlanmak istemiyorum çünkü sonra bir kaç gün çok yıpratıyorum kendimi. Umarım devamı gelmez her saat başı lavaboya gidiyorum nolmuş diye
Ahahhaha aynen stres yapmamak şu süreçte çok çok zor, şeffaf akıntı da hamilelik belirtileri arasında, 4 güne belli olur bakalım nasipseHahaa hiç stres yapma dicem ama bu söylediğimi ben bile yapamazken sana söylemek te komik oluyor ya en fazla 3 gün az az oluyormus yerleşme kanaması bende bişey akıyor gibi oluyor ikidebir gidip bakıyorum seffaf bir akıntıheyecanla beklemedeyim haber et lutfen banada
Tabiki ederim canım umarım bosa heyecan yapmıyorum dur 10 gün oldu 10 günde eşime 10 tane bebek dogurttum heyecandan hamilemiyim diyeAhahhaha aynen stres yapmamak şu süreçte çok çok zor, şeffaf akıntı da hamilelik belirtileri arasında, 4 güne belli olur bakalım nasipsehaber ederim tabi ki sen de et lütfen.
He birde bişey sorucam sende de gögüste yesil damarlar belirginleştimi canım bende yemyeşil kabak gibi belli oluyor adet belirtisi mi gebelik belirtisi mi çözemedim adetten önce kadınlarda bu damarlar büyürmü böyle yaAhahhaha aynen stres yapmamak şu süreçte çok çok zor, şeffaf akıntı da hamilelik belirtileri arasında, 4 güne belli olur bakalım nasipsehaber ederim tabi ki sen de et lütfen.
Ahahhaha bende ilk aylar öyleydim sürekli test yapıyordum, oldu mu olmadı mı niye olmadılarla geçtiTabiki ederim canım umarım bosa heyecan yapmıyorum dur 10 gün oldu 10 günde eşime 10 tane bebek dogurttum heyecandan hamilemiyim diye
Valla zor oluyorAhahhaha bende ilk aylar öyleydim sürekli test yapıyordum, oldu mu olmadı mı niye olmadılarla geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?